Reklama

Reklama

Vyznamenaný vojenský veterán  Frank Vega (Danny Trejo) sa vracia domov z Vietnamu. Spoločnosť, pre ktorú spolu s ostatnými mužmi bojoval a krvácal, sa mu obráti chrbtom. Zavrhnú ho aj jeho najbližší a Frank zostáva sám, bez práce aj bez lásky. O niekoľko rokov neskôr sa v autobuse zastane starého černocha a ochráni ho pred šikanou partičky miestnych skinheadov. Vďaka tomuto incidentu sa Frank znova stane hrdinom. Ľudia si ho znovu začnú vážiť, no aj o toto šťastie čoskoro príde, pretože onedlho zavraždia jeho najlepšieho priateľa Klondikea (Harrison Page). Keďže polícia o prípad nejaví najmenšiu pozornosť, Frank sa rozhodne vziať spravodlivosť do vlastných rúk a vydá sa sám po stopách zabijaka. (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (235)

mcb 

všetky recenzie používateľa

Béčko o naštvaném důchodci a oni z toho udělají vážný film z poselstvím? Neuvěřitelně nudné, špatně napsané a zrežírované. V porovnání s obdobně stylizovaným Somrákem s brokárnou je tohle nevkusná slátanina, která slyšela slova jako nadsázka, humor nebo ironie jen z hodně velké dálky. Ani ten Trejo za nic nestojí. Muthafuckin' Bad. ()

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Danny Trejo je takový naprosto přirozený badass, takže mu ani nemusím věřit tu postavu, kterou v tomhle filmu hraje. On jí prostě žije. A tak to má být. Tenhle film byl s ním skvělej a je vidět, že když na něm stojí film, tak z nuly dokáže vykopat solidní akčňák. A nepotřebuje k tomu ani bůhví jakou reklamu jako třeba Macheta. ()

Reklama

bourec 

všetky recenzie používateľa

Sice ne tak silný jako Harry Brown,ale něco do sebe to má.Snad první film navážno,a navíc normální s Danny Trejem.Ten sice hraje poměrně prkenně,ale to se mu dá odpustit.Škoda ,že Moss na konci vpašoval do filmu kuchyňskou drtičku na odpad,protože to tam nepasovalo,navíc si mohl odpustit to jiskření mezi Dannym a tou černou kráskou.To mu totiž vůbec nešlo zahrát.Ale jinak v pohodě uběhlejch devadesát minut.60%. ()

gogos 

všetky recenzie používateľa

Dannyho Treja zase jednou někdo nasral a tak mu tenhle vráskaty sedmdesátník musí rozkopat držku. Bad Ass nemá dobrý příběh, má příšernou akci a Danny Trejo nikdy neuměl hrát nic jiného, než tenhle jeden jediný charakter. Přesto mě tohle ultracéčko potěšilo svou nenáročností, přístupem, hláškama (už mi nkdy nepiš tak zasraně dlouhý smsky, a ty smajlíky? co to má kurva bejt?...), a velmi sympatickou sousedkou. Tnhle film by měl v béčkových vodách slušný potenciál, ale bohužel je prostě až moc vidět, že Danny Trejo kromě sezení a pomalé chůze už nic nezvládne a jeho dublér mě přímo sral. Škoda, slabé 3* ()

Flego 

všetky recenzie používateľa

Franka Vegu volajú Bad Ass ( Danny Trejo s fidelovskou bradou ) a je to akčný hrdina ako vystrihnutý zo starého žurnálu. Tento film si zmýlil storočie, lebo táto jazda je príliš toporná a jednoduchá. Za zjavné prešľapy ( je ich viac ako dosť ) treba poďakovať režisérovi, ktorý by mal radšej točiť reklamy. Jedinou záchranou sú niekedy vtipné dialógy a hlášky, ktoré navzdory chybám, robia film prijateľným. Slabší priemer. ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (11)

  • Autobusová honička mezi Frankem (Danny Trejo) a obtloustlým Pantherem (Charles S. Dutton) je digitalizovanou alternativní verzí identické honičky z filmu Rudé horko (1988). (Conspi)
  • Frank Vega (Danny Trejo) sedí na posteli, pozerá televízor a prepína kanály. Ale na obrazovke svieti stále ten istý kanál s poradovým číslom 3. (beso74)
  • Frank (Danny Trejo) jde po ulici a v náručí nese nákup ve velkém papírovém pytli. Vedle něj zastaví policajt a Fank nasedá. V autě se s poldou pohádá, vystupuje, ovšem po nákupu ani stopy. (pjotri)

Reklama

Reklama