Reklama

Reklama

Nikto jej neverí. Nič ju nezastaví.
Jill jedného dňa zistí, že jej sestra bez stopy zmizla. Sériový vrah, ktorý Jill uniesol pred rokom, sa zrejme vrátil a chce sa jej pomstiť. Aby zachránila sestru, Jill musí celkom sama vypátrať únoscu a znova mu čeliť tvárou v tvár.
Pred rokom uniesol Jill záhadný muž a vrhol ju do hlbokej jamy plnej mŕtvol svojich predchádzajúcich obetí. Ako jedinej sa jej podarilo únos prežiť, pretože spoznala páchateľovo tajomstvo. Rok po tragickej udalosti rovnako záhadne zmizne aj jej sestra Molly. Jill je presvedčená, že únosca sa vrátil. Jej sestru zrejme čaká rovnaký osud a do zajtrajšieho dňa môže byť mŕtva. Polícia jej, tak ako predtým, neverí a Jill nezostáva nič iné, len začať pátrať na vlastnú päsť. Podarí sa jej však do dvanástich hodín nájsť vraha a zachrániť sestrin život? (TV JOJ)

(viac)

Videá (22)

Trailer 1

Recenzie (178)

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Možno, že sa to na prvý pohľad nezdá, ale jedná sa o veľmi napínavý príbeh. Jedna žena, ktorá ide za svoju pravdou. Ona vie, že má pravdu a preto zvíťazí. Voľba A. Seyfried bola veľmi dobrá, jej účinkovanie bolo dobré. Vyrovnanie účtov zo záporákom je nekompromisné. Osobné hodnotenie: 76% (***) ()

Genero 

všetky recenzie používateľa

Filmu se nedá upřít jakás takás atmosféra. Je ale škoda, že scénář nesvěřili někomu jinému, třeba nějakému scénáristovi, protože jakmile někdo promluví, nebo někdo něco udělá, jde celá atmosféra do prdele. Jak slibuje název, ve filmu skutečně zmizí jedna osoba a bohužel to není Aranka Seyfried. Ta je mi vrcholně nesympatická a trochu mi připomíná masařku zneužívanou v dětství oplzlým pterodaktylem, což mi neumožnilo patřičně přilnout k její postavě. Tvůrci se toho ale vůbec nezalekli! Já vím, že jsem klidně mohl zmáčknout OFF, ale mocinky mě zajímalo, jak Aranka chodí od dveří ke dveřím, mluví s různými lidmi a potom má hysterický záchvat. Kdyby zmizela hned na začátku, mohlo to být třeba o tom, jak Květa Fialová doma ve sklepě týrá malá koťátka a říkalo by se tomu thriller. ()

Reklama

IQ Tiqe 

všetky recenzie používateľa

Těšil jsem se na thriller s Amandou a čekal jsem víc. Určitě je plus, že režisér poskytuje dost slepých vodítek, takže krimi zápletka zůstává dlouho otevřená. Nicméně soukromé pátrání Amandy mi připomíná pohádku o zvířátkách – jde za liškou, ta ji pošle za vlkem atd. Taky ty její bezprostřední historky se po čase okoukají. A i pár zbytečných postav bych našel. Skoro jako by se tvůrci neshodli, co vlastně chtějí natočit, a každý si od stolu prosadil svůj kousek. Takže jediná pozitiva jsou Amandina pěkná tvářička, sem tam nečekaný humor a napětí v závěru. # příběh 5 | hudba 6 | humor 1 | akce 4 | napětí 5 | pustil bych si znovu 5 ()

BoPo 

všetky recenzie používateľa

Čo sa týka príbehu, tak je to taká krimi klasika. Všetky toľko krát videné záležitosti. Nehovorím, že by som sa nudil, to nie. No prirovnal by som to k pilotnému filmu nejakého nového seriálu, ktorého jediným benefitom je Amanda Seyfried. Ak by sa naozaj jednalo o nalákanie na novú krimi sériu, tak by som chuť vidieť viac nedostal. ()

Vabr 

všetky recenzie používateľa

Typický krimi film, kdy sledujeme nezajímavé vyšetřování policie prolínající se s příběhem, který když by dobrý byl, tak by Zmizelá skončila přinejmenším na průměru, ale ani ten nebaví, a tak film zůstává ve vlnách podprůměru. Vše je zřejmé a paličaté honění Amandy Seyfried nebyl můj šálek čaje. Vyhodnocení: Výrazně lepší murder-victim vztah najdete v 6. sérii Riverdale mezi Betty a TBK ()

Galéria (64)

Zaujímavosti (8)

  • Film před svým uvedením do kin neměl novinářskou projekci. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama