Reklama

Reklama

Máša a medveď

(seriál)
  • Česko Máša a medvěd (viac)

Série(5) / Epizódy(117)

Dobrodružstvá malého dievčatka Máše a veľkého medveďa, bývalého cirkusového artistu, sú veľmi milé a vtipné. Aj keď medveď chce mať iba pokoj, malá Máša vždy niečo vyparatí. (TV JOJ)

Recenzie (119)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Veľmi vydarená animácia, aj celkovo tie postavičky a lesné prostredie plné zvieratok. Ruské rozprávky majú v sebe čaro, aj keď je tam minimum nejakého hovoreného slova. Väčšina dielov je milá, vtipná a s príjemnou pointou, no niektoré sú tak trochu priemerné. Ale v konečnom dôsledku je to nadpriemer, teda aspoň čo sa tohto žánru týka. ()

Joski 

všetky recenzie používateľa

Krátkometrážne rozprávky o malom nezbednom dievčatku Máši a dobrosrdečne trpezlivom cirkusovom medveďovi Míšovi. Príbehy sa odohrávajú v lese a v dome medveďa. Každá časť prináša nové a veľmi vtipné situácie zo života hlavných postáv a zvierat v okolí. Hyperaktívna a energická Máša väčšinou vyrobí nemilé prekvapenia a všetko musí vždy či chce alebo nie, zachraňovať medveď Míša. Animácia je okrem úvodných titulkov vypracovaná do najmenších detailov v 3D modelácii. Veľké plus sú vydarené gagy a povahová charakteristika postáv. Pre deti sú v niektorých častiach doplnené piesne pre Mášu, ktorá je v tomto seriáli jediná hovoriaca postava. Seriál možno hodnotiť po výtvarnej i dejovej stránke ako veľmi vydarený a vrelo odporučiť celej rodine:-) 90% ()

Reklama

Karlas 

všetky recenzie používateľa

Konečně zase něco, co se nebojím pustit malé, protože si myslím, že už tam nenajde nic, co neumí. Máša mne baví, a zvláště v původním znění je zkrátka báječná. Každý kukuč jejích krásných velkých očí mne přivádí k smíchu, i když jen přísedím při sledování. K natočení této slovanské lahůdky bylo zřejmě třeba spousty rodičovských zkušeností a divokých příběhů. Čerticím zdar!!! ()

Gemini 

všetky recenzie používateľa

Technicky i jinak vymazlená animovaná groteska z Ruska? Nu, je na čase se soudruhů začít opravdu bát, protože to dokazuje, že skutečně dokážou "dohnat a předehnat":) Občas sice mám pocit, že se tu v oblasti vyobrazování "trademarků" ruského kulturního dědictví trochu moc tlačí na pilu (hlavně písničky jsou takové, ehm...), ale převážnou většinou mě tyhle příhody starého cirkusového medvěda a blonďaté copaté pohromy nehorázně baví. 90% ()

drake31 

všetky recenzie používateľa

Pravdou je že rozumiem úúúúúúplne nič z toho čo rozprávajú, ale rozumieť je posledné čo potrebujete. Je to až príliš roztomilé, je to až príliš zábavné, je to príliš pekné a vizuálne uspokojivé na to aby sa dalo povedať o tom krivého slova. Ďakujem za to že mám malú sestru, a môžem to pozerať každý deň dookola bez toho aby doma na mňa padali divné pohľady :) ()

Galéria (230)

Zaujímavosti (15)

  • Máša a medvěd je v roce 2018 podle agentury TASS nejsledovanějším animovaným seriálem světa. [Zdroj: Novinky.cz] (Duoscop)
  • Medveď Míša je cirkusovým medveďom, ktorý si svoj dôchodok užíva v lese vo svojom domčeku. (Carol Pifková)
  • Zvuky medveďa pochádzajú od zvukového režiséra Borisa Kutneviča. Na úlohu medveďa sa nedarilo tvorcom rozprávky dlho nájsť umelcov. Keď to už nemohol zvukový režisér vydržať, tak sa sám rozbehol k mikrofónu a začal ukazovať, ako má medveď vrčať. Výsledok bol taký dobrý, že Boris je dodnes autorom zvukov, ktoré vydáva medveď. (Zdroj: mamastory.sk)

Reklama

Reklama