Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Animovaný seriál LokalTV sa snaží vtipnou a aktuálnou formou parodovať každodenný život Slovákov, ale zároveň aj problémy, ktoré trápia celý svet. Partička stredoškolákov, ktorá svojpomocne rieši tieto situácie a formou videoreportáži ich zdiela pre celé Slovensko. Krátke spoty pripomínajúce televízne spravodajstvo vysiela na internete.
Pomáha im pri tom svojrázny Pišta Lakatoš, známy svojími nekončiacimi vedomosťami a schopnosťou vybaviť čokoľvek na svete (ale vždy tak trošku za peniaze).
Každá z postáv je výnimočná svojimi črtmi a témami, ktorým sa venujú. Len čas však ukáže, kam sa im to podarí dotiahnúť... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (125)

ludovit14 

všetky recenzie používateľa

Tu nie je čo riešiť, Pišta Lakatoš a spol je jeden z najlepších SLOV. projektov vôbec! Je tu dostatok vtipných scénok,ja som sa pobavil.Len tak ďalej!HOD:65,89%.PS:A vôbec mi nevadí či je to kópia KRAVY alebo HOLUBA.Veď ani Hollywood nemá reálne čo nové ponúknuť.Keď každý scenár bol už stokrát videný niekde inde! ()

wilczo2 

všetky recenzie používateľa

Oceňujem, že je to pokus o niečo nové, čo tu ešte nebolo... no aby som sa na zábavný seriál pozeral bez toho, aby som sa pousmial, tak to je na zamyslenie... Vtipných momentov minimum, dialógy neskutočne debilné, dabing podpriemerný... Podľa mňa to scenáristi píšu pod vplyvom omamných látok a len pod ich vplyvom sa pravdepodobne dá pochopiť celá myšlienka LokalTV. Chápem, že to vzniklo na základe Pištových "jednoaktoviek", no toto je púhe trápenie. Mimochodom, tie **** stromy, to je čo za volovina??? Sem-tam dobrý nápad, no tie by dokopy vydali možno na 10 minút vysielacieho času ... Dávam jednu hviezdičku za Roba Rotha! Mimochodom, označiť toto za slovenský South Park? Len preto, že je to animované a nadáva sa tam? Ťažko...:) ()

Reklama

frolish 

všetky recenzie používateľa

Skoda nevyrovnanosti a nezaujimavosti hlavnej trojice, ktora jednoducho nedokazala utiahnut tych 20 minut tak, aby to bola po celu dobu naozaj dobra zabava. Originalitu a vobec skutocnost prist s niecim takymto velmi cenim, ale zaroven povazujem rozhodnutie stiahnut Lokal TV z televiznych obrazoviek za logicke a aj rozumne. Ma to silu v jednotlivych scenkach, nekompromisnych hlaskach a vystiznych parodiach, ale zvysok dielu posobil iba ako nasilu dosadena a nedotiahnuta vata. Fungovanie prostrednictvom kratkych tematickych skecov na internete je ovela udernejsie a pre Lokal TV charakteristickejsie. Ale raz, ak nevyprcha inspiracia a pribudnu nejake tie scenaristicke skusenosti a vylepsovaky, by som si rad pozrel vec podobneho formatu opat v televizii. Aspon kvoli niecomu by sa ju oplatilo zapnut. ()

Zl0 

všetky recenzie používateľa

Prečo nie 5*? Nuž, pasáže kde sa chytám od smiechu za brucho a slzy sa mi tisnú do očí sa striedajú dosť často s tými trápnymi a zbytočnými. Konkrétne tie zhúlené topole mi nič nehovoria a aj keď všetci vieme akí policajti u nás sú, to ich vyobrazenie v tomto seriále je dosť prehnané. Na vtipoch o Reného sopli som sa tiež nejak nebavil. To sú len príklady toho čo si tvorcovia mohli odpustiť a je tam takého viac. Zvyšok je výborný. ()

sniper18 

všetky recenzie používateľa

Po prvom diely celkom spokojnosť. Samozrejme k dokonalosti to má ďaleko, viacero prvkov pôsobí nedotiahnuto, prípadne je zle použitých, hlavne Pišta bol do deja dosť zle vložený, ale inak nápad je to rozhodne výborný, zaujímavé postavy, z tých hlavných vedie jednoznačne Sisa a skvelé zapojenie nielen slovenského šoubiznisu, obzvlášť Vila Rozborila a jeho Modrého z neba, ale aj rozprávkových postavičiek, krtko a jeho mafia nemá chybu, dokonca nechýba ani Maťko a Kubko, Pat a Mat a iné, síce len na minimálnom priestore, ale aj tak sú ich terajšie osudy zaujímavé. Niektoré dialógy zábavné, aj dabing je pri väčšine postáv slušný, jedine metalista z hlavného tria zaostáva. A páči sa mi aj animácia. S predchádzajúcimi scénkami známymi z internetu nemám vôbec žiadne skúsenosti a preto ani neporovnávam, ale potenciál je viditeľne veľký, som zvedavý, čo si tvorcovia ešte pripravia. Ďalšie diely si aspoň pri udržaní tejto úrovne určite nenechám ujsť. ()

Galéria (11)

Zaujímavosti (4)

  • Spevák Tomi Popovič podal na tvorcov seriálu žalobu, z dôvodu dehonestácie jeho osoby. Fiktívna postava Tomi Kokotovič je mu totiž údajne až nebezpečne podobná. Jakub Kroner sa nedal a kontroval parodickým fiktívnym spravodajstvom, ktoré uvádza práve jeden z hlavných hrdinov, René. (BlackTom)
  • Po pár častiach odvysielaných na TV Joj sa seriál presunul na internet, kde mal popularitu najmä u mladých ľudí. Okrem seriálových častí sa na stránke nachádza aj Lokál kanál, kde je plno minivideí, najmä s Pištom Lakatošom, Rytmausom a Reném. (RomanBond007)

Reklama

Reklama