Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ben Jahrvi (Fisher Stevens) sa najnovšie živí na ulici ako predavač malých robotov, akýchsi miniverzií Čísla 5 - ale keďže nemá obchodného ducha, takmer by prepásol jedinečnú príležitosť! Jeho malé roboty totiž okúzlia peknú Sandy Banatoniovú (Cynthia Gibb), nákupcu veľkej firmy. Našťastie je tu kolega z ulice, predavač hodiniek Fred Ritter (Michael McKean) - a kým sa Ben spamätá, je z neho veľkovýrobca hračiek! Smolou je, že si novopečení podnikatelia pre svoju výrobnú linku vybrali miesto, kde sa práve skupina lupičov chystá na krádež diamantov... V boji s gangstrami, ktorí sa neštítia ničoho, však obaja muži dostávajú nečakaného spojenca - skutočného robota Číslo 5! Vojna s lupičmi sa teda môže začať... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (157)

adamix 

všetky recenzie používateľa

Pre mňa je toto moje ,,prvý krát" s číslom 5. Som jeden z mnohých, ktorí vyrastali na kazetových kultovkách ako NEKONEČNÝ PRÍBEH, E.T. alebo SÚBOJ TITANOV, toto sme ale doma na VHS nemali, preto to nebolo súčasťou môjho detstva, čo teraz ľutujem, pretože ten milý, občas nemotorný, zato vynaliezavý a vtipný robotko mohol byť dobrým virtuálnym kamošom :). Milé prekvapenie, malo to vtip a perfektnú atmosféru končiacich 80. rokov. Za mňa 80%. ()

kamigava13 

všetky recenzie používateľa

Velmi roztomilý robůtek Johnny Pětka. Jeho dabing je super. Vzpomínky na mé dětství. Stejně dobrá jako jednička. Mohli by po 40 letech natočit trojku, Pětka by ani nemohl zestárnout. Je to ikona osmdesátek. Bylo mi ho fakt líto, když ho ničili a málem zemřel. Jeho optimismus bych chtěla ale mít bez té dětské naivity. Líbilo se mi taky, jak měl na sobě nálepku “Love animals. Don’t eat them.” ()

Reklama

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Toto pokračovanie v ničom nezaostáva za svojim predchodcom. Jednoduchá, rodinná, americká sci-fi komédia. Tak sa mi zdá, že sa mi to páči ešte aj o máličko viacej ako jednička. Možno aj preto, že sa z toho vytratil ten militárny, armádny, nádych a asi tiež aj opozeraný Steve Guttenberg. Tento krát sa do hlavnej ľudskej úlohy pretlačil Fisher Stevens, ktorý hodne bodoval už v prvej časti. Ako ambiciózny prisťahovalec, vynálezca, Ben Jahrvi bol opäť výborný. Pobavil som sa. "Číslo päť žije 2". *** ()

Zagros 

všetky recenzie používateľa

Klasika, něco bylo úspěšné = vydělalo to, tak uděláme druhý díl. Ne, že by to bylo přímo špatné, ale logicky tomu chybí originalita, bohužel také sympatické vedlejší postavy (Ben to sám nevytrhne) a příběh mi přijde nastavovaný. Jednu hvězdu uberu, a pokud si budu chtít zavzpomínat, sáhnu po prvním dílu. ()

Paldiny

všetky recenzie používateľa

Džonny päťka dáva zbohom zbrojnému priemyslu, aby tentokrát skúsil šťastie vo veľkomeste. Do príbehu sa vracia sympaťák Ben, ktorý dostane konečne toľko priestoru čo mu prísluší. Ako výpomoc mu zdatne sekunduje márnivý biznismen Freddy a potrhlá kočka, cez ktorú skúsia nakopnúť kariéru s hračkami. Nepotrvá však dlho kým Džonny spozná nových nepriateľov osamelosť, vandalizmus, chamtivosť. Vo filme sa miesia mnohé vtipné momenty s tými dojímavými, aké majú spoločné len jedno, pardon jedného. A ako sa mašinka stáva viac než spotrebičom, si kradne tento požierač informácií opäť moje srdce. ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (10)

  • Natáčení probíhalo v kanadském Torontu. (Terva)

Reklama

Reklama