Reklama

Reklama

Pätica ženatých mužov - Vincent Stevens (Karl Urban), Chris Vanowen (James Marsden), Luke Seacord (Wentworth Miller), Marty Landry (Eric Stonestreet) a Philip Trauner (Matthias Schoenaerts) - si prenajme krásny podkrovný byt v meste - ideálne miesto pre tajné ľúbostné zálety, sexuálne hry alebo inú, možno aj nelegálnu zábavu. Raj na zemi sa však onedlho premení na nočnú moru, keď v byte objavia telo neznámej mŕtvej ženy. Na rad prichádzajú zásadné otázky, ktoré je treba zodpovedať. Nikto si nemôže byť ničím istý a prvotná dôvera sa medzi priateľmi vytráca. Najpodstatnejšie však je, kto je vrah. Je totiž jasné, že vrahom musí byť jeden z nich. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (137)

kaylin 

všetky recenzie používateľa

I když je závěr velmi neuspokojivý a přišlo mi to jen jako jedno velké klišé, stále se jedná o film, který mě dokázal zaujmout a kterému se podařilo rozehrát celkem zajímavou zápletku v jednom větším bytě. Možná je to místy až moc překombinované, ale i tohle mi na příběhu sedlo. Navíc jsou tu dobré herecké výkony. Isabel Lucas je neskutečně sexy, ale to ona vždy. ()

BarGoldstein odpad!

všetky recenzie používateľa

Debilní slátanina o teplouších pro buzeranty! Banda homoklád si koupí byt aby se tam předělali na normální heteráky a neměli konečně furt hnědo v trenkách a kolem huby. Ale jako správným teplajzníkům se jim to daří dost hovnově, takže jeden skončí v krimu a dalšímu jebne a hupne z balgónu! Dobře jim tak! ()

Reklama

(fun)tomas 

všetky recenzie používateľa

Belgický originál z roku 2008, za ním nasleduje holandský remake natočený po dvoch rokoch a a ako posledný prišiel na scénu remake z USA pochádzajúci z roku 2014. Podľa viacerých filmových portálov má kvalita filmov zostupnú tendenciu. Bohužiaľ som mal možnosť vidieť len poslednú menovanú verziu. Myšlienka, na ktorej je vystavaný dej je originálna a bezpochyby zaujímavá. Avšak jej prevedenie na filmové plátno sa mi javilo nedotiahnuté do konca. Ďalšie záporné body dávam za spôsob vrstvenia deja. Jeden dejový zvrat je fajn, no ak ich príde viacero po sebe v relatívne krátkom čase, zbytočne to len zvyšuje prekombinovanosť filmu. Plusy vyvažujú mínusy, takže hodnotím ako čistý priemer. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Tak od mrazivého thrilleru to má ďaleko, avšak snímok ma zaujal svojou atmosférou na báze nezodpovedaných otázok okolo záhadnej smrti tej dievčinky a tiež tým, akým spôsobom sa potom ďalej dej odvíjal, pričom ma dokázal vtiahnuť do príbehu už od začiatku. Ako však čas plynul, film začal v tomto smere strácať a záver so sebou nepriniesol nič, čo by už divák dávno netušil. Škoda, že som si ako prvú verziu pozrel túto a nie tú belgickú, tá sa vraj viac vyhrala s dialógmi, čo predpokladám by ma zaujalo ešte viac. Keďže už poznám pointu tak neviem, či sa mi niekedy ešte bude do toho chcieť ísť. 65/100 ()

Happens 

všetky recenzie používateľa

Film příliš kladoucí důraz na překvapující zvraty, které mají od konce filmu nazpátek dávat zpětně smysl. Nicméně vytváří to chaotický dojem - což mi ale vyhovuje a naopak to podtrhuje mysteriózní atmosféru (jako Memento (2000)). Originál jsem neviděl, takže je mi jasné, že pro ostatní remake je jen další mandelinka na té vzrostlé bramborové nati originálu. ()

Galéria (47)

Zaujímavosti (9)

  • Film bol uvedený až tri roky po dotočení kvôli zmene distribútora filmu. (Arsenal83)

Reklama

Reklama