Reklama

Reklama

Čerstvý absolvent vysokej školy Will (Miles Teller) si musí nájsť prácu a začať byť zodpovedný sám za seba. Doteraz sa vo všetkom spoliehal na rodičov, teraz skúsi spolu so svojimi kamarátmi vybudovať úspešnú budúcnosť. Podarí sa im zistiť, v čom naozaj vynikajú? (TV JOJ)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (53)

Brokarek 

všetky recenzie používateľa

V zásadě optimistická a nevinná teenage (nebo spíše post-teenage) komedie se špičkovým, nicméně mírně šedě hrajícím obsazením. Tradičně příjemný a uvěřitelný Miles Teller, roztomilá Kendrick, šedivějící bůh Bryan Cranston nebo totálně vyhulený stalker Mintz-Plasse. Povinná dávka sentimentálního a motivačního balastu included. Na komediální úrovni ale snímek útočí na bránice úspěšně (viz scéna s močí). ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Nebudem sa tajiť svojimi pocitmi z filmu, no počas prvých dvoch tretín som mal pocit, že z toho bude ďalšia tuctová výplachová komédia, akých Američania natočili už takú tonu, že to ani netreba komentovať. No v momente ako sme vošli do poslednej tretiny filmu, konečne som mal pocit, že sa rozhodol niečo vo svojom ponímaní zmeniť dať tam aj nejaké reálne hodnoty a reálny humor. A veci konečne začnú niekam smerovať. Myslím si, že Miles Teler nie je v tomto filme najhorší a svoj talent už celkom aj preukázal v iných projektoch. Rovnako sympatický je aj Jorge Garcia (aj keď kde nie je tento chlapík sympatický) a myslím si, že film sa aj snaží odkázať, že človek by mal robiť to čo ho baví a byť šťastný. Koniec koncov, človek môže byť v zamestnaní aj šťastný. Pokiaľ sa rozhodne zo svojich snov a predstáv vyťažiť maximum. Páči sa mi scénka rozbíjania trofejí, nakoľko to má svoj význam a má to myšlienku rovnako si myslím, že aj scénky medzi otcom a synom nie sú úplne na zahodenie. Škoda je len fakt, že počas prvých 45 minút som uvažoval nad tým kde je reálny humor a čo chce film adresovať. Nemyslím si, že film je úplne hodný vášho času, no myslím si, že za jedno zhliadnutie to možno stojí. Neviem či by som sa k flmu vrátil, ale je v ňom pár dobrých momentov, ktoré som rád, že som videl. Takže ho ocením aspoň za to. Čo sa týka zvyšku, myslím si, že takýchto filmov už bolo natočených dosť. Hodnotenie: C ()

Reklama

neoBlast 

všetky recenzie používateľa

S takovýmto obsazením je hřích stvořit tolik průměrný paskvil, který není ani vtipný a už vůbec ne dojemný či emocionální. Film byl právem u ledu, ale ani odsunutá premiéra a "zeslavnění" Milese Tellera ničemu nepomáhá. Příběh je naprosto banální a míří od počátku nikam, všechny postavy jsou nesympatické a rozhodně jsem neměl nejmenší chuť jim fandit. Hmmm... asi jsem nikdy neviděl takto dlouhý krátký film. Podprůměr až na půdu. 20 % ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Pomerne jednoduchý ale trefný príbeh. Má spád, má vtipné charaktery - Teller konečne v úlohe čo mu sedí a Cranston perfektný. Dokonca ma potešila aj Alison Brie, ktorá je neuveriteľne sexy. Absolútne zbytočná je ale Kendrick a jej línia je absolútne nezaujímavá. Celkom obstojné pripomenutie toho čo som dávno vedel - najlepšie je pracovať pre seba a možno aj za málo peňazí, ale s radosťou. Inak som sa niekoľko krát fakt dobre zasmial. A Hurley ako tajomný janitor - nápad hodný aj 4 hviezdy. Ale objektívne dám 3. ()

novoten 

všetky recenzie používateľa

Jen těžko věřím tomu, kolik oblíbených tváří se upsalo výsměchu všem, kteří se kdy pokoušeli sehnat práci. Jako kdyby úspěšný pokus o kariéru byl vážně jen o tom dát při každém průběžném úspěchu výpověď - a tímto stylem jakousi záhadou šplhat po žebříčku stále výš. Snad to někde v jádru měla být odlehčená komedie, ale těch chvil, při kterých se mi v kapse otevírala nemalá pomyslná kudla, bylo tak moc, že smířlivé hodnocení nezachrání ani právě onen vyšperkovaný casting. V šuplíku zapomenutých natočených nesmyslů nemělo Get a Job zůstat čtyři roky, ale celou věčnost. ()

Galéria (26)

Zaujímavosti (2)

  • Film byl natočen již v roce 2012, ale kvůli produkčním potížím se jeho premiéra o čtyři roky opozdila. (hansel97)
  • Anna Kendrick hrá vo filme 22-ročné dievča, avšak počas natáčania filmu v roku 2012 mala 27 rokov a keď bol film v roku 2016 uvedený do kín mala 31 rokov. (ShortyIC)

Reklama

Reklama