Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ona miluje chaos, on poriadok. Ako spolu vydržia v jednom byte? (oficiálny text distribútora)

Videá (1)

TV spot

Recenzie (82)

Murrro

všetky recenzie používateľa

Pozerám na čierne čísla, v ktoré sa ocitli Zite na krku a chytá ma záchvat objektivity! Nebudem hodnotiť po prvej časti (***), ale prosím, nehádžte Zitu vopred do jedného vreca so Susedmi, Priateľkami a Profesionálmi! Áno, zimomriavkam trápnosti som sa počas tridsiatich piatich minút nevyhol, ale neraz som sa nahlas zasmial na skutočne pointovanom vtipe a spod teatrálneho afektu (iste, uprednostnil by som televízne herectvo pred divadelným) na mňa niekoľkokrát žmurkla sympatická psychologizácia postáv! Fialová sa očividne baví a ja som sa bavil tiež. A hoďte kameňom (svišťom), nech sa páči! ()

cervenican odpad!

všetky recenzie používateľa

Samozrejme že je to trápne - a nič originálne... Tento tzv. ,,Supersitkom,, je otrasný, nie je tam žiadny humor, otrasné ksichty. Dušan Cinkota nepatrí vôbec pred kameru. On bude pre mňa vždy ten kto úžasne daboval Chandlera Binga z Priatelov :) Alebo Semir Gerkhan z Kobry 11 :) Tento sitkom je naozaj odpad. ()

Reklama

Mire odpad!

všetky recenzie používateľa

Ejha! Aké prekvapenie! Dopadlo to presne tak ako som čakal! Opozerané ksichty recitujú nevtipné repliky a do toho tie typicky slovensky prijebané džingle a zvučka. Ďakujem pekne Narkóza za ďalší prírastok do rodiny exkrementovej produkcie. Ešte som zvedavý na premiéru ďalšieho sitcomu u vaších kolegov z HNOJky, so stejne trápnym hereckým obsadením. Vojlá! ()

cutugno 

všetky recenzie používateľa

Som dosť šokovaný hodnoteniami a komentármi niektorých uživateľov na tento sitcom. U nás na Slovensku nevzniklo veľa komediálnych seriálov a myslím,že Zita na krku nieje odpad. Má svoju uroveň a dokáže ma pobaviť rovnako ako niektoré zahraničné seriály. Helena Krajčíová a Dušan Cinkota vytvorili super dvojku ktorá sa na jednej strane nenávidí a na tej druhej či chcu alebo nie musia si nájsť k sebe cestu keďže zdieľajú jednu domácnosť. ()

Zombiepod odpad!

všetky recenzie používateľa

Hlúpy pokus o vyrovnanie sa americkým "obývačkovým" sitcomom, ktorý dopadol horšie ako som čakal. Je pravda, že sem tam padne aj nejaká vtipná hláška, herci zas tak zle na tom nie sú, no nevidím jediný dôvod na hviezdu. Nemá to nijaký celistvý dej, zápletka stojí za veľké hovno a nechýba tu ani znova preslávená slovensko-telenovelová kamera ktorej výhoda je v tom, že vás v momente nabáda aby ste to vypli. Na čo točia tieto komerčné slovenské televízie stále nové seriály, je mi záhadou. ()

Galéria (5)

Zaujímavosti (4)

  • Jana Oľhová si už starostlivú matku Heleny Krajčiovej zahrala, a to v seriáli Profesionáli (od r. 2008). V jednej epizóde tohto seriálu si Krajčiová zahrala aj s Dušanom Cinkotom. (matthew.17)
  • V jednej z častí sa objavil aj dnes už zosnulý, legendárny slovenský hokejista Pavol Demitra, ktorý stvárnil samého seba. (Patrik200s)

Reklama

Reklama