Reklama

Reklama

V tvári démona

  • Česko Jessabelle (viac)
Trailer 1

Jessie po tragickej nehode príde o snúbenca a sama zostane ochrnutá. Aby našla pokoj, nasťahuje sa do starobylého domu v Louisiane, ktorý kedysi patril jej otcovi. Čoskoro sa tam však začnú diať podivné veci a Jessie nájde záhadný odkaz od svojej matky, ktorá zomrela pred mnohými rokmi. Čoskoro pochopí, že tento dom už dávno obýva akási neznáma temná bytosť. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (207)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Je to velmi slaby horor s nudnou zapletkou a pointou, ktora sa predoslemu deju snazi az prilis obsiahlo dodat nejaky zmysel. Podla mna marne. A kedze tu nefunguju ani lakacky a akekolvek napätie tu prakticky absentuje, tak vysledok je uplne zbytocny film, ktory nestoji ani za jedno pozretie. Jednu hviezdicku davam za charizmaticku Sarah Snook, ktora sa snazila uhrat, co mohla. Snad nabuduce bude mat stastnejsiu ruku vo vybere projektov. Po skvelom filme Predestination by som ju rad znova videl v niecom kvalitnom. 1/10. ()

J*A*S*M 

všetky recenzie používateľa

To byl tak líný film! Tady se tvůrci opravdu vydali cestou nejmenšího odporu, zrecyklovali co se dalo, nepokusili se o vůbec, ale opravdu o vůbec nic zajímavého. Nebo nedejbože netradičního. O žádnou zajímavou scénu, o žádnou zajímavou lekačku. Pusto prázdno. Nedávná Annabelle měla alespoň takové ty svižné wanovské nájezdy kamery a pár funkčních lekaček, ale tohle je i nudně a tuctově natočené, jak pro televizi. ()

Reklama

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Dievča sa po autonehode, ktorá ju na čas posadí na vozíček, vracia do rodného domu k buranskému fotríkovi. Okrem neho tu na ňu však čakajú aj tajomstvá minulosti, ktoré jej nedovolia len tak spávať. Patetická vykrádačka a komerčná duchárska trápnosť, bez invencie poskladaná z množstva vyselektovaných hororových motívov, ktoré predtým úspešne fungovali v iných hororoch. Vypísať tu od koľkých filmov si to požičiava / kopíruje / vykráda, by malo pomaly dĺžku ďalšieho komentára. Mne neoriginalita nevadí, keď sa s tým vie aspoň trochu pracovať, no tu je to iba bez rozmyslu, až iritujúco pomiešané, takže som rád, že som takúto kravinu nevidel v kine a aj tie slabé 2* sú len za fajn spracovanie a niekoľko obstojných duchárskych úkazov. ()

hladass 

všetky recenzie používateľa

Dokonalý, stoprocentní recyklát již tisícikrát viděného... Televizní Jessabelle nepřináší zcela nic nového, inovativního či snad dokonce nečekaného či překvapivého, jen předkládá zcela sterilní příběh, který lehce znalý divák prokoukne během pár úvodních minut... Stejně jako v případě Annabelle jde o nudný prefabrikát bez jakékoliv atmosféry, zato plný otřepaných klišé... Duchařské horory jsou mrtvé... ()

humanbeing 

všetky recenzie používateľa

I když Jessabelle není žádná pecka, tak návštěvy kina nelituju. Duchařský subžánr mám rád a v Jessabelle se to Kevinovi Greutertovi jakžtakž povedlo dotáhnout do vítězného konce. Po většinu stopáže je to velmi záhadný film co se vyprávění týče. Závěrečné pointě se daří poslepovat jednotlivé kousky záhady v sympatickou podívanou. ()

Galéria (28)

Zaujímavosti (9)

  • Když Preston (Mark Webber) nese Jessie (Sarah Snook) v dešti k autu (zabalenou v zelené vojenské dece), vzdálenost, na kterou jsou dveře řidiče otevřené, se v jednotlivých záběrech mění. (Johnny.ARN)
  • Dne 17. září 2013 studio Lions Gate Enternaiment oznámilo datum premiéry 10. leden 2014. Poté však bylo datum uvedení přesunuto na listopad 2014. (ČSFD)
  • Jessabellin náhrobek byl vyroben z masivního betonu, vážil 40 liber a po natočení filmu ho odkoupil sběratel v severozápadním Pacifiku. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama