Reklama

Reklama

Amityville: Prebudenie

  • Česko Amityville: Probuzení (viac)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Bella, jej dvojča James a malá sestra Julieta, sa s mamou presťahujú do nového domova. Hlavným dôvodom je, že potrebujú ušetriť peniaze, aby mohli platiť nákladnú lekársku starostlivosť pre Jamesa, ktorý je v kóme. Stručne povedané, sú v situácii, keď si nemôžu príliš vyberať a dom Amityville im plne vyhovuje. Naviac James nielenže neočakávane príde k vedomiu, ale začne sa aj zázračne uzdravovať. Bohužiaľ, toto je pre obyvateľov domu pravdepodobne posledná dobrá správa a ich radosť netrvá dlho. V dome sa začnú diať rôzne desivé nadprirodzené veci a Bella začína mať podozrenie, že jej matka im o ich novom domove nepovedala všetko. Jej zlá predtucha sa čoskoro potvrdí. Bella zisťuje, že žijú v nechválne známom dome Amityville, o ktorom sa už dlhé roky rozprávajú strašidelné a krvavé príbehy. Teraz sa potvrdzuje, že to nie sú len legendy a boj o prežitie v dome plnom zla práve začína. (Cinemart SK)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (100)

misterz 

všetky recenzie používateľa

Tak toto bolo vážne prebudenie, ale do zlého sna... Podľa ohlasov som nečakal nič prevratné, ale predsa len som si tie tri hviezdičky predstavoval - hrá tu zaujímavá herečka, ktorú som od istého času začal sledovať a navyše hororový cyklus Amityville sa v priebehu tých desaťročí stal už pojmom. Preto som tajne dúfal, že si autori dajú záležať. No chyba lávky - nekonzistentné, príbehovo nezaujímavé, málo strašidelné, málo napínavé a s postavami, ktorým by mal súdny psychiater priklepnúť IQ 10. Jediné na čom to tu stojí sú ľakačky, ktorých je pomerne dosť, avšak bohužiaľ len máloktorá zafunguje. Sklamanie. Podpriemer. 40/100 ()

Cappuccino 

všetky recenzie používateľa

Vo filme to vystihli dokonale - pozrime si radšej originál, lebo remake-y stoja za h*vno. A tak videl som určite aj otrasnejšie horory. Na jedno zhliadnutie to nebola žiadna smrť. P.S. malá Mckenna Grace - palec hore. P.S.S. Bella Thorne sa síce snaží divákov ohúriť čímsi viac než len pobehovaním v prádle, ale scenár plný klasických klišé jej to príliš nedovolí. ()

Reklama

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Na toto sa neoplatí vyhadzovať peniaze. To je žiaľ môj názor. Film neponúkne takmer nič zaujímavé. A to som prívržencom duchárskych kúskov, rovnako aj tejto série. Prvá hodina nuda, dvakrát ukázali démona asi na zlomok sekundy a týmto to končí. Možno len scénku s muchami by som mohol aspoň trochu pochváliť, ale čo z toho. Ani zľaknúť sa veľmi nedá. Ku koncu konečne nastane nejaká akcia, no kým som sa spamätal, už nasledovali záverečné titulky. Pokiaľ dôjde k nejakej vražde, je samozrejme všetko mimo záber. Keď tak nad tým premýšľam, asi najhorší horor, ktorý som tento rok videl v kine. ()

kobejn 

všetky recenzie používateľa

překvapivě kvalitní horor sequel prequel remake etc.etc. aneb jak se ze zdánlivě stokrát přežvejkanýho matroše dá ubalit ještě kvalitní brko. Solidní. Konečně bylo taky dobrý to, že se v tom filmu našel někdo, kdo ve skutečnosti znal Amityville horor, konečně horor, kerej z nás nedělal totální blbce. ()

Rodriguez 

všetky recenzie používateľa

Probuzení mě neočekávaně neuspalo... a po dlouhé době zase jeden z těch kvalitnějších snímků a pokračování, které stojí za to vidět. Ano, snímek sice místy pokulhává, ale to mu prominu. Jen přemýšlím, kdo byl vlastně víc posedlý, jestli ten kluk nebo jeho máma, která asi něco musela smažit ve sklepě, protože vypadala jako fetka :-D Takže moje spokojenost vyvrcholila se závěrem filmu, který stál za ten čas u televize. 75% ()

Galéria (100)

Zaujímavosti (11)

  • Dům, který vidíme v tomto filmu, byl postaven v El Dorado park na Long Beach v Kalifornii. (veronikajel)
  • Z pôvodného 100-minútového strihu s hodnotením od 18 rokov bolo zostrihaných 13 minút, aby film mohol byť vysielaný už od 13 rokov. (Arsenal83)
  • Reklamní kampaň filmu obsahuje plakáty, které jsou vytvořeny tak, aby připomínaly sociální síť Instagram, přičemž hlavní postava je zobrazena, jak tuto stránku používá a zveřejňuje fotografii nechvalně proslulého domu v Amityville s popiskem: „Dnes se stěhujeme #NewBeginnings.“ (veronikajel)

Reklama

Reklama