Reklama

Reklama

Keď očarujúca Celeste (Eva Longoria) konečne pošle do čerta svojho tyranského manžela Carlosa (Billy Bob Thorton), ten ju na oplátku trikrát postrelí a unesie jej milovaného krstného syna Roba (Thomas Brodie-Sangster). Celeste však veľmi dobre vie, čoho je psychopatický Carlos schopný, a preto požiada o pomoc tých najpovolanejších expertov v celej Alabame - bratov Oodieovcov. Traja šialení bratia Brick (Clayne Crawford), McQueen (Travis Fimmel) a Lincoln (Daniel Cudmore) sa dohodnú, že Celeste pomôžu a vyrazia na misiu, ktorej cieľom je vyslobodiť uneseného chlapca z rúk nevlastného otca. Jednoduchá záchranná akcia však prerastie do veľkolepej južanskej vojny plnej divokých prestreliek. Aby bratia ochránili Celestino nevinné dieťa, ostáva im jediná možnosť - zneškodniť každého, kto im stojí ceste alebo proti nim útočí. A nepriateľov nie je málo - prenasledujú ich nielen najaté vrahyne a indiánski lovci, ale aj federálni agenti! (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (64)

TeeAge 

všetky recenzie používateľa

Travisa Fimmela som objavil ako Ragnara Lothbroka v seriály Vikings, a preto ma zaujímalo, ako funguje mimo danú rolu. Tak som si našiel tento kus, o ktorý by som bez jeho mena v castu asi nikdy nezakopol. The Baytown Outlaws je tak jednoduchý film, že sa mi onou prostoduchosťou v niečom páčil. Dej mi nebol ukradnutý až do konca, čo som vážne nečakal. A Fimmel? Svoje úšklebky má aj tu, ale patrý to k jeho hereckému prejavu, existencii pred kamerou. Mne to nevadí, ba naopak. Je iný, než všetci ostatný, smrteľne vážne sa tváriaci kolegovia v celom Hollywoode. A to je dobre. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Trojica južanských buranov to vo filme poriadne roztočí, hlavne so zbraňami rôzneho druhu. Snímok je akčne a technicky zvládnutý celkom dobre (na béčko až moc dobre), dokonca pár scénok zaváňa nadpriemernou zábavou a humorom, pričom to pekne a svižne odsýpa. Len škoda, že záporáci (až na tie vraždiace sexy dámy) boli slabo využití a pomerne nevýrazní. V rámci nenáročnej akčnej zábavy však film nikoho neurazí, tak smelo do toho. 65/100 ()

Reklama

Rodriguez 

všetky recenzie používateľa

Grázlové? Určitě! Z vidlákova? O tom není pochyb! Další hanební parchanti, kteří udělají za trochu zašustění prachů absolutně cokoliv. Jenže když vyjedou za hranici státu, kde na ně nemůže dohlížet místní šerif, je hned o průser zaděláno. A ještě když se do toho začne míchat federální agent, tak to nevypadá vůbec dobře... 60% ()

Fr 

všetky recenzie používateľa

,,JE ČAS VZÍT OPRATĚ DO SVÝCH RUKOU“...... /// Akční Béčková blbina vo tom, jak to dopadne, když se vidláčtí bratři Oodieovi rozhodnou udělat ve svým životě konečně rozumnou věc. JÁ CHCU JEŠTĚ! Zábavnej vizuál, fajnovej vidlákov, drsňáckej B.B. Thornton, drsnej gang štětek, kapotový piráti, indiáni…. málem bych zapomněl, jak může bejt béčko parádní! (Šak říkám - málem…) Stačí do něj narvat přesně ty lidi, co tam patřej, nechat je trousit správný hemzy a vynechat dementní věci. Tohle by mohl vocenit i Quentin zkurvenej Tarantino! (No jo, ale 4*? A proč né?) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chtěl bych umřít jako chudák Mac. 2.) Toužím po sexy krvavý lázni. 3.) Thx za titule ,,Elfkam111“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE *** NAPĚTÍ * ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Obrovské prekvapenie a jeden z najobľúbenejších snímkov. Už intro je úžasné a navodí neuveriteľnú atmosféru. Akčná jazda, ktorá zaujme aj hereckým obsadením a perfektným castingom sexi herečiek. Humorné prvky oživili tento akčný film. Vzhľadom k rozpočtu sa jedná o slušné dielko. Thriller slušnej úrovne, bratia Oodioví sú dobrá trojka. Ak sa film drží akcie má to grády a akonáhle sa pustia hlavní hrdinovia do nejakého filozofovania a komentovania situácie, trochu to zaváňa aj komédiou. Páčili sa mi niektoré dialógy, veľa scén bolo veľmi dobrých a nebyť zbytočného kecania, bolo by to majstrovské dielo. Rozhodne odporúčam, budete sa baviť. ()

Galéria (17)

Zaujímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Louisianě. (lost815)

Reklama

Reklama