Reklama

Reklama

You're Next

  • Veľká Británia You're Next
Trailer 1

Hororový thriler pojednáva o rodine, ktorá sa stretáva pri príležitosti 35. výročia svadby. Pokojnú, idylickú oslavu naruší trojica maskovaných psychopatov, ktorí majú jediné prianie: vyvraždenie celej rodiny zo zatiaľ neznámych dôvodov. Lenže Erin (Sharni Vinson), priateľka jedného z členov rodinného osadenstva má za sebou rozsiahly tréning, ktorý jej umožní stať sa zdatným protivníkom so schopnosťami nemilo prekvapiť útočníkov. (peiton)

(viac)

Videá (12)

Trailer 1

Recenzie (355)

Slasher 

všetky recenzie používateľa

Vyvražďovací invazivní exploiter, kde je terčem jedna povedená rodinka a který měl na to dopadnout velmi dobře, ale zklamal. Konkrétně jsem měl problém s řadou detailů spojených s chováním postav (když už se to tváří realisticky), absencí emocí (vám snad sešlo na osudech většiny postav?), bohužel i nevyužitým hororovým potenciálem vrahů v maskách a slabou atmosférou. Naopak vyplatí se to vidět kvůli pár slušným krveprolitím, badass hlavní hrdince a nakonec zajímavému překvápku. Takže rozhodně nelituji, že jsem YOU'RE NEXT viděl, nenudil jsem se, ale jednou bohatě stačí a nijak to nerezonuje. Vím, že někteří by krutě nesouhlasili, ale já stejně říkám "je to měkký". ()

Kothy 

všetky recenzie používateľa

Po dlouhé době konečně pořádná vyvražďovačka s dobrou atmosférou. Už od začátku jsem tam tušil nějakou zradu. Některé postavy ovšem porušují základní hororová pravidla. Hlavní hrdinka je hodně sympatická. Ty pasti se mi fakt líbily. A nápady s foťákem a mixérem mě taky překvapily. Pěkně je tam vykosila. :) ()

Reklama

Fr 

všetky recenzie používateľa

,,PROČ?“ … A PROČ KURVA NE?…“ /// Když se na vokně v obejváku (zevnitř) vobjeví krvavej nápis ,,SEŠ NA ŘADĚ“, jedná se o složitej okamžik v životě lidským. Víc nemá smysl se nějak rozepisovat. Prostě barák, osoby, nějakej hajzl…. a jde jen vo to, kdo bude mít navrch. Vzhledem k počtu zúčastněnejch, bych si vsadil na… Přesně tak, je jich tolik, že můžete v kolektivu uzavírat sázky, taky ti, co rádi čuměj na rodinný setkání, během kterejch se všichni chovaj jako kokoti, budou moc spokojený. Ale aby nedošlo k nějaký mýlce, tady nejde vo žádný drama s plešounskejma ambicema, tady jde vo krev. Naštěstí má tahle hra víc pravidel, takže nečumím jen na prachsprostej slasher, ale celkem si tuhle vybíjenou užívám. Snad i proto, že bylo komu opravdovsky fandit! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Přemejšlím, jak rodičům zpestřit výročí. 2.) Miluju holky, co za to uměj vzít! 3.) Thx za titule ,,.Bac.“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * (a proč kurva ne?) AKCE ** NAPĚTÍ ** ()

-bad-mad-wolf- 

všetky recenzie používateľa

Napřed sledujete tradiční "home invasion" blbinu, která si svou tuctovostí a pitomostí koleduje maximálně tak o jednu hvězdičku. Pak ovšem do hry někdo přimíchá trochu Ramba v sukních, trochu Sám doma a trochu slasheru naruby a začne to bejt sranda, i když pořád blbá. Wingard je dobrej, jen bych prosil zjevnější nadhled a lepšího scenáristu! ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Klišé sa Wingard rozhodne nevyhýba (odhalenie zradcu vo vlastných radách, dôvod prečo sa to všetko deje, neschopnosť hrdinky zabiť omráčeného vraha a radšej ho následne nechať ujsť). Miestami dosahuje predvídateľnosť takých rozmerov, až je to jemne trápne. Nie je to úplne zlé, niektorí herci sú fajn, výprava domu v nočnom lese OK, takisto drsné scény OK, ale slušný home invasion potenciál ničia nechutné schválnosti (nefungujúce mobily) a nelogické správanie hrdinov (väčšinu úmrtí si spôsobia sami, keby boli niekde zalezení, nič by sa im nestalo). Absurdne pôsobí celkový zmysel „toho všetkého“. Keď som sa dozvedel, prečo sa dialo to, čo sa dialo, tak som sa začal nechápavo klopkať na čelo a pýtať sa „a to prečo takto komplikovane, nestačil požiar?“. ()

Galéria (52)

Zaujímavosti (8)

  • Režisér Ti West ztvárnil roli Tariqa, prvního zavražděného. (Kejf.)
  • Scenárista filmu Simon Barrett stvárnil vraha s maskou tigra. (ČSFD)
  • Většina filmu byla natočena bez stativu, aby se zvýšilo napětí. (Polgedney)

Súvisiace novinky

Rychle a zběsile shání režiséra

Rychle a zběsile shání režiséra

06.10.2015

Kdo bude režírovat Rychle a zběsile 8? Máma Vina Diesela chce za kamerou svého synáčka, sám Diesel navrhuje návrat ke kořenům s Robem Cohenem (Rychle a zběsile). Studio Universal ale situaci vidí… (viac)

Reklama

Reklama