Reklama

Reklama

Rovnováha síl štyroch párov je značne vychýlená - ženy totiž začali používať rady z populárnej knihy Steveho Harveya "Správaj sa ako žena, mysli ako muž", aby od svojich partnerov dostali to, čo chcú. Slobodná mamička Candace (Regina Hall) sa učí, ako byť o krok pred svojím nápadníkom (Terrence J), dlho zadaná Kristen (Gabrielle Union) má v pláne prezdobiť byt bez vedomia jej priateľa Jeremyho (Jerry Ferrara) a prefíkaná nezadaná Mya (Megan Good) sa rozhodla, že jej nový chlap Zeke (Romany Malco) musí vydržať prvých 90 dní bez toho, aby sa medzi nimi niečo stalo. A tak ďalej, a tak ďalej... Ale čo to? Muži sa nakoniec o zákernej knižke dozvedia a využívajú túto informáciu vo svoj prospech. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (87)

kareen 

všetky recenzie používateľa

První půlhodinu se to malinko táhlo a taky mi nějakou dobu trvalo, než jsem měla jasno v tom, kdo je kdo, ale jakmile se najelo na samostatné příběhy všech párů a začala pomyslná válka pohlaví, dostalo to slušné grády. Čekala jsem takovou tu typickou černošskou komedii, ale k mému příjemnému překvapení se z toho vyklubala moc hezká romantika, která mi vykouzlila nejeden zasněný úsměv na rtech a líbila se mi o moc víc než některé přeceňované vztahové komedie z poslední doby, jako třeba namátkou Kamarád taky rád. Jasně, že je to typická hollywoodská pohádka, co má k realitě na míle daleko, ale my ženské to tak máme přece rády, alespoň občas. A přidávám jednu soukromou hvězdičku navíc za to, že jim do toho zpíval můj oblíbený John Legend a taky, že mi byla většina postav skutečně sympatická. ()

Luk80 

všetky recenzie používateľa

Velice příjemná pohodovka v černošském stylu. Sice už tady všechno bylo nespočetněkrát, ale tahle bláznivá romance aspoň drží pohromadě a s přehledem vytlačí ostatní nové "rádoby komedie" o vztazích. Jsou tady skvělé hlášky, které mi přivodily výbuchy smíchu a nebylo jich jenom 5, takže hodnotím velmi rád. Kevin Hart by se klidně mohl účastnit soutěže - Nikdy nezavřu klapačku, hehe. ()

Reklama

Dzeyna 

všetky recenzie používateľa

Tak to je fakt výborná komedie!! Takhle jsem se už dlouho nepobavila. Samozřejmě, že je to i hodně romantické, ale vůbec ničemu to nevadí. Vše je skvěle vymyšlené, jak návaznost všech postav, tak i děj. Je dobré, že má každá postava jiný charakter, životní styl, povahu a podobně a na všechny sedí totálně jejich popis v "knize mužů". Konec je sice předvídatelný, ale to je americká klasika. Dala bych i 5 hvězd, kdyby bylo více známějších herců, nebo kdyby to byla trochu menší slaďárna. ()

Dever 

všetky recenzie používateľa

// Distribútor: Sony, Screen Gems // Počet premietajúcich kín v USA: 2,015 // Otvárací Víkend USA: $33,636,303 // Presne tak isto ako aj pri Perryho filmoch (Why did I get Married?, Why did I get Married too), tak aj pri tomto filme som zostal po odpozeraní úplne šťastný a plný energie. Neviem či to robí to černošské obsadenie, dej alebo réžia, ale určite viem, že mám slabosť pre tento druh filmov. ()

Chip89 

všetky recenzie používateľa

Muži vs. ženy. A já v záchvatech smíchu. Je to předvídatelná komedie, ale já si u toho krásně odpočinula. Prostě vztahy, humor, romantika a spousta nádherných a ještě jednou nádherných černochů - to je jasné, že je to film pro mne:)) Jen škoda, že na konci to končí tak jak by si to každá z nás představovala. Realita je ale úplně někde jinde. ()

Galéria (28)

Reklama

Reklama