Reklama

Reklama

Evoluce

(študentský film)
všetky plagáty
Krátkometrážny / Animovaný
Česko, 2011, 12 min

Obsahy(1)

Byl můj vzdálený pradědeček člověkem, nebo rybou? (oficiálny text distribútora)

Diskusia

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnotenie, recenzie)

Chuck Norris je kreacionalista, takže pokud nechcete dostat po držce, tak opatrně, pánové:))

CumlayDePric

CumlayDePric (hodnotenie, recenzie)

dr.horrible

No vidíš, to máš z toho Karlose. Už ti to vypuklo. Někdo by tě měl začít ihned vymítat, jakožto i hluboké pravdy tvé modly, Pana Pana!

dr.horrible

dr.horrible (hodnotenie, recenzie)

Ako múdro napísal PetrPan, evolúcia a boh, sa vzájomne nepopierajú. Popierajú iba nezdravé (a značne diskriminačné) praktiky cirkví a "božích kníh", písaných človekom + sektu kreacionistov, neuznávanú nikde na svete.

Pokiaľ Boh existuje (a nikto nemôže jeho existenciu vyvrátiť, rovnako ako doložiť), je to niečo (ako tu už padlo), čo človek nedokáže pochopiť, ani uniesť.

Napríklad prírodná sila 

na príspevok reagoval CumlayDePric, runner85

misterz

misterz (hodnotenie, recenzie)

Nivenx

Riadny vyplach :) K tomu sa neda vyjadrit. To uz zrovna mozem tvrdit, ze mi po zahrade behaju zahradny trpaslici a v lese za domom byva rumcajs s cipiskem :)

na príspevok reagoval Gladiator15

dr.horrible

dr.horrible (hodnotenie, recenzie)

Teraz nechcem reagovat na temy co da tu rozoberaju, iba na Karlosa: 1. Je veriaci (jeho vec, az na tu zaslepenost). 2. Je uplbe a schvalne nekriticky (umyselne cita len kreacionisticke weby, lebo tie ostatne, by mu jeho sektarstvo narusali). 3. Je antisemita a rasista (a nema rad slovakov) 4. Veri konspiraciam. 5. Je komunista, co mi do toho (spolu s tou jeho vecnou nenavistou) uplne nezapada... Takze aky som z toho vyvodil zaver? Je hlupy a snazi sa to tu vytrollit. Inteligentny dospely clovek, nemoze verit nezmyslom, akoze dinosaury zili este par rokov dozadu a podobne. Moju teoriu podporuje este fakt, ze vo vacsine prispevkov, reaguje len na suhlasne nazory a este pise, akoze k publiku, cim sa snazi navodit dojem, ze jeho sektarske vnimanie sveta je nielen rozumnou volbou, ale ze je tu vo vacsine. Skratka klasicka konspiratorsko-fundamentalisticka demagogia

na príspevok reagoval Gladiator15, CumlayDePric, stuntmanMIKE

Adam Bernau

Adam Bernau (hodnotenie, recenzie)

Nettrass

Zas až tak se nevyznám, ale některé symboly jsou prostě jasné. Zatím se loučím, jak vidím, v kauze neoprávněně vyprodukované nadhodnoty ještě nebylo dosaženo konsensu.

na príspevok reagoval Nettrass

CumlayDePric

CumlayDePric (hodnotenie, recenzie)

Adam Bernau

Takový populistický žvanil, co tvrdí, že Ježíš byl dvoumetrový černoch se zálibou v rapu, který se exponenciálně rozmnožoval snad i rychleji, než průměrná romská rodina bydlící vedle sběrny.

Reklama

Reklama