Reklama

Reklama

Bývalý tajný agent Phil Broker (Jason Statham) sa rozhodne odísť do civilu po tom, čo sa nepodarí jedna špeciálna akcia. Je presvedčený, že malé vidiecke mestečko mu zabezpečí pokoj na výchovu jeho dcéry a so svojím dávnym kamarátom tam chce začať podnikať. Netuší však, že miestny drogový mafián sa ho chce zbaviť tým, že informuje bývalých nepriateľov Brokera o jeho pobyte. Na policajta vo výslužbe tak čaká ďalší z bojov o život, tentoraz ale zároveň aj o život jeho dcéry. (TV Markíza)

(viac)

Videá (12)

Trailer 1

Recenzie (439)

eraserhead666 

všetky recenzie používateľa

Od Stathama se asi dá i čekat více, ale zase jako nějaké přehnané herecké charaktery ne, takže v tomhle ohledu spokojenost. Pravda, motorkáře nemusem zrubat tak rychle, mohli tomu, co jde Stathamovi nejlépe vymezit trochu více času. Z Franca jsem ještě pořád rozpačitý, pořád nevím, co si o něm myslet. Winona mi už zase zahejbala... no, prostě ji pořád rád vídám ve filmech. Slušný průměr. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $22miliónovTržby USA $20,158,898Tržby Celosvetovo $51,695,362Tržby za predaj Blu-ray v USA $5,147,456Tržby za predaj DVD v USA $8,010,462║ na prvý pohľad to má dokonca aj slušné obsadenie ale vykľube sa z toho len vývarový béčkový akčnák, ktorý má klasickú šablónku a pomste, ktorá sa dokonca vykľuje len z obyčajnej školskej šarvátky, niekdajší dosť slušný režisér thrillerov Gary Fleder to podal bez lepšej šťavy a scenár od Sylvestera Stallone je tade bez diskusii bez lepšieho nápadu, ešte že Statham ma stále dobre kopy ale to je asi tak všetko z pozitív /35%/ ()

Reklama

Segrestor 

všetky recenzie používateľa

Tady chybělo už jen, aby Lee Christmas alias Kurýr alias Phil Broker nosil v průběhu filmu na rameni kládu a stříhal růže M16kou. Pak bych prosil více tmy, aby nebylo vidět, že bez střihu se nikdo neumí prát, pak také vysvětlení, kde se tam kurva vzala v těch titulcích Winona Ryder a proč vždycky padouši musí deset minut před koncem filmu vypít flašku vizoura, aby si srazili íkvé ze 108 na 6. Jinak se mi ale tenhle vidlácký survival líbil, bylo to furt lepší, než noc v severokorejské nemocnici. A jen tiše doufám, že jednou strýko Fester, teda pardon, Jason Statham natočí svůj první film, kde konečně zahraje nějaké ty emoce, ať je kurva u čeho hryzat nehet. ()

BMW12 

všetky recenzie používateľa

A opět má Jason Statham vlasy!!! :D Koukám ted v každém filmu co točí, tak na začátku má dlouhé vlasy. Jinak celkem dobrý film, Jasonovi ty akční filmy jdou. Scénář napsal Sylvester Stallone, což je asi poprvé, kdy napsal scénář k filmu ve kterém nehraje. A má to takový jednoduchý děj, Jason Statham žije sám s dcerou, přistěhují se do nového městečka a jedna banální situace odstartuje hon na Stathama a jeho dceru. Divák se samozřejmě baví tím, jak Statham všechny kosí, to je radost pohledět. Potěšil i James Franco v roli padoucha. Je totiž otázka kolikrát ještě Franca uvidím, jelikož se vysral na kvalitní snímky a točí samé hovadiny, něco jako Eric Roberts. ()

nascendi 

všetky recenzie používateľa

Nielen mizerná ponuka dobrých filmov ma donútila upraviť kritériá hodnotenia. Ide najmä o to, aby som hodnotil filmy podľa žánrov a nie podľa nejakých univerzálnych kritérií. Tento Stalloneho-Stathamov film môže poslúžiť ako príklad. Nepredstavuje žiaden scenáristický, filmársky ani herecký zázrak, neprináša prakticky nič také, čo by sme už predtým nevideli, ale na druhej strane je dobre pozerateľný a to tiež nie je málo. ()

Galéria (64)

Zaujímavosti (8)

  • Sylvester Stallone vyhlásil, že jeho scenár mal byť pôvodne scenár k piatemu pokračovaniu Ramba (1982). (GAZ789)
  • Scenár napísal už pred rokmi Sylvester Stallone, ale dlho sa nerealizoval z rôznych dôvodov, až herec od stvárnenia hlavnej úlohy vzhľadom na svoj vek upustil a prenechal miesto pre Jasona Stathama. (beso74)

Súvisiace novinky

Statham, Stallone a Ayer chystají společný projekt

Statham, Stallone a Ayer chystají společný projekt

01.11.2023

Rýsuje se nám zde nová dlouholetá spolupráce na poli akčních filmů? Populární britský herec Jason Statham si údajně natolik užil natáčení nového snímku v režii Davida Ayera (Sebevražedný oddíl,… (viac)

Reklama

Reklama