Reklama

Reklama

Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů (TV Prima)

(viac)

Videá (9)

Trailer

Recenzie (196)

ti88na 

všetky recenzie používateľa

Milujem túto relácia, lebo napriek všetkému nie je vôbec úzkoprofilová, ale aj zo mňa dokázala urobiť automobilového nadšenca. Jednotlivé diely, ale aj špeciáli sú zaujímavé, plné informácií a predovšetkým vtipné, zo skvelými hosťami. Nič z toho by však nefungovalo bez trojice špičkových moderátorov, ktorí cez všetky svoje rozdielne vlastnosti si pasujú ako zadok na šerbeľ. Milujem ich všetkých rovnako, ani jeden nevyčnieva nad ostatných, len sa skvelo dopĺňajú. ()

tarponko 

všetky recenzie používateľa

Najlepšia relácia na svete! Niekedy sa pýtam sám seba že čo majú ich výtvory spoločné s autom (teda okrem štyroch kolies a volantu). Najzohranejšia trojka na svete! Neustále narážky na Hammondovu výšku ma dokážu vždy pobaviť tak isto ako podpichovanie " kapitána šneka". A pozrieť si nejaký špeciál, tak to je priam majstrovské dielo :) ()

Reklama

ac1976 

všetky recenzie používateľa

Konečne sa cítim ako Brit-hlúpo a zbytočne. To sú myslím slová podceňovaného a zosmiešňovaného Jamesa Maya. A presne taká je pre mňa táto super ospevovaná relácia. Zjavne si nikdy nekúpim najnovšie SLS ako sa často predvádza ten chuj Clarkson a tak ma iste nikdy nedostane táto UK blbosť. Hviezdu dávam za pár vtipných testov a pár vtipných hlášok. ()

Miany 

všetky recenzie používateľa

Bez Britů by to nebylo tak dobré. Pro toto tvrzení mám podklad! Podívejte se na americkou verzi ;-) Mimo jiné se na pořady o automobilech nějak nedívám, ale tohle... tohle je podívaná + auta a jiné dopravní a nedopravní prostředky. Trojce je vybírána snad tak, jako by byla už předurčena, protože k sobě nekompromisně padne. Díky za to, že se to dostalo i na naše kanály. Auta jsem začala možná milovat víc... ()

Jespi 

všetky recenzie používateľa

Skvělý pořad s vtipnými nápady a hlavně trojkou neskutečně charismatických a vtipných moderátorů. Recenze aut dokážou podat vtipně, ale přesto profesionálně a hlavně, nenechají se podplatit a všechno co se jim na autě nelíbí, tak řeknou, i když jde o Ferrari nebo Bentley. Závod proti stíhačce nezapomenutelnej. Mimochodem, doporučuju pustit v originálu, lepší než Prima Cool 95% ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (22)

  • Testovací okruh Top Gearu sa nachádza na letisku Dunsfold. Meria 2,82 km a má 12 zákrut. Držiteľom rekordu okruhu (ku koncu roka 2011) je The Stig s časom 0:59.0 min., ktorý dosiahol na monoposte Renault R24 F1. (m.a.t.o.)
  • V Bolívijskom špeciáli, čiže v 6. epizóde 14. série, je na konci 43. minúty vidieť kameramana za autom Jamesa Maya. (Polcas)
  • Od roku 2002, kedy bol program obnovený sa ako "auto za rozumnú cenu" používalo Suzuki Liana. V ôsmej sérii ho nahradil Chevrolet Lacetti. Od začiatku pätnástej série jazdia pozvaní hostia na vozidle Kia Cee'd. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama