Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ona miluje chaos, on poriadok. Ako spolu vydržia v jednom byte? (oficiálny text distribútora)

Videá (1)

TV spot

Recenzie (82)

Janega 

všetky recenzie používateľa

Aj vám pripadali kulisy z tohto seriálu akoby ich ukradli z Priateľov a dali len novú sedačku? A o podobnosti sitcomu Dharma a Greg ani nehovoriac. Čo sa týka hereckého obsadenia, tak za najväčší omyl považujem Cinkotu, ktorý o herectve nemá ani zdanie. Krajčiová je síce dobrá herečka, ale kedže v ten večer šla ešte dvoch seriáloch začína byť nie na krku, ale po krk. V podstate jediný, ktorý tam zapadá je Kostelný. Žeby som sa válal od smiechu, tak to nie, ale párkrát som sa uškrnul. Príde mi to natočené v americkom štýle na slovenský spôsob a výsledok nič moc ()

Dashiella 

všetky recenzie používateľa

Zase si najlepší a najsvetaznalejší národ dokonalých Slovákov myslí, že môže spraviť dieru do sveta... a tým nemyslím tvorcov ale divákov, ktorí sa sťažujú na vykrádačky iných seriálov... tak, podľa mňa sa zadok Cinkotu nápadne podobá na prdel Dempseyho v tej starej kriminálke, tak takúto vykrádačku som už dlho nevidela, no fuj! ... osobne si myslím, že sa konečne na SVK niečo priblížilo k sitcomovej štruktúre a priznám sa, že som sa aj zasmiala. Ten predhratý smiech ma iritoval tiež, ale trochu som sa nad to povzniesla a ku koncu som ho takmer ani nevnímala. Chcem vidieť, čo bude ďalej... plus oproti Svišťovi je to totálny skvost ()

Reklama

Jaro.Krafcik 

všetky recenzie používateľa

Náhodou, v času vzniku to bol v telke celkom hit. A mna niektoré časti naozaj bavili a rád som si kvôli tomuto sadol pred telku. Legendarný Duško Cinkota tam bol tiež. Určite sa nejedná o takú katastrofu aj keď dnes by ma seriál asi nezaujal a na slovenské pomery seriál neprekonal ani výborných susedov. 3* ()

cutugno 

všetky recenzie používateľa

Som dosť šokovaný hodnoteniami a komentármi niektorých uživateľov na tento sitcom. U nás na Slovensku nevzniklo veľa komediálnych seriálov a myslím,že Zita na krku nieje odpad. Má svoju uroveň a dokáže ma pobaviť rovnako ako niektoré zahraničné seriály. Helena Krajčíová a Dušan Cinkota vytvorili super dvojku ktorá sa na jednej strane nenávidí a na tej druhej či chcu alebo nie musia si nájsť k sebe cestu keďže zdieľajú jednu domácnosť. ()

Dado 

všetky recenzie používateľa

Zatiaľ sa naplnili všetky moje očakávania, sitcom je to viac (oveľa viac) trápny a nudný než vtipný, najviac ma však iritoval najmä ten smiech v pozadí pri každej hlúposti, ktorá môže pobaviť akurát tak... nikoho. 1* zatiaľ dávam za toho malého blonďatého chlapca, ktorý mi pripomína najmä svojou drzosťou a záľubou v podobe sledovania TV Jakea z Dva a pol chlapa. Po niekoľkých častiach: No, stále to nie je nejaká sláva, no dá sa na tom pobaviť a určite je to lepšie ako konkurent z TV JOJ, takže idem o 1* nahor. (40%) ()

Galéria (5)

Zaujímavosti (4)

  • V jednej z častí sa objavil aj dnes už zosnulý, legendárny slovenský hokejista Pavol Demitra, ktorý stvárnil samého seba. (Patrik200s)
  • Jana Oľhová si už starostlivú matku Heleny Krajčiovej zahrala, a to v seriáli Profesionáli (od r. 2008). V jednej epizóde tohto seriálu si Krajčiová zahrala aj s Dušanom Cinkotom. (matthew.17)

Reklama

Reklama