Reklama

Reklama

Lady Dianu, princeznú z Walesu, pozná takmer každý. Len málokto však pozná skutočnú Dianu Spencerovú, len málokto v nej vidí obyčajnú ženu. Film Diana nie je klasickým životopisom, zameriava sa na posledné dva roky jej života, kedy opustila kráľovskú rodinu a tiesnivý život v Buckinghamskom paláci. Na roky naplnené novou chuťou žiť, neúnavnou charitatívnou prácou a ľúbostným vzťahom, v aký už ani nedúfala. Meno jej lásky bude pre mnohých prekvapením, rovnako ako vynaliezavé triky a preoblečenia, ktoré musela princezná Diana používať na schôdzky so svojím partnerom mimo dosahu štvavých fotografov a ochranky. (TV JOJ)

(viac)

Videá (12)

Trailer 3

Recenzie (213)

Pink.Panther 

všetky recenzie používateľa

Když Lennon vrátil královně Řád britského impéria zabalený v umaštěném papíru, upadl za tuto urážku v nemilost a skončil na dlouhá léta ve vyhnanství. A to je bez debat největší ikonou popkultury druhé poloviny minulého stolení. Nikdo z tvůrců filmu není ani zdaleka tak významný jako tento Beatle. Nelze se tedy divit poddaným jejího veličenstva, že natočili film nekonfliktní a že se v něm královna neobjeví a pro jistotu ani žádný jiný Windsor. Jako životopisný film bych to moc nebral, spíše jako letní romanci, potom není důvod si stěžovat, že Naomi Watts není podobná té nejznámější whistleblowerce. Jistí to německý režisér. 70%. Produkce: Ecosse Films ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Kdo chtěl co tímhle snímkem dokázat? To někomu došlo, že už se na Dianu zapomíná, tak je potřeba natočit film o tom, jak byla vlastně bláznivě zamilovanou holkou, která se změnila ve stíhačku a využívala paparazzi k tomu, aby na ní její vyhlídnutý žárlil? Neskutečně ubohá snaha o umělecký film, kterého má být dosaženo nesmyslnými pohyby kamery, stejně jako 50 % zbytečných scén. Jako kdyby se Oliver Hirschbiegel dlouho díval na poslední filmy Terrence Malicka a zjistil, že jinak než pomalu a bez smyslu ani nejde natáčet. A jako, že mám Naomi rád, tak její příšerný akcent a bezkrevné herectví mě opravdu nedojaly. Ach jo... ()

Reklama

Streeper 

všetky recenzie používateľa

Film naprosto zesměšňuje Dianu. Klad je v tom, že ukazuje Dianu jako obyčejnou ženu a ne jako princeznu, ale ty dialogy, a celý film je hrozný! Ve filmu se objeví krátké scény, kde se Diana věnuje humanitární činnosti a to mě bavilo daleko více než celý samotný film. Navíc Naomi Watts ani jako Diana nevypadá. Jediné, co se na ní Dianě podobá jsou vlasy, jinak nic! ()

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Nemůžu si pomoct, ale Naomi Watts vypadá jako Diana jenom na plakátu. Ve filmu pak snad ani jednou. Nicméně film jako takový nebyl úplně zlý, i když bylo vidět, že ho natočili tak, aby nikoho neurazili a zalíbil se všem. Ono to snad ani jinak nejde, když jste Angličani a tímhle filmem k Vám shlíží celý Britský národ v čele s královskou rodinou. Zřejmě neradi byste ji urazili a čekali na dopis o vyhoštění ze země. ()

Wormboy 

všetky recenzie používateľa

Film z kategórie úplne zbytočných, ktorý neponúka nič, čo by mohlo diváka zaujať a čo by si mohol odniesť z tých takmer dvoch prázdnych hodín. Nikto nepochybuje, že N.W. je dobrá herečka, no na to, aby mala čo hrať potrebuje scenár a tento je na úrovni slovenských denných seriálov. Filmová Diana je jeden veľký fail, ktorý mne ako divákovi, čo o tej skutočnej Diane mal informácie na úrovni bežného prehľadu, neodovzdáva okrem nepríjemnej pachute, nič. 1,5/5* ()

Galéria (128)

Zaujímavosti (12)

  • Film se měl původně jmenovat Caught in Flight. (R´Hell)
  • Scenárista filmu Stephen Jeffreys sa s Dianou dokonca osobne stretol. „Pri rozhovore s ňou som si uvedomil, že obraz hlúpej husy, ktorý o nej vytvorili médiá, je chybný. Bola pohotová, dôvtipná a inteligentná. Tento rozhovor mi slúžil ako inšpirácia pri písaní filmu. Vracal som sa k jej hlasu zakaždým, keď som premýšľal, čo by mohla vravieť." (Zdroj: Bonton)

Reklama

Reklama