Reklama

Reklama

Šmolkovia: Zabudnutá dedinka

  • Česko Šmoulové: Zapomenutá vesnice (viac)
Trailer 3

Vďaka záhadnej mape sa Šmolinka spolu s Mudrošom, Babrošom a Silákom vydáva na dobrodružnú výpravu a náhodou objavia najväčšie tajomstvo v dejinách Šmolkov. (Itafilm)

Videá (6)

Trailer 3

Recenzie (125)

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Tvurci se nastesti vykaslali na to uchylny kombinovani s zivejma hercema a vratili se ke korenum a Smoulum to jedine svedci. Jasne, je to lehce infantilni a cileny jasne na mladsiho divaka, ale pobavi se i dospelej, castecne kvuli nostalgii a navic tu je spousta hlasek nebo odkazu, ktery pochopi spis dospelej. Jinak pribeh neni buhvijakej, ale rozhodne dostacuje a svizne odsejpa, ze zacatku se obcas da fakt dobre pobavit. Ke konci uz sice lehce ztraci dech, ale nic hroznyho, Gargamel to jisti. Takze za me vlastne spokojenost, slabsi 4*. ()

vydumnica 

všetky recenzie používateľa

Bola som si skoro istá, že som týchto Šmolkov už videla, ale veruže nie a tak o to viac som milo prekvapená. Ani neviem prečo, no čakala som niečo horšie. Od 4 hviezdičiek ich delí len hudba a pesničky, lebo boli fakt hrozné. Ale inak sa mi tento farebný animáčik páčil. Animácia je fakt krásna, dej zaujímavy, Šmolkovia zlatí a celé je to nápadité, celkom vtipné a hlavne také milé. Deťúrence sa celý čas tvárili spokojne a ja som si oddýchla a pospomínala na detstvo a na kreslených Šmolkov. Najviac sa mi páčil Papa Šmolko a potom obyvatelia Lost Village, nebudem prezrádzať viac, ak ste film ešte nevideli. Prezradím len, že tatkovi Šmolkovi sa výlet oplatil😉 A ešte dodatok, tá lienka bola tiež super. 3,5* ()

Reklama

Sany33 

všetky recenzie používateľa

Film jednoznačne ťahá nadol slabý scenár. Je to smola, ale archetypy sa nedajú omieľať donekonečna a séria zúfalo hľadá svoju novú nemesis ako iba večne nešikovného truľa. Je fajn vidieť ako expanduje na poli objavu a kamošov, všetko odlišné či objavované má svoje čaro a vtedy si film najviac užijete. V momente, keď máte sledovať Gargamela, Azraela a starého kondora, zarazí vás nepríjemná stopáž archaických scén. Aj napriek tomu, že to vyzerá že sa mi táto zelená jazda nepáčila, opak je pravdou a držím palce nech sa na náš milovaný seriál z detstva nikdy nezabudne. 71% ()

Segrestor 

všetky recenzie používateľa

Prošvihli jste film Avatar a ještě vám nebyli tři roky? Vaše odpověď je ano? Pak rozhodně jděte na Šmoulí zapomenutou vesnici. Ti mrňaví degeneráti se dostanou na takzvanou Pandoru a tam vám předvedou, co je to genderová vyváženost, smradi! A ještě vám ta modrá pakáž vysvětlí, co je to kurva integrace! Ještě je tu však ten židovský kupec Gargamel a jeho věrný kocour Izrael. Nebo Azazel... čert ví, odkud to jméno tvůrce Peytla vůbec napadlo. Po pravdě, tentokrát byl docela i vtipný a zábavný. Inu, mě však tato pohádka plná hysterických a v drtivé většině totálně připitomělých postaviček za srdéčko nevzala. Ale jo, děti to v tom kině fakticky bavilo, což nás dostává na začátek tohoto komentáře... ()

Gore 

všetky recenzie používateľa

Na šmoulech jsem vyrůstal a v mé době to byl obrovský fenomén, dokonce jsem měl na základce i teplákovou soupravu s těmahle modrejma potvůrkama, a s tímhle filmem jsem se na chvíli vrátil do mého dětství a dost se mi líbilo, že to kouzlo to mělo i po letech, a i když pár moderních mrknutí to mělo, tak si to udrželo tu staromilskou atmošku a totálně to nezmodernizovali. ()

Galéria (44)

Zaujímavosti (8)

  • Celosvětová premiéra proběhla 1. dubna 2017 v Culver City (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Původně to měli být Šmoulové 3 (navazující na předchozí dva filmy: Šmoulové  (2011) a Šmoulové 2 (2013)), ale nakonec se rozhodlo, že to bude první díl úplně nové série šmoulích filmů. (111.)
  • Producent Jordan Kerner chtěl, aby vznikl celý animovaný film o modrých skřítcích už v roce 2004. Chtěl ho natočit ve studiu Paramout Pictures, ale nakonec místo toho v Sony Pictures Animation vznikli Šmoulové 1 a 2. (111.)

Reklama

Reklama