Reklama

Reklama

Bývalý tajný agent Phil Broker (Jason Statham) sa rozhodne odísť do civilu po tom, čo sa nepodarí jedna špeciálna akcia. Je presvedčený, že malé vidiecke mestečko mu zabezpečí pokoj na výchovu jeho dcéry a so svojím dávnym kamarátom tam chce začať podnikať. Netuší však, že miestny drogový mafián sa ho chce zbaviť tým, že informuje bývalých nepriateľov Brokera o jeho pobyte. Na policajta vo výslužbe tak čaká ďalší z bojov o život, tentoraz ale zároveň aj o život jeho dcéry. (TV Markíza)

(viac)

Videá (12)

Trailer 1

Recenzie (439)

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Jason Statham tisíckrát stejně. Homefront má sice hodně hustej název, kterej mi v paměti určitě nějakou chvíli uvízne. Také mu scénář napsyl Sly. Na druhou stranu si ale myslím, že scénář k tomuhle filmu nebylo zase tak těžký napsat. Jason tady hraje tajnýho, kterýmu fízlové poserou operaci uprostřed nějakého motorkářského kartelu a syna šéfa tohoto moto klubu rozstřílej napadrť. On uteče, změní identitu, jenže oni si ho stejně najdou a chtěj mu řádně naložit. Jenže to by nesměl bejt Jason, který ze všeho unikne, všem natrhne prdel a ještě u toho nehne ani brvou. ()

eraserhead666 

všetky recenzie používateľa

Od Stathama se asi dá i čekat více, ale zase jako nějaké přehnané herecké charaktery ne, takže v tomhle ohledu spokojenost. Pravda, motorkáře nemusem zrubat tak rychle, mohli tomu, co jde Stathamovi nejlépe vymezit trochu více času. Z Franca jsem ještě pořád rozpačitý, pořád nevím, co si o něm myslet. Winona mi už zase zahejbala... no, prostě ji pořád rád vídám ve filmech. Slušný průměr. ()

Reklama

nascendi 

všetky recenzie používateľa

Nielen mizerná ponuka dobrých filmov ma donútila upraviť kritériá hodnotenia. Ide najmä o to, aby som hodnotil filmy podľa žánrov a nie podľa nejakých univerzálnych kritérií. Tento Stalloneho-Stathamov film môže poslúžiť ako príklad. Nepredstavuje žiaden scenáristický, filmársky ani herecký zázrak, neprináša prakticky nič také, čo by sme už predtým nevideli, ale na druhej strane je dobre pozerateľný a to tiež nie je málo. ()

Big Bear 

všetky recenzie používateľa

,,Kde jsou útočníci? - Mrtvi. Opravdu? - Věřte mi... '' ------ Stokrát ohraný námět... Stokrát ohraný Statham. Policista jde do ústraní aby se v klidu věnoval rodině, jenže gangsteři se dozví kde je a jedou si pro něj. Mají totiž nevyřízené účty. V tomhle případě je to tlupa rozzuřených motorkářů. Originální! Jenže jako vždycky mají smůlu, že ten polda není strážmistr Topinka, ale Jason Statham. Ten zná hmaty, chvaty, obraty a tak to mají gangsteři blbé. Lekterým po střetu chrupne chrupavka. Asi kvůli citům je do filmu namíchaná zápletka s dcerkou a zemřelou maminkou ... Film fakt ničím nezaujal snad jen krásnou lokací ve které stál dům... Dávám za dvě navrtané žárovky. * * ()

Cervenak 

všetky recenzie používateľa

Nečakane civilné a s uveriteľnými postavami (výborný James Franco), takže ani nevadí, že počas prvej hodiny Jason iba občas niekomu zláme hnáty alebo ho šmarí ksichtom do okna auta. Práve naopak, vďaka tomu budovaniu vzťahov to celé dobre graduje až k napínavému a riadne krvavému finále. Veľmi fajn stathamovka. ()

Galéria (64)

Zaujímavosti (8)

  • Winona Ryder povedala, že prijala túto úlohu, pretože jej dovolila preskúmať pre ňu úplne niečo nové. (chesterko)
  • Sylvester Stallone vyhlásil, že jeho scenár mal byť pôvodne scenár k piatemu pokračovaniu Ramba (1982). (GAZ789)

Súvisiace novinky

Statham, Stallone a Ayer chystají společný projekt

Statham, Stallone a Ayer chystají společný projekt

01.11.2023

Rýsuje se nám zde nová dlouholetá spolupráce na poli akčních filmů? Populární britský herec Jason Statham si údajně natolik užil natáčení nového snímku v režii Davida Ayera (Sebevražedný oddíl,… (viac)

Reklama

Reklama