Reklama

Reklama

Amityville: Prebudenie

  • Česko Amityville: Probuzení (viac)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Bella, jej dvojča James a malá sestra Julieta, sa s mamou presťahujú do nového domova. Hlavným dôvodom je, že potrebujú ušetriť peniaze, aby mohli platiť nákladnú lekársku starostlivosť pre Jamesa, ktorý je v kóme. Stručne povedané, sú v situácii, keď si nemôžu príliš vyberať a dom Amityville im plne vyhovuje. Naviac James nielenže neočakávane príde k vedomiu, ale začne sa aj zázračne uzdravovať. Bohužiaľ, toto je pre obyvateľov domu pravdepodobne posledná dobrá správa a ich radosť netrvá dlho. V dome sa začnú diať rôzne desivé nadprirodzené veci a Bella začína mať podozrenie, že jej matka im o ich novom domove nepovedala všetko. Jej zlá predtucha sa čoskoro potvrdí. Bella zisťuje, že žijú v nechválne známom dome Amityville, o ktorom sa už dlhé roky rozprávajú strašidelné a krvavé príbehy. Teraz sa potvrdzuje, že to nie sú len legendy a boj o prežitie v dome plnom zla práve začína. (Cinemart SK)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (100)

Tryskomyš 

všetky recenzie používateľa

Náhodou jsem narazila na tento další Amityville film. Je dobrý. Vždy když na tento příběh narazím, tak neodolám. Zážitek, jestli se to dá tak nazvat, ještě umocňuje to, že jde o skutečný případ. Tady jsem se navíc dozvěděla, který je první z této dlouhe serie. A kupodivu jsem ho ještě neviděla. Jdu to hned napravit. Je to Horor v Amityville (1979). ()

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Matka sa spolu s troma deťmi nasťahuje do nového domu. Ten kúpili za výhodnú cenu a preto môžu financovať drahú liečbu ich syna, ktorý je po nepríjemnej nehode v kóme. Čo je však najhoršie je to, že sa práve nasťahovali do jedného z najstrašidelnejších domov v Amerike a ani o tom netušia. - Už z toho totálneho chaosu s distribúciou a vydaním tohto hororu bolo jasné, že pôjde o nevydarený príspevok do beztak stagnujúcej hororovej série. Dej je vlastne totožný s väčšinou nových Haunted House hororov a jediné, čo mi prišlo inovatívne, bolo to, keď školáci pozerali film The Amityville Horror v dome, v ktorom sa odohráva, pretože to by som rád zažil aj ja. Inak je to však značne nefunkčné, slabšie natočené a nezaujímavé. Taktiež si myslím, že ak bude Bella Thorne pokračovať vo svojej kariére podobne ako tu, o pár rokov bude označovaná za najhoršiu hororovú herečku. + herečka z Scream a Boo! A Madea Halloween + herečka z Morgan + herec z Vampire Academy + herečka z The Darkness + herečka z Suburban Gothic a Frankenstein ()

Reklama

J*A*S*M 

všetky recenzie používateľa

Neřekl bych úplně, že je nový Amityville dobrý film, ale upřímně - po těch obstrukcích ze strany distributora, kdy bylo datum premiéry odloženo postupně snad o tři roky, jsem očekával úplně toxickou srágoru. Takže jsem vlastně ve výsledku příjemně překvapen, byť je Khalfounova novinka po všech stránkách přinejlepším průměr. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Tak toto bolo vážne prebudenie, ale do zlého sna... Podľa ohlasov som nečakal nič prevratné, ale predsa len som si tie tri hviezdičky predstavoval - hrá tu zaujímavá herečka, ktorú som od istého času začal sledovať a navyše hororový cyklus Amityville sa v priebehu tých desaťročí stal už pojmom. Preto som tajne dúfal, že si autori dajú záležať. No chyba lávky - nekonzistentné, príbehovo nezaujímavé, málo strašidelné, málo napínavé a s postavami, ktorým by mal súdny psychiater priklepnúť IQ 10. Jediné na čom to tu stojí sú ľakačky, ktorých je pomerne dosť, avšak bohužiaľ len máloktorá zafunguje. Sklamanie. Podpriemer. 40/100 ()

dubinak 

všetky recenzie používateľa

Tak vzhledem k tomu, že moje očekávání bylo téměř nulové, můžu prohlásit, že zas taková sračka to nebyla. Naopak, jeden nebo dva momenty pro mě byly opravdu velmi těžké sledovat a dokonce jsem po dlouhé době měla u hororu, na který jsem koukala doma, pocit strachu. Příběh byl sice v podstatě debilní a konec to docela dost kazil, ale vzhled toho kluka mě fakt upřímně děsil. Co bych asi změnila by byla hlavní hrdinka, která mi nepřišla moc sympatická, takže sebemenší empatie neproběhla. Nakonec ale dávám slabší tři. ()

Galéria (100)

Zaujímavosti (11)

  • Nie je skutočným pokračovaním filmov o Amityville, ale je to metafilm, kde sa tento film odohráva v „skutočnom svete“ a pôvodný film z roku 1979, jeho prequel a remake z roku 2005 sú všetky fiktívne. (Arsenal83)
  • Je to posledný film distribuovaný spoločnosťou RADiUS-TWC, pretože spoločnosť ukončila činnosť spolu s Dimension a ich materskou spoločnosťou The Weinstein Company 16. júla 2018 po obvineniach zo sexuálneho zneužívania voči jej spoluzakladateľovi Harveymu Weinsteinovi. (Arsenal83)

Reklama

Reklama