Reklama

Reklama

Neváhaj a zavolaj

  • Česko Neváhej a zavolej… (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Prehnane ambiciózna Lauren (Anne Miller) zostala sama po tom, čo ju opustil priateľ. Slobodomyseľná Katie (Ari Graynor) sa zatiaľ pomaly lúči s bytom svojich snov, pretože márne hľadá spolubývajúcu. Hoci obe dievčatá na prvý pohľad nemajú nič spoločné, zo zištných dôvodov sa k sebe nasťahujú. Keď Lauren zistí, že Katie pracuje ako operátorka erotickej linky, uvidí v tom dobrú príležitosť, ako zarobiť peniaze. Vo chvíli, keď ich partnerstvo začne prinášať prvý zisk, sa ale ocitajú pred nečakanou skúškou... (TV Markíza)

(viac)

Videá (16)

Trailer

Recenzie (65)

dr.horrible 

všetky recenzie používateľa

Budú SPOILERy! V podstate úplná sračka. Film pre ženy, bez príbehu a s vulgárnym scenárom. Postavy za celý čas neprebehnú žiadnym vývojom ani zmenou; jedna si rozpustí vlasy a druhá prizná, že je panna - to je všetko. Väčšina humoru spočíva v onanistických scénkach, čo občas vychádza, občas nie. Hlavné hrdinky sú tupé a najemočnejšie okamihy prebiehajú počas sexu, predstieraného sexu, prípadne sú utužované malíčkovými prísahami. Od režiséra "The Saddest Boy in the World" som teda rozhodne čakal viac, ale keďže sme boli zhúlení (že, kolega), bavil som sa celkom obstojne. Troma hviezdičkami hodnotím hlavne pre cameá Rogena a Smitha v oných onan scénach a za zatmievačku (!) použitú zhruba pol hodinu pred koncom. A ešte za nové slovo, ktoré ma Justin Long naučil (vznikne spojením slov telefón a anál, ale viacej už neprezradím). Edit: Katie nakoniec o to panenstvo príde, takže áno - deflorácia by mohla byť považovaná za vývoj postavy. :D ()

Slartibarkfast 

všetky recenzie používateľa

Další laciná komedie na tři doby. Tentokráte o dvou hravých děvčatech, které povzbuzují chlapce po telefonu při jejich masturbaci. Jedna odkopnutá narcistickým nýmandem, druhá panna s pověstí štětky. Ve finanční nouzi se ta odkopnutá vrhne do společného spolubydlení s tou druhou, ač k sobě cítí odpor, vyvolaný dávným konfliktem. O ničem jiném vlastně ani není tento pokus o vtip, tedy nevím, jak to více rozvést. Pár světlých momentů se tam však nalézt dá, ale nejde o nic zásadního. Jedinou super vlastností tohoto filmu je, že na něj okamžitě zapomenete. 40% ()

Reklama

cukorek odpad!

všetky recenzie používateľa

V tomto prípade bez kompromisne dávam odpad, ba dokonca ani toto slovo nevystihuje hodnotu tejto komédie. Aj ten kúsok, ktorý som videl bola len strata času o ktorý ma tento zbabraný film okradol. Naivne demonštrovaná sexuálna zvrátenosť, ktorá sa valila z každého kúta s viac než trápnou pointou vyznela skutočne stupídne. Dá sa to nazvať filmom len preto, že to malo titulky a bolo to zachytené kamerou, inak od filmu ma toto na míle ďaleko. ()

hroubek 

všetky recenzie používateľa

Už od traileru jsem si říkal, že by to mohla být obyčejná odpočinková ničím nepřekvapující komedie, která jede podle určitého schématu.A tohle jsem dostal.A byl jsem za to rád.Tvůrci nechtěli vymýšlet nic nového, tak to prostě udělali podle definic žánru.A ono to funguje mnohem lépe, než kdyby se film pokoušel o nějakou psychologii postav, která by se vzhledem k jejich povolání mohla hodit.Postavy jsou živélné, a i když přesně víte jak to dopadne, tak Vás baví je sledovat a pouslouchat jejich oplzlé rozhovory s osamělými zákazníky, které mimochodem hrají Kevin Smith a Seth Rogen.Chvilku mě trvalo než jsem si postavy oblíbil, jelikož se chovají nudně a jsou trochu nesympatické a ke všemu do toho je tam Justin Long, který strašně přehrává a irituje.Uplyne pár desítek minut Long se odporoučí na dobu nezbytně nutnou a holky může válet.Chemie mezi Ari Graynor a Lauren Anne Miller je velká a z toho taký film nejvíce těží.Na konci jsem si říkal, že by to holkám mohlo slušet i v jiném filmu a nemusí jí zrovna jen o komedii.Neváhej a zavolej je obyčejná odpočinková ničím nepřekvapující komedie, která dokáže potěšit, když si jí rozhodnete vychutnat. ()

geklon 

všetky recenzie používateľa

Dvě holky, který se z minulosti nemaj rády, protože jedna vylízaná kurvička, té druhé, scvrklej pipce, "nechtěně, opilá chrstla do obliče půl litr teplých chcánek, spolu začnou bydlet. No jasný. Čekáte, že strastiplnou cestou, přes moře moči a kopce hovínkový zmrzlinky a sexuálních nechutností, si k sobě tahle nesourodá dvojka cestu najde? Čekejte. Já to si taky protrpěl. Jinak je to bežná fekální kravina, bez většího přínosu. Ale s horou robertků, blbejch keců, blbejch herců a nekonečnýho zástupu prstů namočených ve frndě. Celkem slaboučký. Kecy typu "Asi jsem se udělala", nebo " Nejsi můj pravej a nikdy si ani nebyl". 29%. ()

Galéria (17)

Zaujímavosti (1)

  • Snímek byl natočen za pouhých 16 dní. (spiderpig)

Reklama

Reklama