Reklama

Reklama

Šesť výstrelov

  • Česko Šest výstřelů (viac)
Trailer

Bývalý profesionálny vojak Samson Gaul (Jean-Claude Van Damme) sa špecializuje na pátranie po nezvestných deťoch. Po poslednej a, žiaľ, nevydarenej akcii, ktorá stála životy niekoľkých nevinných obetí, svoju kariéru ukončí a pracuje ako obyčajný predavač. Do Moldavska prichádza bývalý športovec MMA Andrew Fayden (Joe Flanigan) aj s rodinou, aby sa pripravil na zápas, ktorý by ho vrátil späť do najvyššej ligy majstrov bojových umení. Keď jeho dcéru z hotela unesú obchodníci s bielym mäsom, priatelia mu odporúčajú, aby sa obrátil s prosbou o pomoc na Samsona, bývalého žoldniera s bohatými skúsenosťami. Samson najskôr odmietne, pretože ho ťažia výčitky z posledného neúspechu, ale napokon prípad vezme a rozbieha pátraciu akciu. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (193)

Pedross800 

všetky recenzie používateľa

Tož toto byla kvalitní řezničina a já si tohle čerstvý masíčko náležitě vychutnal! Úvodní nástup Jean-Clauda s nožem hoooodně, hooodně dobrej a hned bylo jasný, že tady se bude překvapivě servírovat kvalitní maso. A taky že jo. Navíc potěšil můj oblíbenej maník ze SG Atlantis, takže jo, já se bavil.Hodně koukatelná akční bejkovina. ()

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

U mně Paráda.. Van Damme je můj idol. Sleduji ho od mého Dětství a shlédl jsem dopodrobna Vše! Námět podobný jako ve filmu 96 Hodin.. Užasná Kamera. Perfektní Fighty a střih + se mi místy zdálo, že vidím i zpomalené Záběry.. Navíc jsem upoutal pozornost Celé Rodiny.. a všem se to Líbilo.. Takže Doporučuji ! :) ()

Reklama

zdenny 

všetky recenzie používateľa

Film na motivy "96 hodin". Kdyby se do toho nemotala politika, byl by můj zážitek silnější. S hodnocením jsem balancoval mezi třemi a čtyřmi hvězdami. Vyhrálo vyšší hodnocení a to především ze dvou důvodů: 1) Jean-Claude i po tolika letech dokáže natočit i kvalitní akční film. 2) Vždy mě potěší, když je rozprášena banda zmrdů obchodující s bílým masem - alespon ve filmu. Samozřejmě byl film (hlavně v závěrečné fázi) poněkud přehnaný a někdy ne úplně logický. Přesto mě mile překvapil. PS: Když jsem sledoval jak Jean-Claude lahodně chlastá z celé lahve, měl jsem sto chutí zajet si pro láhev do obchodu. ()

kaposlav 

všetky recenzie používateľa

Film som pozeral včera večer a od pozretia uplinulo skoro 24 hodín. Prvotný dojem pominul a môžem robiť to, čo viem najlepšie, a to kritizovať. Už od počiatku filmu sa ukázala ta obohratá chyba. Všetci a všade vedia anglicky. To, že anglicky vedel personál hotela je asi štandart a neprekvapil ma ani barman v bordeli, kde su zvyknutí na zahriničných klientov. Náčelnik polície vedel dobre anglicky, tak to tiež môže byť. Moldavci su asi extra nadaní na jazyky. Okerem moldavčiny a ruštiny v pohode zvládaju aj angličtinu vrátane ožratých ciganiek na ulici - sranda. Ani jeden prípad, že by niekto nerozumel. Tak to prehnali. Mal by som pochopenie, keby sa jedná o céčkovy film, alebo film staršieho ročníka, ale v dnešnej dobe? Malo to samozrejme aj výhodu a to, že som nemusel čítať titulky. Jednoduchým spôsobom sa mohli tomu vyhnúť a to tak, že by sa dej odohrával v USA. Film sa mi napriek tomu dosť páčil a chcel som udeliť 4*, ale čo je moc, to je moc. Finálnu časť filmu absolútne nezvládli. Organizovaná skupina obchodníkov s bielym mäsom, ktorá siaha až po ministra či koho a nechá zapaty telefón unesenej babi? Jediné vysvetlenie ma napadá, že si myslia o moldavcoch, že su 100 rokov za opicami a nevedia vystopovať zapnutý mobílny telefón. Samozrejme 14 ročna šťanda z USA ma program v notebooku a vie to. Každý by mobil rozbil, vypal atď., ale oni ho presúvali z miesta na miesto a ešte aj zapaty. Aby toho nebolo málo tak zápasnik čo nikdy nestrielal s manželkou, čo vypadala, že nevie ani upiecť kura a oprať bez automatickej pračky, sa vydaju na odlahle miesto mezdi skupinu gangstrou zachrániť dcéru. Cesta mala trvať asi jeden deň, ale došli skoro súčasne s dvojicou Van Damme a syn, ktorí boli od veznice vzdialeny 90km. O prestrelke v tom väzení už radšej pomlčim. Udelil som 3*, ale priznávam sa, že v puberte by som dal bez problémov 4* možno 5* a mal by som nostalgicku spomienku. Tým som chcel naznačiť cielovu skupinu na ktorú sa zrejme tvorcovia zamerali. ()

Expendable 

všetky recenzie používateľa

Barbarash je každým novým filmem blíž k dokonalosti, tím neříkám, že 6 Bullets je kdoví jaký skvost, ale předchozímu filmu jsem dal 4 a tohle je tak 2x lepší. Příběhově a zpracováním to naprosto vybočuje z béčkových vod a tomu, co Van Damme v poslední době natáčel. Jedná se o napínavý krimi/thriler, který podává skutečný obraz o aktuálním dění, co se týče obchodu s dětmi. Mít to tak o 20 mega vyšší rozpočet, mohlo se jednat opradu o špičkový film, ale filmy z východní Evropy nesvědčí nikomu. 5* spíš s recese, jinak bych musel přehodnotit všechny jeho filmy. ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (8)

  • Keď v závere filmu Samson (Jean-Claude Van Damme) a Selwyn (Kristopher Van Varenberg) odchádzajú zo stanice, tak v zábere spredu má Samson ruky vo vreckách, následne v zábere zozadu ich má von z vreciek a opäť záber spredu, kedy ich má vo vreckách. (ČSFD)
  • Pri záverečnej prestrelke v starom ruskom väzení nepriateľský ostreľovač nabíja svoju pušku slepým nábojom. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama