Reklama

Reklama

Vášeň

  • USA Passion (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Mladá žena, která pracuje v byznysu, se vydá na cestu pomsty poté, co jí její šéf a mentor ukradne její nápady. (Rosaviva)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (139)

Psema 

všetky recenzie používateľa

Starej pes De Palma předvádí stále stejný kousky. Cca 70 minut to funguje parádně (napětí na maximu, ukrutnej tah na branku a živelnej rozklad charakteru jako zamlada), pak už se nejde nesmát a nekroutit hlavou nad přepjatostí, překombinovaností a bohužel i hodně rozkolísaným výkonem Rapace, která občas silně nezvládá. ()

jhrasko 

všetky recenzie používateľa

čítajúc si komentáre, nedá mi nenapísať: dopozerateľné len vďaka Noomi Rapace. Či je Rachel McAdams krásna, je otázkou vkusu, jej postava je ale nudná, plochá & škodlivo čiernobiela. Naopak ak niekto príbehu dáva farebnosť, je to NR´s Isabelle. Čo ale platí do posledných cca 10 minút. Každopádne je škoda, že sa autori namiesto reklamy na priestory berlínskej DZ Bank a nekonečne dlhých záberov na Stív J. APPLE/s/ nesústredili na inteligenciu a očakávania aspoň priemerného diváka. ()

Reklama

Faidra 

všetky recenzie používateľa

Povícero lidí tady píše o faktu, že u věkově pokročilejšího jedince druhu Canis lupus familiaris se dá očekávat značná rezistence při výcviku k novým dovednostem, ale za sebe musím říct, že Brian v mých očích vždycky prováděl kousky dost rozporuplné; někdy plný počet hvězdiček nestačil a jindy to nebyl De Palma, ale facepalm. A tohle je holt ten druhý případ, takže souhlasně štěkám se zdejší smečkou. Tentokrát to nemělo šanci zachránit ani obsazení a herci se dělí na ty, kteří v tomhle plýtvají svým talentem, a ty, co nemají čím plýtvat... ()

jojinecko 

všetky recenzie používateľa

Ono je to vlastne strašná sranda, aspoň chcem veriť, že De Palma to berie rovnako - hoci pri spomienke na jeho niektoré staršie "skvosty" napr. Dressed to Kill o tom pochybujem. Úvod alebo povedzme celá prvá polovica je podľa mňa výborná,najmä sympaťáčka Rachel McAdams hrá mrchu vskutku presvedčivo, De Palmovské trademarky sú úplne jasné, červená vládne, patetická hudba, rozdelený obraz... V polovici film naberá na aburdnosti, resp. sračkovosti, až do úplne prekombinovaného a trápneho záveru. Ale ako som vravel, je to vlastne jedna veľká old school sranda, tak aké sťažovanie!:) ()

Mikino00 

všetky recenzie používateľa

De Palma si celou dobu myslí, že je chytřejší než divák, avšak není tomu tak, v podstatě velmi strojeně nastavovaný příběh, který vždycky z ničeho nic se zamotá ještě více, což je řekněme při takové druhé umělé nadstavbě dosti otravné. Do toho hraje afektovaná hudba a herečky podávají pod režisérovým vedením spíše ochotnické výkony. ()

Galéria (99)

Zaujímavosti (10)

  • Film sa natáčal v Berlíne (Nemecko). Obdobie natáčania trvalo od 5. marca do 5. mája 2012. (Arsenal83)
  • Podľa Briana De Palmu hlavné herečky pricestovali do Berlína týždeň pred začiatkom natáčania, aby preskúšali scenár a mali veľa návrhov na vzťah postáv, vrátane toho, aby sa lesbický podtext stal zrejmejším prvkom príbehu. (Arsenal83)

Súvisiace novinky

De Palma se vrací za kameru

De Palma se vrací za kameru

04.05.2017

Brian De Palma byl od 70. do 90. let filmařskou extratřídou, jíž vděčíme za Zjizvenou tvář, Neúplatné nebo Carlitovu cestu. Po Mission: Impossible ale začal trochu strádat a přišel o diváckou… (viac)

Reklama

Reklama