Reklama

Reklama

Hrůza v lese

  • Veľká Británia Don't Let Him In (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Parta přátel se rozhodne jet na venkov. Hned po příjezdu jsou upozorněni na sériového vraha, který řádí v okolí. Rozhodnou se zůstat, což se jim krutě vymstí... (oficiálny text distribútora)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (77)

juta 

všetky recenzie používateľa

Hrůza nejenom v lese, ale i na plátně. Snažil jsem se tomuhle filmu dokonce nadržovat, ale nemělo to cenu. Nápad to byl sice dobrý, ale provedení stálo za prd. Plakát je to nejlepší na celém filmu. Herci mi vůbec nepřirostly k srdci a výkony některých mi připadaly jak z amaterského filmu. Trvalo to jen hodinu a patnáct minut, i tak jsem se nudil. Některým momentům jsem se musel zasmát. Spoiler! Na konci říká vrah poslední přeživší, že ho pobodala ženská, kterou skupinka potkala v lese, ale jak mohl vrah vědět, že jí potkali? ()

Allien.9 odpad!

všetky recenzie používateľa

Omlouvám se Britům, ale tohle je vážně "Hrůza" s velkým H. A bohužel ne "v lese", ale na televizních obrazovkách. Blbý nápad, blbé provedení, blbý konec... zkrátka všechno špatně. A když říkám "všechno", myslím tentokráte opravdu všechno. Originální název navíc vyzrazuje vraha, takže trošku faux pas. ()

Reklama

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Štyria mladí Angličania si chcú užiť voľný víkend na vidieku. Naštartujú auto a vydajú sa na chalupu v horách. Lenže tento ich nevinný výlet sa zmení na krvavý masaker. Snímok "Don´t Let Him In" je hodne slabý slasher horror. Scenár je totálne hlúpy, herci sú mizerní, rozpočet minimálny, dialógy kostrbaté, kamera nudná a réžia amatérska. Je tam síce trocha násilia, trocha krvi a nejaká tá vražda, ale i tak je to neskutočne úbohý pokus o horror. * ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Ja proste milujem niektoré scénky v tých hororoch, neuveriteľné. Zabijak povedzme niekoho zavraždí, podarí sa ho však spacifikovať a zamknúť mu dvere pred nosom... ale samozrejme tu musí byť tupá blondína, ktorá mu tie dvere otvorí. Mimochodom, je to taký mix eploiťáku a slasheru, človek nevie, kam sa to všetko zvrtne, a kto je dobrý a kto zlý, takže nejakého maličkého prekvapenia sa dočkáme. Dva páriky si totiž vyrazia na víkend na chatu a budú bojovať o holý život - trochu obohrané, ale stále to baví. Herci však boli strašní (kde na tie masky chodia?), hudba slabá a gore priemerné. Pobavil ma prostý záver, šikovnejšie sa to už ukončiť nedalo. ()

KateW odpad!

všetky recenzie používateľa

Na jednu stranu by mě zajímalo, proč se takové filmy natáčejí? To vážně nikdo netuší, že to bude úplný odpad? A na druhou stranu se ptám, proč na to koukám? Pořád věřím, že lidé na čsfd se ve svém hodnocení zmýlili, ale oni ne... Scénář by byl líp napsaný i scénáristy Ulice, herci jsou primitivové a celkově to nestojí za zhlédnutí ()

Galéria (4)

Reklama

Reklama