Reklama

Reklama

VOD (1)

Sotva sa niekdajší pretekársky šampión Brent Magna (Ethan Hawke) rozhodol odísť na zaslúžený odpočinok a začať s manželkou Leanne (Rebecca Budig) nový, pokojný život v bulharskej Sofii, všetko sa neočakávane zvrtne! Leanne totiž unesie neznámy muž, ktorý vzápätí zavolá Brentovi a oznámi mu, že ak chce svoju lísku ešte niekedy vidieť živú... Musí si sadnúť za volant opancierovaného a množstvom technických hračiek vybaveného Forda Mustang a bez odvrávania splniť všetko, čo mu únosca prikáže! Keď si k Brentovi nečakane prisadne mladá hackerka (Selena Gomez) a namieri naňho zbraň, zdá sa, že je všetko stratené... Alebo to nebodaj tiež patrí k plánu zvrhlého únoscu? (TV Markíza)

(viac)

Videá (7)

Trailer 2

Recenzie (234)

Jordan odpad!

všetky recenzie používateľa

tento film má iba 80 minút naplnených naháňačkami na autách v rôznych zaujímavých lokalitách (denná sofia, nočná sofia, opustený sklad, park...), kopec výbuchov, "búračiek", prestreliek, kaskadérskych kúskov - navyše sympaťáka a hviezdu v hlavnej role, mladučkú krásku ako jeho sekundanta, geniálneho záporáka a prekvapivú pointu... ach, aké úžasné by to bolo, keby všetko, čo som napísal, nebolo myslené ironicky... akcia je nudná, zmätená, zle zrežírovaná, ani ten lacný efekt tu nefunguje, lebo je to otrava... hlavná postava je suchá, plytká, prázdna, nezaujímavá a hawke nemá charizmu a karmu na to, aby takéhoto hrdinu utiahol (na porovnanie ponúkam hlavných hrdinov fimov CRANK a Drive), "kráska" je otravná nezaujímavá a iritujúca pipka, záporák je slabý až chabý, prekvapivá pointa vycucaná z prstu a o ničom, nič tu nefunguje, je to nemožne spreneverených 18 miliónov amerických dolárov, áno?! ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Ach jaj. Človek by chcel veriť, že sa z toho niečo bude dať vytrieskať, no ak máte príbeh, ktorý má len ústrednú myšlienku a nič viac, tak potom to nefunguje. A na tom "Getaway" zlyháva. Je to jeden tupý, nudný príbeh bez žiadnej myšlienky bez žiadneho príbehu. Len treba zachrániť manželku a splniť želania šialeného týpka z telefónu. A ideme na to. A bude kopec búračiek, explózií a naháňačiek. A máme tam Ethana Hawka, ktorý nevie filmu nič dať a Selenu Gomez, ktorá exceluje v tom, že je Selenou Gomez. Čo viac k tomu dodať? V skratke je to asi všetko čo sa k tomu dá povedať. Vizuálne je to kopec roztrasených záberov, že miestami neviem čo sa deje, postavy nemajú v sebe nič zaujímavé, a najmä v nich nevidím reálne postavy ani nič podobné. Človeka to nepohltí, nezaujme, nedostane to ničím. Je to proste len prázdny príbeh o ničom. Nie otrasný, ale dosť špatný a neodporúčam vidieť. Hodnotenie: D+ ()

Reklama

Marsik 

všetky recenzie používateľa

Akční film, který má jednu velkou vadu - je až moc akční. Více klidných scén a pasáží by rozhodně nevadilo. Divák v podstatě 82 minut sleduje jen automobilové honičky, které však časem omrzí. Také mi občas vadily rychlé prostřihy kamer přímo z kabiny auta. Ale tak...nehaňme jen a oceňme snahu Amíků a Bulharů o film o rychlých autech. V poslední 10-ti minutovce mě navíc potěšil dlouhý nepřerušovaný záběr stíhající jízdy z kamery umístěné těsně nad zemí. 60% ()

ChArLeNe 

všetky recenzie používateľa

Selenu síce nemám rada, no tu mi nevadila. Čo robilo problém, bolo práve spracovanie tohto prepratého materiálu. Ako tu v komentároch niekto písal, rozpočet išiel do explózie, namiesto toho, aby sa peniaze využili na lepšiu kameru a scenár. Tento "akčňák" ma celú dobu nudil, sem-tam Selena niečo dobré zarepoce. ()

cheyene 

všetky recenzie používateľa

Ethan Hawke je jeden z mých nejneoblíbenějších herců, takže mi hezkou chvíli trvalo, než jsem jej začal ve filmu alespoň trochu brát. Getaway je taková akční jednohubka, kterou zhltnete, když v nabídce nenajdete nic lepšího, rychle ji strávíte a ještě rychleji vy***... vyloučíte, to bude vhodnější slovo. Neříkám, že jsem se vůbec nepobavil a že bych se nudil, avšak na více než dvě hvězdičky to není už proto, že podruhé bych si snímek nepustil. Jako výplň času cestou do Prahy autobusem to však nebylo nejstrašnější. ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (21)

  • Počas natáčania filmu bolo zničených 130 áut. Produkcia mala vlastné vrakovisko, kam tieto autá dávali. (Tony DiNozzo)
  • Shelby Super Snake Mustang je také zriedkavé auto, že Shelby ich muselo vyrobiť špeciálne pre potreby snímky. Pre film bolo zhotovených 7 áut Shelby. Veľa z nich bolo zničených niekoľkokrát a diely z nich sa použili na vytvorenie nového auta. Dokopy bolo vo filme zničených 13 Shelby áut. (Tony DiNozzo)
  • Při jedné z posledních akčních scén na vlakovém nádraží přijde Mustang o svoje jedno zpětné zrcátko. Následuje dialog mezi hlavní dvojicí a zrcátko je na svém místě. Ke konci při scéně v hangáru však opět zrcátko Mustangu shází. (Ouwen)

Reklama

Reklama