Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Animovaný seriál LokalTV sa snaží vtipnou a aktuálnou formou parodovať každodenný život Slovákov, ale zároveň aj problémy, ktoré trápia celý svet. Partička stredoškolákov, ktorá svojpomocne rieši tieto situácie a formou videoreportáži ich zdiela pre celé Slovensko. Krátke spoty pripomínajúce televízne spravodajstvo vysiela na internete.
Pomáha im pri tom svojrázny Pišta Lakatoš, známy svojími nekončiacimi vedomosťami a schopnosťou vybaviť čokoľvek na svete (ale vždy tak trošku za peniaze).
Každá z postáv je výnimočná svojimi črtmi a témami, ktorým sa venujú. Len čas však ukáže, kam sa im to podarí dotiahnúť... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (125)

Durgas 

všetky recenzie používateľa

*Prvá séria*: Potešilo ma, že aj v našom konzervatívnom prostredí môže niečo takéto vzniknúť. Prvý diel prvej série ma dosť dostal, bohužial hneď dvojka bola slabá a trápna. Záverečný dvojdiel s Rytmausom prevažne v pohode, ale boli tam opäť aj slabšie miesta. Uvidíme, čo prinesie druhá séria. *Druhá séria*: Sklamanie. Nové časti sú zatiaľ slabé a veľmi trápne, normálne musím znížiť hodnotenie. To keď už ani Pišta nie je vtipný, tak to už je zlé. Potešil zatiaľ iba Čad a zapojený rozhovor s havarovaným motorkárom. ()

M.a.t.t. odpad!

všetky recenzie používateľa

Prachsprostá vykrádačka South Parku iných seriálových animovaných hitov s animáciou starých českých počítačových hier. Ale v tom hlavný problém nie je, stále ide na slovenské pomery o originálny projekt a animácia výsledku nijak neškodí. Problém je v tom, že výsledok nie je vtipný, väčšinu času nudí a nadávky či kreslené násilie nezakryjú fakt, že ide o veľmi slabú kópiu, ktorá je často na úrovni toho čo sa snaží kritizovať. Dobrý úmysel je jedna vec ale ten musí byť aj podporený adekvátnymi scenármi. Potenciál by tu bol ale pri aktuálnej úrovni je stále ďaleko lepšou voľbou South Park, Simpsonovci, Futurama či Family Guy. ()

Reklama

wilczo2 

všetky recenzie používateľa

Oceňujem, že je to pokus o niečo nové, čo tu ešte nebolo... no aby som sa na zábavný seriál pozeral bez toho, aby som sa pousmial, tak to je na zamyslenie... Vtipných momentov minimum, dialógy neskutočne debilné, dabing podpriemerný... Podľa mňa to scenáristi píšu pod vplyvom omamných látok a len pod ich vplyvom sa pravdepodobne dá pochopiť celá myšlienka LokalTV. Chápem, že to vzniklo na základe Pištových "jednoaktoviek", no toto je púhe trápenie. Mimochodom, tie **** stromy, to je čo za volovina??? Sem-tam dobrý nápad, no tie by dokopy vydali možno na 10 minút vysielacieho času ... Dávam jednu hviezdičku za Roba Rotha! Mimochodom, označiť toto za slovenský South Park? Len preto, že je to animované a nadáva sa tam? Ťažko...:) ()

m.a.t.o. 

všetky recenzie používateľa

Strašná pičovina. Myslel som si, že celý seriál bude vyplnený hláškami Mariána Čekovského alias Pištu Lakatoša a namiesto toho som sa musel pozerať na nejaké tri nevtipne, sucho-nadabované postavičky. Hrôza! Viac Pištu a aj hodnotenie bude lepšie! EDIT: Pridávam druhú hviezdičku za Zapál Rytmausa. A pozdravujem Smažáčika :) ()

orkadimenza 

všetky recenzie používateľa

První díl Animoterapie s rybičkou jsem znal, aniž bych věděl, že jde o LokalTV. V zásadě se jedná o skvělý nápad animované recese (trochu bizarním stylem) a je potřeba ocenit, že jde o slovenský originál. Nutno si ale přiznat, že i některé tříminutové skeče skřípou a nejsou tak efektivní. Animoterapia je super (kdo by to byl řekl, že komáři nás jen mají rádi), Rytmaus je taky povedený, zbylé série jsou trochu slabší. ()

Galéria (11)

Zaujímavosti (4)

  • Spevák Tomi Popovič podal na tvorcov seriálu žalobu, z dôvodu dehonestácie jeho osoby. Fiktívna postava Tomi Kokotovič je mu totiž údajne až nebezpečne podobná. Jakub Kroner sa nedal a kontroval parodickým fiktívnym spravodajstvom, ktoré uvádza práve jeden z hlavných hrdinov, René. (BlackTom)
  • Po pár častiach odvysielaných na TV Joj sa seriál presunul na internet, kde mal popularitu najmä u mladých ľudí. Okrem seriálových častí sa na stránke nachádza aj Lokál kanál, kde je plno minivideí, najmä s Pištom Lakatošom, Rytmausom a Reném. (RomanBond007)

Reklama

Reklama