Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keď absolvent Princetonskej univerzity Richie Furst (Justin Timberlake) zistí, že ho pri falošnej hre on-line pokru okradli, vydá sa do Kostariky, aby si to vybavil s údajným vinníkom, kráľom hazardného priemyslu, Ivanom Blockom (Ben Affleck). Block ho od pomsty odradí a získa na svoju stranu pod prísľubom obrovského bohatstva. Súčasne sa však po Richieho stopách púšťa aj fanatický agent FBI (Anthony Mackie) a núti ho, aby mu Blocka pomohol dostať za mreže, udal ho a svedčil proti nemu. Richie tak musí hrať najväčšiu hazardnú hru svojho života, v ktorej sa snaží oklamať a obohrať dvoch silných protihráčov naraz. A ešte z toho vyjsť so zdravou kožou, alebo aspoň živý. Dokáže to? A za akú cenu? (TV JOJ)

(viac)

Videá (20)

Trailer 1

Recenzie (297)

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Ben Affleck si rolu Ivana Blocka znamenite vychutnal. Ale ani Justin Timberlake nesklamal. Mám rád podobné nápadité filmové zápletky, ktoré sú v podstate postavené na skutočných situáciách, a ktoré sú inšpirované príbehmi existujúcich postáv. A podobné veci sa bohužiaľ naozaj stávajú. Pekný film, prepracovaný tak, že udrží pozornosť diváka až do samotného konca. Toto ja môžem. Pohodová záležitosť s nekompromisným Benom Affleckom a zvodnou Gemmou Arterton, i keď toho veľa neukázala. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $-miliónovTržby USA $19,316,646Tržby Celosvetovo $62,675,095Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,223,022Tržby za predaj DVD v USA $3,687,527║ skôr film na hrane, no Ben Affleck ako Batman, no sakra, tu zas potvrdzuje že svoju povrchnú hereckú etudu úplne ešte nezahodil, taký slizolín, dejovo to ide v podobných šlapajách ako 21: Oko berie ale z ďaleka to nemá patričnú údernosť, akcia skoro žiadna, nápaditosť minimálna, dosť taká nešťastná rutina, ktorá sa snažila byť niečim viac a nakoniec z drsného filmu vznikla taká ničím zvláštna rozprávočka /videl v kine: 50%/ ()

Reklama

kaylin 

všetky recenzie používateľa

A zase jednou mám z Bena Afflecka pocit, že to vážně není člověk, co mu bylo dáno stát se hercem. Tak obličej na to má, což o to, jen ten talent... Když mluví španělsky, musí sedět, aby se nehýbal a soustředil se jen na to, aby se mu nepletla slova. Jinak je tohle neskutečně obyčejný film o tom, jak se černota nevyplácí a jak jsou někteří lidé skutečně velcí hajzlové. Ani obsazení a krásná Gemma Arterton se svým přízvukem z toho nedělá něco výjimečného. ()

cukorek 

všetky recenzie používateľa

Dvaja hezouni na jeden meter štvorcový sa očividne nezmestia, alebo inak povedané dvaja kohúti na jednom dvore hrabať nemôžu, to je bohužiaľ jasným a najsilnejším odkazom tohto filmu. Takéto sfilmovanie o ich vzájomnej konkurencii a získanie dominantnosti bolo bezduché a uskostlivé v každom smere, počnúc samotnou pútavosťou príbehu až po nezáživnú akciu, ktorá otriasla celým filmom. Ani slušné herecké obsadenie a ani namočenie sa do stále viac populárnej problematiky hrania pokru cez internet nepomohlo pozdvihnúť ťažký kríž, ktorý si zobrali producenti na svoje plecia. Celé to možno prirovnať k mešcu s peniazmi, ktorý jednoducho vysypete a činnosť vysypania je nezáživná a triviálna ako je aj tento podpriemerný film.40% ()

Jamal 

všetky recenzie používateľa

Nebylo to špatné, bylo to průměrně dobré. Od tohoto filmu nebylo třeba očekávat, že to bude nějaký film s vizí nebo film z kterého se posadíte na zadek. Mělo to spád od začátku, což oceňuji. Po dlouhé době film, který byl i časově nenáročný a tak scény nebyli příliš dlouhé, takže se člověk nenudil. Během filmu žádná překvapení, ale to snad každý čekal. Barevné prostředí se mě celkem líbilo, jen bych nechal trošku více vyniknout charakter postavy, kterou hrála Gemma a která zde byla neobyčejně sexy. Justin to zvládl taky na jedničku i když jeho výrazy jsou téměř vždy stejné a Ben samozřejmě herecky kraloval celému filmu. Další role včetně FBI policajta, kterého hrál Anthony Mackie bylo prakticky křoví. Hazardu jsme si moc neužili, ale to mi vůbec nevadilo. Závěrečná scéna mohla být lepší, ale 3 hvězdy si film zaslouží. ()

Galéria (58)

Zaujímavosti (8)

  • Pracovným označením snímky bol názov Players. (MikaelSVK)
  • Keď Ivan Block reže rybu na svojej lodi, má na ľavej ruke rukavicu. V ďalšom zábere, keď podáva Richiemu ruku, rukavica zmizla. (megajalec)

Reklama

Reklama