Reklama

Reklama

Vyznamenaný vojenský veterán  Frank Vega (Danny Trejo) sa vracia domov z Vietnamu. Spoločnosť, pre ktorú spolu s ostatnými mužmi bojoval a krvácal, sa mu obráti chrbtom. Zavrhnú ho aj jeho najbližší a Frank zostáva sám, bez práce aj bez lásky. O niekoľko rokov neskôr sa v autobuse zastane starého černocha a ochráni ho pred šikanou partičky miestnych skinheadov. Vďaka tomuto incidentu sa Frank znova stane hrdinom. Ľudia si ho znovu začnú vážiť, no aj o toto šťastie čoskoro príde, pretože onedlho zavraždia jeho najlepšieho priateľa Klondikea (Harrison Page). Keďže polícia o prípad nejaví najmenšiu pozornosť, Frank sa rozhodne vziať spravodlivosť do vlastných rúk a vydá sa sám po stopách zabijaka. (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer 2

Recenzie (235)

Derek 

všetky recenzie používateľa

v porovnani so zvyskom video filmov (jcvd a seagaloviek) to ma celkom slusnu akciu (i ked skoda zbytocnej cgi krvy a obcasnych spomalovaciek) a hlavne nenakrucalo sa to v nejakom opustenom hangare... danny trejo celkom ujde a asi i to jedine co nie je len priemerne, zvysok je stale len take tupe becko... ()

noriaki 

všetky recenzie používateľa

Osmdesátková mlátička bez atmosféry, bez stylu a bez nápadu. Bad Ass připomíná mix Machete a Super, ale z obou filmů si vzal jenom to špatné. Navíc přidal mizernou režii a ještě horší herce. Jediným světlým momentem je autobusová honička okopírovaná z Rudého Horka. Kdyby takhle vypadal celý film, tak to mohlo být zábavné retro. Takhle je to zbytečný brak. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

Veterán je jasným důkazem toho, že pokud nechcete začínat život až po šedesátce, tak je lepší si s lákavou přihláškou do US Army vytřít jistou část těla obvykle umístěnou mezi zády a stehny. Frank Vega však v mládí cítil nutnost zachraňovat neexistující americkou demokracii v hlubinách vietnamské džungle a tak si alespoň zpříjemnil důchod internetovou slávou při mlácení tupých hlav. Mne tedy tento prťavý leč dostatečně rozzuřený hispánec hodně bavil, i když jeho rozvážné stíhání vraha klasickou emhádou považuji za celkem slušný úlet. A vysvětlí mu už konečně někdo, co je to ta fleška? ()

Dale 

všetky recenzie používateľa

Miestami to bolo celkom vtipné, aj niektoré hlášky ušli, no to je asi tak všetko. Zvyšok - od scenára po hercov je katastrofa. Danny patrí medzi mojich obľúbencov už 20 rokov, no v úlohe zmrda, čo na pár minút znepríjemní život hlavnej postave, ak má byť totiž tým hlavným hrdinom on, tak je to utrpenie, pretože je príšerný herec, čo sa ukázalo už v Mačetovi. Navyše v tomto pokročilom veku, keď už má problém sa hýbať, z neho robiť akčnú hviezdu, je na hlavu. ()

Figu 

všetky recenzie používateľa

Danny Trejo je velkým lákadlem filmu. Jemu bych obrovskou životní roli (mimo reklam na Mountfield - to životní dílo je) opravdu přál. Bohužel si nasadil hodně težké břemeno. Veterán z Vietnamu je Danny přeci jen jeden!... Ostatně kdyby Rambo nebyl samotář, tak by s Frankem Vegou tvořili určitě super duo! Věkem jsou si blízcí, vzrůstem taky, snad jen rozdíl je, že Sly má na rukách namísto Dennyho omalovánek křečáky jak horolezecký lana... Za Treja tři hvězdy, jinak si ale myslím, že snímek vidět už nepotřebuju, ale určitě mi podruhé vadit nebude. 50% ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (11)

  • Herci Danny Trejo (Frank Vega), Ron Perlman (Williams) a Winter Ave Zoli (Tatiana) se setkali už při natáčení seriálu Zákon Gangu (od r. 2008). (Chibs)
  • Frank (Danny Trejo) si bere autobus na pronásledování padoucha a po několika okamžicích docela těžce havaruje – levá strana autobusu je zbořena, chybí světlo atd. V následujících záběrech je autobus opět v pořádku. (pjotri)
  • Frank Vega (Danny Trejo) sedí na posteli, pozerá televízor a prepína kanály. Ale na obrazovke svieti stále ten istý kanál s poradovým číslom 3. (beso74)

Reklama

Reklama