Reklama

Reklama

Bláznivá jazda

  • Česko Pařmeni (viac)
Trailer

VOD (1)

Bláznivá komédia o ženíchovi a troch svedkoch, ktorí sa vydajú na cestu do austrálskeho vnútrozemia na veľkú svadbu.
David a Mia sa krátko po zoznámení do seba zaľúbia a zažijú spolu prázdninovú romancu, po ktorej David požiada Miu o ruku. Mia súhlasí a David odchádza domov do Anglicka, aby na svadbu zavolal svojich troch najlepších kamarátov. A keďže svadba sa koná v Austrálii, vydá sa spolu s nimi na cestu. Svojrázni svedkovia sa postarajú o množstvo komplikovaných situácií a zažijú na vlastnej koži význam sľubu „v dobrom aj v zlom". Bláznivý príbeh je klasickou ukážkou komplikovaných vzťahov ženíchových kamarátov s rodinou nevesty. Rodinné putá sú síce silnejšie, ale rovnako neodbytní sú aj Davidovi kamaráti... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (168)

Tommassi3 

všetky recenzie používateľa

( POZOR !! OBSAHUJE SPOILERY !! ) "Tak abychom si to vyjasnili.. Já nebudu strkat ovci ruku do prdele !! ;)" Bez nějakých vytáček přiznávám, že jsem se těšil, jak dopadl "Australian Job", do něhož zřejmě Stephan Elliott se svými kumpány vykradli co se dalo, nemám na mysli jen Hangover, a snažili se to udržet pohromadě pomocí milovaného suchého britského humoru a australského šarmu v jeho nejčistší bizarní formě.. Samotný příběh se nám maličko obměnil, ženich osiřel, a jeho jedinou rodinu tak tvoří čtyřlístek podařených kamarádů, přičemž "tlustého Ježíše Galifianakise" tu máme vlastně rovnou 4x, byť Zach je opravdu jen jeden, a to už samo zavání fiaskem.. Navíc jste ošizeni o samotnou rozlučku, a tak víceméně jen čekáte, kdy začne obřad, neděje se nic zajímavého, vtip aby jeden pohledal, nudíte se, počítáte déja vu a přemýšlíte, kde jste jen tu či onu scénku už viděli.. Ale chyba lávky, brzy přijde nečekaný zvrat..;) Najednou se totiž na scéně objevuje beran Ramsey, na lva pravděpodobně už nezbyly peníze, David a Mia doklopýtají do manželství a Elliotův nejnovější film začíná nabírat na obrátkách.. A když pomádová tchyně Olivia Newton-John, kterou jsem opravdu dlouho v žádném filmu neviděl, a tak tu miniroličku opravdu oceňuji, smrkne ty dvě lajny koksu naberou Pařmeni už takovou rychlost a grády, že máte pocit, že se smíchy počůráte a zastavíte až při nárazu do zdi.. Mimochodem jako po nárazu do zdi na mě působí i ona moudrá hlava distributorská, tradičně prznící filmové názvy.. Takže výsledek ?? Hangover > A Few Best Men > Hangover Part II ()

beso74 

všetky recenzie používateľa

Ak sa dvaja pokúsia o to isté, nikdy to nebude to isté, natočiť deň po bujarej chlapskej rozlúčke so slobodou (náhoda), na ktorú má štvorica kámošov ( ej zas náhoda) ešte menej spomienok ako na deň svojho narodenia (wau ďalšia náhoda) a prebudia sa čudne doriadení s cudzím zvieratkom v izbe (to už asi nie je náhoda), nie je tak jednoduchá úloha ako to na prvý pohľad vyzerá. Vlčia svorka s Bradleyom Cooperom a Zachom Galifianakisom má totiž iné kvality ako nevýrazní holobriadkovia z tejto tráparne, oni totiž vedia hrať a rozosmiať... ()

Reklama

TommyDiamond 

všetky recenzie používateľa

Australské prcičky trojka (svatba). Ovšem bez humoru a šťávy. Australané se chtěli vyrovnat amíkům a natočit šílenou a mladistvou komedii… Partička kamarádů kazících svatbu, beran, dealer, drogy, alkohol, pedantský tchán a povolná zfetovaná tchýně, to vše mělo zajistit litý úspěch. Podle mě to nevyšlo podle představ... ()

MorraEddie 

všetky recenzie používateľa

No na komedii to postrádalo to nejdůležitější a to byl humor. Na druhou stranu film nepostrádal ty nejvíc nesympatické herce v hlavních rolích,které mohli najít od Anglie až po Austrálii. Nevím co má byt vtipné na tom,že někdo strká ruce ovci do řiti a takových "vtípků",které unikly mému smyslovému chápání bylo po víc. Už i ty dvě hvězdičky jsou možná až moc. ()

vieriX 

všetky recenzie používateľa

Filmy o přípravě svatby pak následné kalby a důsledku této pařby patři mezi moje velmi oblíbené filmy. Tentokrát je všechno přeneseno až k protinožcům. Je tu opět klasika ženich a dva či více jeho ujetých přátel plus nějaké ty vedlejší postavičky, ale co tu není netradiční je beran Ramsey. Rozhodně doporučuji k zhlédnutí protože pokud to vyloženě někdo neposere jsou tyto filmy s tímto tématem velmi oblíbené. ()

Galéria (46)

Zaujímavosti (3)

  • Olivia Newton-John (Barbara) sa podieľala na filme i ako spoluautorka hudby. (m.a.t.o.)
  • Pozornému divákovi určite neujde, že pôvodný, anglický názov filmu pripomína snímku A Few Good Men (1992), no podľa tvorcov to nebol úmysel, iba náhoda. (m.a.t.o.)
  • Celosvětová premiéra proběhla 14. října 2011 na filmovém festivalu Mill Valley Film v Kalifornii. (ČSFD)

Reklama

Reklama