Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pýchu svetovej vedy, raketoplán Moonraker unesú priamo počas letu. James Bond (Roger Moore) sa pri pátraní dostane na stopu priemyselnému magnátovi a šialencovi v jednej osobe Hugovi Draxovi (Michael Lonsdale). V tajných laboratóriách už má v zálohe vyvinutý nervový plyn, ktorý by mohol vyhubiť celé ľudstvo. Drax má totiž príliš šialené plány na to, aby zostali len tak nepovšimnuté. Svetu hrozí katastrofa a na pomoc Bondovi už prichádza aj americký kolega, aby sa spoločne podujali na významnú misiu… (RTVS)

(viac)

Zaujímavosti (39)

  • V jedné scéně při stavu beztíže je u Bonda (Roger Moore) vidět u pasu lanko, na kterém je zavěšený. (ČSFD)
  • Přibližně ve 30. minuty utíká žena k lesu před dvěma psy. Během útěku má boty na vysokém podpadku, později v lese však běží s bílými teniskami. (Terva)
  • Keď Bond (Roger Moore) prehadzuje reťaz na lano lanovky, tak reťaz dáva na opačnú stranu, teda keď lano stúpa dohora odkiaľ lanovka vyrazila - z kopca. V ďalšej scéne už visia na reťazi a smerujú správne dole, odkiaľ lanovka vyráža na kopec. (Budisovie)
  • V scéne na konci filmu, keď umiestňujú jed v guli do vesmíru, je vidno lano ako ho vyťahuje von z raketoplánu. (Budisovie)

Súvisiace novinky

Zemřel herec Michael Lonsdale

Zemřel herec Michael Lonsdale

22.09.2020

Ve věku 89 let zemřel v pondělí v Paříži filmový a divadelní herec Michael Lonsdale. Informaci předala zpravodajská televize BBC s odkázáním na jeho agenta. Britsko-francouzský herec se narodil v… (viac)

Reklama

Reklama