Reklama

Reklama

Televízna hviezda Jules (Cameron Diaz) a jej partner Evan (Matthew Morrison) prichádzajú na to, že život vo svetle reflektorov je absolútne nič oproti tehotenstvu. Premúdrelá detská spisovateľka Wendy (Elizabeth Banks) ochutná svoju vlastnú medicínu, keď s ňou začnú mlátiť hormóny. Jej manžel Gary (Ben Falcone) sa snaží, aby ho neprevalcoval vlastný otec - alfa samec, ktorý čaká dvojičky so svojou mladou a krásnou ženou Skyler (Brooklyn Decker). Rosie (Anna Kendrick)a Marco (Chace Crawford) sa musia popasovať s otázkou: Čo robiť, keď prvé tehotenstvo príde skôr než prvé rande? Fotografka Holy (Jennifer Lopez) sa chystá na cestu okolo sveta, aby adoptovala dieťa. Jej muž Alex (Rodrigo Santoro) si týmto nápadom nie je tak istý a snaží sa svoju paniku zvládnuť v skupinke zaslúžilých otcov, kde platí základné pravidlo: "Žiadne odsudzovanie!" Každému sa predsa niekedy stane, že mu spadne dieťa do záchodu alebo zje cigaretu, prípadne vyzdvihne z jaslí cudzie dieťa. (TV Markíza)

(viac)

Videá (45)

Trailer 1

Recenzie (261)

VenDulin85 

všetky recenzie používateľa

Musím dát 4*, když vidím to nízké hodnocení tady... Po pravdě, od amerických filmů, které mají uvedené žánry viz výše mnoho neočekávám, a proto jsem byla příjemně překvapena. Ano, je to americké až hanba, ale stopáž a celkový děj sedí akorát a všechny příběhy mě potěšily. Cameron se v roli fitness guru opravdu vyřádila :-), mám ji holku čím dál radši. Oproti tomu Jennifer Lopez jsem nikdy nemusela a tady mi vůbec nepřekážela... Několik scén z otcovských meetingů stojí za to, ale nesmíte to vidět očima potenciální matky, málem jsem si dělala poznámky typu "nenápadně nainstalovat minikameru do kočárku, do koupelky, atd. ()

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Toto silno vyzeralo na tupú, podpriemernú americkú komédiu. Našťastie to malo zaujímavé obsadenie a nie tuckový X.krát zrecyklovaný dej. Dramatickosť možno trochu silená, ale k vytvoreniu aspoň akej takej atmosféry nutná. Už dlhšie vravím, že z Kedrick sa stane nová hollywoodska hviezda a potvrdzuje to v každom filme. Banks, Diaz, Decker a J Lo, všetky fajn. Počas pozerania som mal pocit, že si to zaslúži 2, ale ten koniec, pôrody a občas nejaká tá vtipná hláška hlavne od Wilsonovej to vytiahli na na slabšie 3 z 5 . P.S. začínam mať osýpky keď vidím Chrisa Rocka! ()

Reklama

tterez 

všetky recenzie používateľa

Cameron byla neskutečně nepříjemná celebrita, ale to ani zdaleka neměla na tu inteligentní čičinu od Denise Quaida.. Úplná tragédie to nebyla → to bych byla vážně zlá :) Ale dívat se na to v horším rozpoložení..? No 2 hvězdičky by to nedostalo ani náhodou. Jsem hodná, šířím pozitivní energii a dávám 35%. ()

Kryton 

všetky recenzie používateľa

Tento film slouží jen jako jedna velká reklama na celebrity, které si chtějí udělat dítě anebo chtějí dítě. Plkají, hekají a vlastně to spíše vypadá jako "kámoška má dítě, uděláme si taky". Bohužel je to plytké a řídké. Vtipné momenty nehledejte, tedy pokud je vtipné říct "ku*va" v tv. Tohle by mohl být instruktážní film pro mladé lidi - nedělejte si děti! ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Ako porodiť a nezblázniť sa? Hlavne treba brať všetko s nadhľadom a v klídku. No ako na potvoru, zo všetkých možných variácií, ako kto môže prežívať tehotenstvo, práve tento spôsob tu chýbal. Aj keď chápem, to by potom nebol film, v ktorom by sa trápnosť mohla vylievať až cez okraj. Niekedy som kvôli tomu na pár sekúnd musel odvracať oči. Dve hviezdy za pár pekných pesničiek a celkom príjemnú hereckú zostavu. 40/100 ()

Galéria (74)

Zaujímavosti (6)

  • Film je inspirován stejnojmennou sérií populárních příruček o těhotenství, kterých se do roku 2011 prodalo více jak 14,5 miliónu kusů. (Avalon820)

Reklama

Reklama