Reklama

Reklama

Bývalý školský šampión v zápasení Scott Voss (Kevin James) je už nejaký ten piatok učiteľom biológie na strednej škole, ktorá už má svoje najlepšie dni dávno za sebou – a ani Scott sa na hodinách, rovnako ako mnoho jeho kolegov, práve nepretrhne. No keď sa škola rozhodne kvôli skráteniu rozpočtu škrtnúť z výučby hudobnú výchovu a učiteľa hudby prepustiť, v Scottovi sa prebudí dávno sladkým spánkom spiace srdce spravodlivého bojovníka a rozhodne sa potrebné peniaze na zachovanie učiteľského miesta i hodín hudby získať vskutku netradičným spôsobom – stane sa totiž zápasníkom na vedľajší úväzok. Každý ho kvôli tomu považuje za totálneho blázna – a krásna školská zdravotná sestra Bella Floresová (Salma Hayek), z ktorej je Scott úplne hotový,  nie je výnimka. No Scott sa stane miestnou senzáciou a postupne sa mu podarí získať si na svoju stranu celú školu... (TV Markíza)

(viac)

Videá (19)

Trailer 1

Recenzie (259)

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Hollywood sa opäť políškal s publikom a natočil klišovitú komédiu s poslaním. Tečie z toho toľko neoriginálnosti a povrchnosti, až to môže niekomu aj ublížiť. No ale čo už, Amerika je Amerika a zmeny sa v tomto ohľadu určite neplánujú, práve naopak. No nevravím, že sa aspoň pár krát nezasmejete, či už tak alebo onak. ()

zdenotvor 

všetky recenzie používateľa

Priemerná večerná jednohubka na odreagovanie v ktorej síce nenájdeme nič nového, ale Kevin James je proste super herec a dodáva filmu humorný nádych.Lepšieho hlavného hrdinu si ani neviem predstaviť.Tak isto vedlajšie postavy boli dobre zvolené a na niektorých scénach som sa naozaj z chuti zasmial. Napríklad pán tmavšej pleti ktorý sa chcel stať Americkým občanom ma strašne bavil tým jeho výrazom v tvári a úsmevom.Celkový dojem je fajn a film splnil svoj účel. ()

Reklama

Segrestor 

všetky recenzie používateľa

Asi od deváté minuty bude i tuplovanému polodebilovi jasné, že ten tlouštík zápas svýho života vyhraje a konečně dá obstarožní Salmě toho francouzáka. Pak už jen tupě konzumuje mainstreamovou blbinu, která vrcholí účastí těch harantů na UFC ve Vegas. Ale to se dalo čekat, že to nebude film o mui thai ani o záchraně nějakého dětského hudebního kroužku a ani příběh o lásce obstarožních učitelů ze základky. Jen další mišmaš, aby to bylo pro všechny. Výsledek? Pár vtipných momentů dobrý film nedělá. NUDA. ()

Superpero 

všetky recenzie používateľa

V popisu žánru mi chybí ještě sci-fi, protože Kevin James prostě nemůže bojovat v UFC. Na druhou stranu si zaslouží megarespekt za to, co provedl se svojí postavou. Tlouštík z Hitche je minulostí. Ve středním věku se dostat takhle do formy chce pořádnou dávku vůle. Opravdu klobouk dolů. Jinak je to veskrze příjemná komedie s dějem jako Warrior. Uteklo mi to rychle, bavil jsem se, jen to bylo všechno až tak moc snadný, že jsem u finálního boje vůbec necítil emoce (a že se o ně tvůrci snažili). ()

cukorek 

všetky recenzie používateľa

Tak toto sa môže naozaj stáť len v rozprávke, alebo v bláznivom filme. Nepochybne zrodenie šampióna z "obrovského maca", bolo bláznivé ako jazda dole kopcom v nákupnom košíku. Navlečenie Kevina Jamesa do boxeriek pôsobilo odvážne, keď odhalilo jeho objemný, menej príťažlivý hrudník, ktorý v niektorých momentoch pripomínal skôr boxerské vrece. Okrem jeho nepodarených a inkasovaných úderov, humorne vyznela celá jeho postava nezlomného učiteľa, ktorý sbodičkoval automat na pochutiny a s úlovkom sa bratsky podelil a taktiež "výborne" skóroval do basketbalového koša. Kontrast jeho postavy a športového sveta bol podaný ozaj humorne a jeho veľké srdce zachrániť študentov to u mňa vypumpovalo na 60%. ()

Galéria (26)

Zaujímavosti (12)

  • Napriek rozdielnym priezviskám sú Kevin James (Scott Voss) a Gary Valentine (Eric Voss) v reálnom živote bratia. (misterz)
  • Kevin James a Salma Hayek spolupracovali již na filmu Machři (2010). (figgo jr.)
  • Ve scéně s dortem, kdy dostane hlavní hrdina (Kevin James) "čuchnout" k dortu, má marmeládu jen nad nosem. V dalším záběru ji má okolo celé pusy a na bradě a v následujícím záběru, kdy se chystá vše utřít, má marmeládu opět jen pod nosem. (Proroček)

Reklama

Reklama