Reklama

Reklama

Druhý dych

(seriál)
  • Česko Druhý život

VOD (1)

Obsahy(1)

Romantický seriál Druhý dych je príbehom o neúplných rodinách, ktoré prežili veľkú stratu a musia hľadať spôsob, ako toto chýbajúce miesto vo svojom živote zaplniť. Ako však začať odznova, keď ste prišli o životnú lásku? Ako nerozbiť krehké vzťahy, keď zodpovednosť leží na vašich pleciach?  Úspešný architekt Daniel sa stará o rodinu, firmu a malú dcérku. Dva roky po smrti manželky musí svoj život znovu stavať od základov. Ako každý človek má právo milovať a byť milovaný a vyplniť miesto milovanej manželky inou ženou.
Malá Barborka vie, ktorá je pre ňu a pre ocka tá pravá. Ako dieťa inštinktívne cíti to, čo dospelý Daniel rozumom popiera. A tak Daniel a Anna bojujú s vnútornými prekážkami, ktoré im bránia priznať si, čo k sebe cítia. Keď pochopia, že k sebe patria, Barborke sa splní sen - konečne sú rodina. Ich chvíľkové šťastie ale ohrozuje zlo, ktoré s láskou a dôverou narába ako s vecou. Neprajníci v snahe dosiahnuť svoje egoistické ciele neváhajú použiť akékoľvek prostriedky, aby dosiahli svoj cieľ a zničili hodnoty, ktoré sami nie sú schopní dosiahnuť – lásku, morálku a šťastie. Neostáva iné, len dúfať, že úprimnosť a dôvera bude silnejšia... Než tie najhoršie mafiánske praktiky! (TV Nova)

(viac)

Recenzie (70)

lobo87 

všetky recenzie používateľa

Slovenský seriál, ktorý tvorcovia zbytočne naťahovali a prekombinovali. Inak to bolo fajn, dalo sa na to pozerať, i keď niektoré línie a herecké výkony išli na nervy. Dal by som aj o hviezdu viac, nebyť toho ukrutne trápneho záveru. Pozitívom je pár nových sympatických hereckých tvári (Žiaranová)... 20% ()

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Dve najväčšie slovenské, súkromné televízne stanice, JOJ a Markíza, dospeli do štádia, kedy si už nemusia kupovať zahraničné telenovely, ale rovno si vyprodukujú svoje vlastné stupidné, nekonečné seriály. Idú na to presne tak ako ich kolegovia z Mexika, Rumunska, či niekde z Južnej Ameriky. Urobiť to rýchlo a lacno, na kvalite vôbec nezáleží. Réžia, herci, dialógy, kamera, scenár, hudba, obraz, prostredia, kostímy... to všetko je jedna veľká filmová katastrofa. Toto by som bohužiaľ mohol napísať o takmer každom produkte z dielne JOJky alebo Markízy. No tento raz píšem o seriály „Druhý dych“. Dnes mám na muške presne tento konkrétny odpad! ()

Reklama

Dacsus odpad!

všetky recenzie používateľa

Des a hrôza - naozaj by ma ani vo sne nenapadlo že i my dokážeme vyprodukovať takúto sračku - ale ako pozerám, niektorím mojim krajanom sa to javí ako "pozerateľný seriál s obstojnými hercami a priemerným scenárom", a nevychádzam z údivu, ako málo niekomu môže stačiť ku šťastiu. Veď srance typu Kobra 11 by museli fasnúť 5*, a skutočná kvalita by v danej škále ani hádam nebola vôbec známkovateľná. Ešte raz - neuveriteľná sračka... ()

macejo 

všetky recenzie používateľa

mne sa to velmi páčilo, ide o velmi dobrý seriál plný romantiky, napinavého deja, skvelých hereckých výkonov- Mikulčík, Deák, Hryc či sexi Milenka Minichová-úloha mrchy jej fakt sadla velmi dobre aj erotická scéna je sadla velmi dobre... uvidime ako to dopadne, zatial po Odsúdených velmi dobrý Slovenský seriál , ktorý by mohol preraziť aj v zahraničí... ()

SeanLSD 

všetky recenzie používateľa

Je to vážne taká zmena, keď sa vymení pár papundeklových bytov v ateliéri za zábery luxusnejších interiérov, z ktorých i tak sterilita dýcha až hrôza ? – nie je v nich nijaký skutočný život.. A inak je to stále to isté – vzťahy, vzťahy, a zasa vzťahy, celá skurvená slovenská spoločnosť je nimi posadnutá.. Prečo ? Kde sa to berie ? Nie je to tým, že v skutočnosti nijaké vzťahy udržiavať nevieme a závidíme si aj nos medzi očami ? Je to na zamyslenie. Ako škola pre hercov, aby sa naučili jednať s kamerou je to fajn, rovnako ako možnosť zarobiť si na nájom, ale to je tak všetko – a keď to k tomu ešte viac zhovaďuje národ, ktorý sa zmieta medzi pudmi a komerciou, mal by ísť aj ten jeden bodík dolu... ()

Galéria (20)

Zaujímavosti (3)

  • Seriál vznikol podľa rumunského telenovelového formátu Only Love. (QooBo)
  • V Česku je seriál uváděn pod názvem Druhý život, nikoliv Druhý dech, aby se nepletl se starším třináctidílným seriálem Druhý dech (od r. 1988). (funhouse)
  • TV Nova při uvedení v Česku nechala seriál nadabovat, čímž způsobila rozporuplné reakce a vášnivé diskuze u diváků, zda dabovat do češtiny slovenské filmy a seriály. (funhouse)

Reklama

Reklama