Reklama

Reklama

Bývalý školský šampión v zápasení Scott Voss (Kevin James) je už nejaký ten piatok učiteľom biológie na strednej škole, ktorá už má svoje najlepšie dni dávno za sebou – a ani Scott sa na hodinách, rovnako ako mnoho jeho kolegov, práve nepretrhne. No keď sa škola rozhodne kvôli skráteniu rozpočtu škrtnúť z výučby hudobnú výchovu a učiteľa hudby prepustiť, v Scottovi sa prebudí dávno sladkým spánkom spiace srdce spravodlivého bojovníka a rozhodne sa potrebné peniaze na zachovanie učiteľského miesta i hodín hudby získať vskutku netradičným spôsobom – stane sa totiž zápasníkom na vedľajší úväzok. Každý ho kvôli tomu považuje za totálneho blázna – a krásna školská zdravotná sestra Bella Floresová (Salma Hayek), z ktorej je Scott úplne hotový,  nie je výnimka. No Scott sa stane miestnou senzáciou a postupne sa mu podarí získať si na svoju stranu celú školu... (TV Markíza)

(viac)

Videá (19)

Trailer 1

Recenzie (259)

Triple H 

všetky recenzie používateľa

Zvláštne. Film sa pozeral celkom príjemne, tých 100 minút sa nijako nevlieklo. Ale zasmial som sa len veľmi málo krát a celkovo som nemal pocit, že sledujem komédiu. Skôr len nejaký obyčajný nemastný, neslaný filmík. Preto sa mi nejako ťažko na konci Jamesovi držalo palce - absolútne sa nedalo akceptovať, že by niekto jeho rozmerov mohol poraziť niekoho ako Kryzsztof Soszynski (vo filme Ken Dietrich). Ak by to bola väčšia fraška a film by viac pritlačil práve na tej komediálnosti, možno by to išlo. Čiže celkovo v zásade pohodové sledovanie, ale ako dobrá komédia pre mňa určite nie. ()

IQ Tiqe 

všetky recenzie používateľa

Americká rodinná komedie s bitkařským námětem, slušnou hudbou a typicky rozjuchaným závěrem, ve kterém se všichni mají rádi. V rámci žánru nešlápnete vedle, nic víc ale film nenabízí. Selma Hayek zvedne sledovanost a Kevin James nebyla špatná volba, aspoň má na zápasníka postavu. # [viděno: monitor, 5.1] # přáběh 5 | hudba 7 | humor 3 | akce 5 | napětí 1 | pustil bych si znovu 5 ()

Reklama

zdenotvor 

všetky recenzie používateľa

Priemerná večerná jednohubka na odreagovanie v ktorej síce nenájdeme nič nového, ale Kevin James je proste super herec a dodáva filmu humorný nádych.Lepšieho hlavného hrdinu si ani neviem predstaviť.Tak isto vedlajšie postavy boli dobre zvolené a na niektorých scénach som sa naozaj z chuti zasmial. Napríklad pán tmavšej pleti ktorý sa chcel stať Americkým občanom ma strašne bavil tým jeho výrazom v tvári a úsmevom.Celkový dojem je fajn a film splnil svoj účel. ()

Marsik 

všetky recenzie používateľa

HBO - Skoro jsem to nedokoukal. Z počátku vtipné, srandista Kevin James navnadil, ale pak to už šlo hodně z kopce a dost to nudilo. Ani Salma Hayek to nezachránila. 100 minut jsem vydržel s opravdu velkým sebezapřením. Navíc pan Tůma (byť je to podle mě nejlepší český dabér) mi na Jamese vůbec neseděl. 40% ()

kinghome 

všetky recenzie používateľa

Typická americká komedie s primitivním dějem a příjemnými herci. Jestli to mělo být něco jako warrior, tak se to moc nepovedlo a s warriorem to má hodně málo společného. Vlastně jenom to UFC (MMA) a dejme tomu poslední zápas ale to jen v některých částech. Ale od této komedie jsem čekal pouze příjemnou zábavu na úterní večer a to jsem i dostal. 60% ()

Galéria (26)

Zaujímavosti (12)

  • Ve scéně s dortem, kdy dostane hlavní hrdina (Kevin James) "čuchnout" k dortu, má marmeládu jen nad nosem. V dalším záběru ji má okolo celé pusy a na bradě a v následujícím záběru, kdy se chystá vše utřít, má marmeládu opět jen pod nosem. (Proroček)
  • Sebastiaan "Bas" Rutten, představitel Nika, byl skutečným zápasníkem MMA. Absolvoval celkem 22 zápasů, ve kterých zůstal neporažen s bilancí 21 výher a 1 remíza. Mimo jiné je známý i z instruktážních videí sebeobrany. (Ptaky)
  • Kevin James se začal fyzicky připravovat na svou roli již 14 měsíců před zahájením natáčení. Během přípravy pak zhubl okolo 35 kg. (oje)

Reklama

Reklama