Reklama

Reklama

Nikto jej neverí. Nič ju nezastaví.
Jill jedného dňa zistí, že jej sestra bez stopy zmizla. Sériový vrah, ktorý Jill uniesol pred rokom, sa zrejme vrátil a chce sa jej pomstiť. Aby zachránila sestru, Jill musí celkom sama vypátrať únoscu a znova mu čeliť tvárou v tvár.
Pred rokom uniesol Jill záhadný muž a vrhol ju do hlbokej jamy plnej mŕtvol svojich predchádzajúcich obetí. Ako jedinej sa jej podarilo únos prežiť, pretože spoznala páchateľovo tajomstvo. Rok po tragickej udalosti rovnako záhadne zmizne aj jej sestra Molly. Jill je presvedčená, že únosca sa vrátil. Jej sestru zrejme čaká rovnaký osud a do zajtrajšieho dňa môže byť mŕtva. Polícia jej, tak ako predtým, neverí a Jill nezostáva nič iné, len začať pátrať na vlastnú päsť. Podarí sa jej však do dvanástich hodín nájsť vraha a zachrániť sestrin život? (TV JOJ)

(viac)

Videá (22)

Trailer 1

Recenzie (178)

MartinezZ 

všetky recenzie používateľa

Tedy, nevím, proč tak nevlídné reakce a tak malé hodnocení. Naopak, tenhle thriller se povedl a to i díky ne tak úplně běžné zápletce. Ano, vypadá to jako pokračování nějakého dřívějšího dílu, který nikdy nebyl, ale to mi přijde jako zajímavý nápad. Taky přiznávám, že vykulenou Amandu nijak zvlášť nemusím, ale tady dobře zahrála a nijak mi nevadila. Podle hodnocení jsem čekal nehoráznou sr... špatnou věc, ale naopak jsem mile překvapen. Sice si nejsem jistý, že by po holce se zbraní až takhle šla policie a že by se nevyptávali, ale to filmu nijak neubírá. A takové špatné hodnocení. Naopak, překvapivě zajímavý thriller s překvapivě zajímavou Amandou. [spoiler]Rozhodně plus za finální rozsudek.[/spoiler] ()

nemik22 

všetky recenzie používateľa

Tak nevim no... Přijde mi, že je tady Gone poněkud podhodnocen. Příběh je sice trošku vykonstruovaný, ale stejně tak zábavný. Na Amandu Seyfried se hezky kouká, celé je to zasazené do pěkného prostředí a závěr je celkem povedený. Určitě to nebyla ztráta času a až zas nebude do čeho, rád si ho pustím znovu. ()

Reklama

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Možno, že sa to na prvý pohľad nezdá, ale jedná sa o veľmi napínavý príbeh. Jedna žena, ktorá ide za svoju pravdou. Ona vie, že má pravdu a preto zvíťazí. Voľba A. Seyfried bola veľmi dobrá, jej účinkovanie bolo dobré. Vyrovnanie účtov zo záporákom je nekompromisné. Osobné hodnotenie: 76% (***) ()

Rodriguez 

všetky recenzie používateľa

Velmi zajímavý a jednoduchý příběh, který nikterak neurazí a mě potěšil. Jak málo stačí k záměně a mladá žena zjistí, že ji z domu zmizela sestra. Jenže ji nikdo nevěří a myslí si, že je blázen. Před lety ji "někdo" unesl a ona ho neuměla popsat, žádné stopy a nyní se to "prý opakuje". Přišel si opravdu pro ni...?? 75% ()

Vabr 

všetky recenzie používateľa

Typický krimi film, kdy sledujeme nezajímavé vyšetřování policie prolínající se s příběhem, který když by dobrý byl, tak by Zmizelá skončila přinejmenším na průměru, ale ani ten nebaví, a tak film zůstává ve vlnách podprůměru. Vše je zřejmé a paličaté honění Amandy Seyfried nebyl můj šálek čaje. Vyhodnocení: Výrazně lepší murder-victim vztah najdete v 6. sérii Riverdale mezi Betty a TBK ()

Galéria (64)

Zaujímavosti (8)

  • Vůz, ve kterém jezdila Jill (Amanda Seyfried), byl Švédský Saab 900, vyráběný v letech 1979-1984. Vůz, který vlastnila sestra Jill (Emily Wickersham), byl německý Golf V vyráběný v letech 2003-2009. (JARDAHONDA)
  • Film sa stal kasovým prepadákom, kedy si nezarobil ani na náklady. (Arsenal83)

Reklama

Reklama