Reklama

Reklama

Mac (Seth Rogen) a Kelly (Rose Byrne) sú hrdí rodičia malého dievčatka a akosi sa zmierili s tým, že pre nich už divoké večierky skončili. Žijú v útulnom domčeku v tichej ulici a pomaly sa pripravujú na krízu stredného veku. Keď si susedný dom prenajmú vysokoškoláci na čele s vyrysovaným krásavcom Teddym (Zac Efron) zavetria nebezpečenstvo, ale najprv sa rozhodnú pre priateľský prístup. K nemu patrí aj sľub dodržiavania nočného pokoja a záväzok nevolať políciu hneď, ak by sa niekedy náhodou party vymkla spod kontroly. Lenže už druhá poriadna nočná jazda všetky ušľachtilé záväzky rozmetá a medzi obidvoma domami sa rozzúri otvorená vojna, v ktorej sú povolené všetky zbrane. Na prvý pohľad by sa mohlo zdať, že unavení rodičia nemajú proti naštartovaným študentom žiadnu šancu, ale aj Mac a Kelly boli kedysi mladí a z tej doby si pamätajú veľa dosť nepekných trikov. (TV Markíza)

(viac)

Videá (23)

Trailer 3

Recenzie (557)

3DD!3 

všetky recenzie používateľa

Oproti ukázkám najedou zpočátku SOUSEDI na nezvykle kamarádský styl seznamování a až jeden nevinný podraz začne ono mstivé rodeo, kde se jde až na tělo a airbagy hází tlusťocha vzduchem. Překvapivě sympatický Efron a domestikovaný Rogen rozjíždí zábavnou taškařici, kde je jediným neviňátkem malá holčička, která v závěru navleče Heisenbergovu kombinézu. Strašně roztomilé děcko. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Setha Rogena mám ako komika veľmi rád, sedí mi jeho štýl aj celkový herecký prejav. Aj v tejto komédii si svoj herecký štandard udržal, len čo z toho, keď je scenár plochý, nezáživný, bez fantázie a bez nápadu? To sa potom ťažko predvádzajú gagy a rôzne komické skeče, keď vlastne v scenári ani neexistujú. Netvrdím, pár zábavných vecí by sa tu našlo, ako napr. dojenie alebo scénka s airbagmi. Od Rogena však čakám viac, toto bolo veľké sklamanie. S prižmúrením oboch očí, zalepením uší a so zlomenými prstami na rukách aj nohách slabučký priemer, ale to naozaj iba z ľútosti. 50/100 ()

Reklama

Dale 

všetky recenzie používateľa

Na rozdiel od iných trápnych US komédií, táto sa snaží pobaviť hlavne dialógmi. Postavy zo seba chrlia texty ako guľomet, no čo z toho, keď jediná vtipná hláška v nich nezaznie a každé druhé slovo je mrdat alebo péro. Pri tom sa môžu chichotať jedine pubertiaci. Začiatok bol celkom v pohode, potom to už nemalo hlavu ani pätu a dopozeral som to so sebazaprením. ()

Slasher 

všetky recenzie používateľa

Tvrdá sousedská válka kde mě hodně překvapil Zac Efron. Je to v podstatě typická bláznivá americká komedie, která ale nepůsobí v celku až tak "light", nýbrž trochu zvláštním a až maniakálním dojmem. Pořád mi dělá problém přebrat si ten dojem v hlavě a říct jednoznačně ano/ne. Tak jako tak je to rozhodně další Rogenův zásah přímo do černého - strategicky vzato velmi dobrá myšlenka, precizně natočená. Výsledek: přes $250m celosvětově. A 73% z rottenů mi v tomhle případě padne víc než hodnocení zde. Jestli se kdy dostanu ke druhý projekci, tuším že bych možná zvýšil na 4*. ()

eraserhead666 

všetky recenzie používateľa

"Dodělám se!" Vcelku trhlá až generační komedie v níž se Rose Byrne naprosto utrhla ze řetězu. Škoda, že Seth Rogen nedokáže být ve svých rolích výraznější, vždycky ho převálcuje i kdejaké křoví. Taky by u něj už konečně mohla začít převažovat komičnost nad trapností. Ale Rose Byrne nandává i za něj, takže v pohodě. ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (16)

  • Během natáčení snímku byla závislost Zaca Efrona na kokainu na takové úrovni, že o ní věděl celý filmový štáb. Zac byl navíc problémový a několikrát se stalo, že na plac vůbec nedorazil. (Zdroj: super.cz) (peiton)
  • Rozpočet filmu ($18 miliónov) sa tvrocom vrátil už v prvý deň, čo išiel film do kín. Získal vtedy za jeden deň $19,574,490. (Astonko)
  • V ukradnutom aute značky Subaru Outback z konca 90. rokov si je možné všimnúť štvoricu airbagov. Tento model ich má však len 2, pre vodiča a spolujazdca. (beso74)

Súvisiace novinky

Zac Efron fasuje plovák

Zac Efron fasuje plovák

12.08.2015

Téměř neuvěřitelné se stává skutkem. Nejen že dostaneme celovečerní Pobřežní hlídku, ale vážně si v ní zahrají dva populární fešáci, kteří si úspěšně budují komediální kariéry. Jeden konec pláže bude… (viac)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené