Reklama

Reklama

Geissenovci - Ťažký život milionárov

(relácia)
  • Slovensko Geissenovci na Slovensku (viac)
Reality-TV
Nemecko, 2011, 55 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Reality show o bohatej rodine Geissenovcov, ktorá divákom ukáže, aký „ťažký“ je život bohatých. 46-ročný multimilionár Robert Geiss, zakladateľ módnej značky Uncle Sam, žije so svojou rodinou – manželkou Carmen a dcérami Davinou Shakirou a Shaniou Tyrou – v skutočnom prepychu. Geiss vlastní mnohé nehnuteľnosti, okrem iného penthouse v Monaku, vilu v Saint Tropez či reprezentatívny dom v Kitzbüheli, luxusnú jachtu, veľký automobilový park, v ktorom nechýba Bentley, Hummer či Rolls Royce. Už len z tohto výpočtu je zrejmé, že Robert Geiss si vyberá len luxusné veci. Vedie však skutočne taký závideniahodný život v prepychu, o akom sa obyčajným smrteľníkom môže iba snívať? Presvedčte sa o tom v seriáli nemeckej RTL II a vyberte sa s Geissenovcami na cestu do zaujímavých kútov našej planéty. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (122)

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Umelé rozhovory, prišli mi takmer všetky ako podľa scenára, samé pretvárky. Pľuvanec do tváre bežných ľudí. V kapitalizme nie každý má možnosť sa sem dostať, nie každý má rovnaké štartovacie podmienky ani v priebehu života podmienky sa sem dostať nepadnú každému do dlaní. Pripomína to Mojsejovcov, ale oceňujem aspoň ten humor, nebrali to tak vážne a koniec koncov aspoň nám ukázali, akí vlastne sú. Ukázali nám, čo si človek dokáže zadovážiť a ako zostáva bohatým a bohatne viac a viac, keď si základ zabezpečí. Ako sa dokáže starať o hlúposti a robiť hlúposti a pritom vo svete by mohol byť pri mnohých problémoch užitočný. Otvorili aspoň okno bez ostychu a to si ja vážim, inak je to hrôza! ()

Jadro 

všetky recenzie používateľa

Z náhodného pokusu - aká úspešná story :) Najlepšie na tom je, že na to každý jedinec nadáva, no nenápadne si to rovnako tak pozrie... Sledovať to po ťažkom dni, pri neskorej večeri - nemôžem mať ani najmenšiu výhradu. Nikto sa tam na nič nehrá, proste Róóóbert večne "najebaný, nasraný, uštipačný, povrchný, proste reálny" len opisuje ich každý boží deň... Kto sa na tom môže pobúriť, je u mňa afektovane motivovaný človek, čo si vybíja aj na nich, svoju vnútornú nespokojnosť. Ide to v neskorom večernom čase, nikomu nie je prikázané to pozerať a aj napriek tomu je to jedna z najsledovanejších, (keď nie náhodou najsledovanejšia) "show" v danom časovom horizonte !!! ()

Reklama

Lenny.M 

všetky recenzie používateľa

Proč ty odpady? Já se bavím. Aneb jak začít sledovat reality show na chatě, kde nechytáte nic jiného. Robert a Carmen jsou tak vtipná kombinace, že je tohle pro mě vždycky nejzábavnější hodinka dne. Samozřejmě z většiny za to může asi slovenský dabing, ten se hodně povedl. Nicméně nebudu si na nic hrát, baví mě sledovat ty dva magory, baví mě jejich problémy a je to příjemné odreagování od problémů nás obyčejných smrtelníků. ()

AxelWers odpad!

všetky recenzie používateľa

Doteraz som nevedel, že vôbec nejakí Geissenovci (a.k.a. Mojsejovci) vôbec existujú a nemyslím si, že by sa môj život s nimi nejako obohatil. Ale aspoň je to ukážkový príklad toho, čo sa stane, keď sa na bohatého chlapa nalepí ženská s IQ nepresahujúcim nočné teploty. Tento brak nie je hodný ani toho odpadu, ale bohužiaľ horšie hodnotenie tu už nie je. ()

Norino12 

všetky recenzie používateľa

28% really? jediným dôvodom tohto hodnotenia je to, že je všade závisť.. závideli by ste aj moje štyri hviezdičky, ktoré som sem dal.. je to jedna z mála naozaj mála skvelých reality, ktoré zahrňujú humor, skvelé hlášky, zábavný dabing a taktiež rôzne cesty, pri ktorých sa človek veľa dozvie a uvidí. To, že sú milionári neriešim.. pánmi nazývam tých, ktorí dokážu si spraviť život. Dokázali to a je úplne jedno ako.. keby ste boli na ich mieste robili by ste to isté. Rád si to pozriem, nechám sa inšpirovať dovolenkami a hlavne sa dobre zabavím. ()

Galéria (38)

Zaujímavosti (4)

  • Vo vozovom parku rodiny sa nachádzajú: Audi Q7 V12 TDI, Bentley Continental GTC, Rolls Royce Phantom Coupé, Mini Cooper Cabrio a Hummer H3. Hodnota všetkých áut dokopy sa pohybuje okolo 950 000 € (cca 25 miliónov Kč). (m.a.t.o.)
  • V januári 1995 sa Robert a Michael rozhodli firmu predať, a tak zarobili 140 miliónov nemeckých mariek, čo je dnes približne 71,4 milióna eur. (cargobull)

Reklama

Reklama