Reklama

Reklama

VOD (1)

Sotva sa niekdajší pretekársky šampión Brent Magna (Ethan Hawke) rozhodol odísť na zaslúžený odpočinok a začať s manželkou Leanne (Rebecca Budig) nový, pokojný život v bulharskej Sofii, všetko sa neočakávane zvrtne! Leanne totiž unesie neznámy muž, ktorý vzápätí zavolá Brentovi a oznámi mu, že ak chce svoju lísku ešte niekedy vidieť živú... Musí si sadnúť za volant opancierovaného a množstvom technických hračiek vybaveného Forda Mustang a bez odvrávania splniť všetko, čo mu únosca prikáže! Keď si k Brentovi nečakane prisadne mladá hackerka (Selena Gomez) a namieri naňho zbraň, zdá sa, že je všetko stratené... Alebo to nebodaj tiež patrí k plánu zvrhlého únoscu? (TV Markíza)

(viac)

Videá (7)

Trailer 1

Recenzie (234)

BMW12 

všetky recenzie používateľa

To byla parádní podívaná! Peckovej nápad. Ethanu Hawkeovi unesou manželku a on musí poslouchat pokyny únosce. Tudíž nasedne do auta a spolu se Selenou Gomez plní různé úkoly, které mu únosce zadává. A že to jsou teda fakt peckový úkoly, občas si připadáte, že se koukáte na video ze hry Need for Speed. Na autě jsou i umístěny kamery, takže divák má možnost zhlédnout parádní záběry z auta při honičkách. A Ethan Hawke je fakt parádní řidič. Většina filmu se odehrává právě v autě, ale to vůbec nevadí, je to fakt hodně dobře natočeno. Mnohem, mnohem lépe než například Štvanec 19. Jenom mě opravdu udivuje, že to má tak nízké hodnocení. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Ach jaj. Človek by chcel veriť, že sa z toho niečo bude dať vytrieskať, no ak máte príbeh, ktorý má len ústrednú myšlienku a nič viac, tak potom to nefunguje. A na tom "Getaway" zlyháva. Je to jeden tupý, nudný príbeh bez žiadnej myšlienky bez žiadneho príbehu. Len treba zachrániť manželku a splniť želania šialeného týpka z telefónu. A ideme na to. A bude kopec búračiek, explózií a naháňačiek. A máme tam Ethana Hawka, ktorý nevie filmu nič dať a Selenu Gomez, ktorá exceluje v tom, že je Selenou Gomez. Čo viac k tomu dodať? V skratke je to asi všetko čo sa k tomu dá povedať. Vizuálne je to kopec roztrasených záberov, že miestami neviem čo sa deje, postavy nemajú v sebe nič zaujímavé, a najmä v nich nevidím reálne postavy ani nič podobné. Človeka to nepohltí, nezaujme, nedostane to ničím. Je to proste len prázdny príbeh o ničom. Nie otrasný, ale dosť špatný a neodporúčam vidieť. Hodnotenie: D+ ()

Reklama

honajz 

všetky recenzie používateľa

Přehlídka bulharských ulic a uliček a parků (některých i několikrát) za doprovodu nabušeného auta, nanicovatého chlápka jako řidiče, který se celou dobu mračí, protože si myslí, jak takto vypadá drsňácky, a holčiny, která je úžasnou hackerkou, jež se s pomocí tabletu dokáže hacknout na vládní a policejní servery. Samá automobilová honička od začátku do konce, tajemný hlasem, unesená manželka... V závěru jsem ale vážně čekal víc a větší odhalení, než co se nabídlo. Koncept není špatný, vtáhne to do děje, když člověk přestane přemýšlet nad logikou, ale po čase je to stále stejné, nudí, a konec nic nevylepší. ()

ecceHOMMO 

všetky recenzie používateľa

Je to paradox. Spočiatku, keď som si všimol v popise filmu, že tam hrá Selena Gomez (v akčnom filme), neveril som, že to bude stáť za pozretie. Ani neviem prečo som tomu dal napokon šancu. A vlastne som urobil dobre. Očakávania boli mizivé, výsledok síce slabší priemer, ale prekvapivo to celkom odsýpalo. Dej síce nie je nijak výrazný, scenár jednoduchý so snahou zauzliť čo sa dá, ale popravde je to svižne natočené. Čo je obrovská devíza. **/*** ()

Ouwen 

všetky recenzie používateľa

Mustang, námět a Hawke. Co jsem očekával?! Non-stop akci napříč celým městem s minimálními přestávkami. Hawke je naprostý sympaťák, s volantem to umí a vlastně všechno tam do sebe bourá, tohle já prostě žeru! Kor, když miluju Flatouty, o to víc jsem si film užil. Byl to nářez, adrenalin, akce, akce, akce, Mustang k zulíbání. Gomézova cajk, slušný záporák i když o něm nic nevíme a ten konec mi přišel geniální, to by mne nikdy nenapadlo :-)) ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (21)

  • Film byl uveden do kin pod názvem Speed Demon. (Cheeker)
  • Väčšina filmu bola natáčaná v noci v Bulharsku pri teplotách -8°C a nižších, pričom niekedy aj snežilo. (Tony DiNozzo)
  • VIOS sú malé kamery, ktoré predstavovali väčšinu kamier namontovaných na autách a dostali prezývku "crash cams". Tím mal uprostred ulice namontovaných asi 70 VIOS kamier, aby získal dynamické zábery, keď po nich autá doslova prechádzali. Niekedy vydržali, no niekedy nie. (Tony DiNozzo)

Reklama

Reklama