Reklama

Reklama

New York, píše sa rok 1982. Chris (Liam Hemsworth) a Eddie (Michael Angarano) sú kamaráti v podstate už od škôlky – a ich priateľstvo je zjavne aj to jediné pozitívne v ich inak dosť biednych a nudných životoch. Nečudo, neustále majú hlboko do vrecka, v žiadnej práci sa dlho neohrejú, vlastne zvyčajne len niekde brigádujú za pár šupiek... Chris je navyše deprimovaný, lebo jeho sen o hviezdnej kariére v radoch polície sa doslova vyparil rovnako expresne ako para nad hrncom – a Eddie frustrovaný, pretože sa mu nijako nedarí dostať sa rýchlo a bez väčších problémov k peniazom, čo je zase jeho dosiaľ nesplnený sen. Všetko sa ale razom zmení, keď sa Chris zamestná ako strážnik u istej bezpečnostnej firmy – rozhodnú sa totiž zrealizovať tak trochu šialený, no nepochybne odvážny plán, ako ukradnúť milióny, ktoré má Chris vlastne strážiť! Takmer dokonalý plán by ale mohol poľahky zlyhať, pretože hlúpa náhoda upriami na dvojicu priateľov pozornosť drsného policajného detektíva Jamesa Ransomea (Dwayne Johnson). Ale tiež preto, že si z tohto vskutku lákavého koláča chce riadne šťavnatý kúsok odhryznúť aj mafia... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (157)

slunicko2 

všetky recenzie používateľa

Parádní Michael Angarano. Gilmour93 výstižně řekl. co mám na mysli. Na rozdíl od něho však dodám o hvězdičku víc, protože mám slabost pro hezkého 23letého Liama Hemsworthe (Chris) a zejména pro 26letého Michaela Angarana (Eddie), kterého jsem poprvé viděl v podobné roli...a moc mu slušela. ()

TommyDiamond 

všetky recenzie používateľa

Snímek Empire State mě do dvou třetin bavil a líbil se mi. Druhé přepadení úschovny peněz Chrisovým dementním kamošem Eddým a následný konec celý film pohřbili. I když byl pravdivý… Tvůrci filmu měli víc zapřemýšlet a místo, že je film podle skutečné události, tak měli na začátek vlepit, že film je ZALOŽENÝ na skutečné události a konec přetvořit k lepšímu a zajímavějšímu závěru. Velkou pochvalu má Empire State za to, jak se dokázal vzít do osmdesátých let ( oblečení,auta, interiéry i exteriéry). To byla radost pohledět. Dám zasloužené tři hvězdy... ()

Reklama

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Tento film, respektíve jeho dej je pomalý a pripomína staré filmy v štýle 80.tych rokov. To neznamená, že by bol zlý, zápletka je výborná, len je to zbytočne rozťahané a čo si budeme rozprávať, väčšinu filmu sa tam toho veľa nedeje. Taká krimi s miernym nádychom gangsterky. Dwayne Johnson má vedľajšiu úlohu a objavuje sa len sporadicky, hneď ma napadlo prečo ešte nebol v Expendables. A ešte mi tu prišiel dosť útly, nie taká hromada svalov, ako sme všetci už zvyknutí. Film ma bavil a Liam Hemsworth príjemne ťahal film z priemeru. ()

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

Montiel nezklamal a po nevýrazném Život je boj a pekelně nudném Son Of No One přichází z dalším pochybným kočkopsem,který sice měl potenciál solidně zábavného béčka,žel bohu ten kamsi zmizel.Navíc postavit propagaci tohohle kousku na Rockovi a Emmě Roberts,kteří se ve filmu objeví dohromady možná 15 minut také není zrovna šťastné.Liam Hemsworth to celé sám utáhnout nedokáže...40% ()

Lefty86 

všetky recenzie používateľa

V některém komentu jsem četl že je to pomalý film ve stylu 80tek, je to pravda, ale ne že by byl špatný, zápletka je výborná, jen je to zbytečně roztahané a co si budem povídat, většinu filmu se tam toho moc neděje. Taková Krimi s mírným nádechem gangsterky. Rock má vedlejší roli a objevuje se sporadicky, hned mě napadlo proč už nebyl v Expendables. I když mi tady přišel dost útlý ne taková hromada jak jsem zvyklej. 60% si zaslouží. ()

Galéria (7)

Zaujímavosti (5)

  • Detektiv Ransome (Dwayne Johnson) nosí hodinky G-Shock, které byly vynalezeny až v roce 1983. (T-enter)
  • Okrem amerických miest New York a New Orleans prebiehalo natáčanie aj v kanadskom Toronte. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama