Reklama

Reklama

Unconditional

Trailer 1

Obsahy(1)

Občas musíme vyletieť až nad mraky, aby sme videli slnko.
Život býval pre Samanthu (Lynn Collins) krásny a plný príležitostí až do momentu, kedy jej manžela zavraždili pri lúpežnom prepadnutí. V okamihu, keď sa rozhodne spáchať samovraždu, jej dve náhodné udalosti zmenia život a prinavrátia vieru, ktorú stratila. (sochoking)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (14)

brumbrum 

všetky recenzie používateľa

Krasny film.. Citajuci si nechutne komentare nizsie, mal som vopred pocit, ze je to bud totalna kravina - v tom lepsom pripade - alebo ze je to krasny film a komentujuci su absurdne vymleti.. zial, bol to ten horsi pripad, film krasa a ludia humus. Namiesto hodnotenia filmu by bolo potrebne zaoberat sa hrubym primitivizmom krajanov. Smutne je vidiet ludske hovada, co pri sebemensom pokuse poukazat na schopnost milovat a dufat napriek zivotnym pruserom, kricia nenavistne "fuj, ukrizovat!". Z coho to plynie? Preco to vobec pozera clovek, ktory chronicky "lajkuje" ODPAD a za "odpad" oznacuje lubovolny hlbsi pocin? Tento film nie je o Bohu, o agitovani, ani citovo vydieraci; len zopar tazkych udalosti z pruserarskeho prostredia a chudoby, ako ju pozname z nasich domacich slamov; a nejeden z nas poznal Zlo i osobne a velmi dobre vie, co a Koho potom nutne nachadza. Toto drazdilo s diablom zladenych odvzdy: logika zla a dobra. Pozrite si film a precitajte podaktore komentare.. otvora to oci, ako funguje svet. Jeden sa plazi v prachu a vola o pomoc, a druhy nan bud so smiechom sliapne, alebo sa skloni a pomoze mu. O tom je svet, cela posrata politika a vojny - a nevyriesime to zmenami rezimu a vymienanim hlupakov v politike. Zacina to medzi ludmi, na tomto fore, ked sa k hlboko zakopanej ludskosti chudakov nedostane ani luc nadeje, kedze ho s uskrnkom "citove vydieranie" odpali a vyprdne pivny opar. Ako tymto duchovnym invalidom pomoct? Vidia humus a rozdavaju hviezdicky, tesia sa dokazom o spinavosti vsetkeho bytia - zocia nedopatrenim krasu a kricia "citove vydieranie, manipulacia!" Pre mna 5* bez vahania a hlboke zamyslenie, az kam nasu spolocnost konzumna letargia dovliekla.. ()

KrestanFilms 

všetky recenzie používateľa

Možná až přílišná emocionální vydíračka... A nějak moc náhod na to, že je to dle skutečného příběhu... Přesto hlavní nit příběhu je motivační a film tak stojí za to shlédnout. Musím ale vytknout, že navzdory tomu, že "papa Joe" žije životem víry (čemuž odpovídá jeho ovoce), je to ve filmu zmíněno jen lehce, okrajově. A to je opravdu velká škoda. TIPseznam dalších křesťanských filmů. ()

Reklama

Dman 

všetky recenzie používateľa

Pribeh o mlade zene, ktera se po ztrate sveho milovaneho manzela, rozhodne opustit svuj zivot take ...avsak v poslednich vterinach pred spachanim sebevrazdy ji do zivota vstoupi nahodna udalost a pribeh pokracuje dal. :) ...Takovych filmu uz tady bylo...ale proc ne? Treba prave jeden z nich dokaze nekterym lidem pomoci najit to, co po ceste zivotem davno ztratili. A jak rika Lynn Collins v zaveru filmu - ze i kdyz bourky v zivote neodvratne prichazeji, tak i v tehle bourkach, v dobach, kdy se citis nejosamelejsi, nikdy nejsi doopravdy sam. ()

sochoking 

všetky recenzie používateľa

Prvých 15 minút sa tu všetci zoznamujú a potom si celý čas rozprávajú príbehy. Tento film je podľa mňa dobrý na nedeľu po rannej omši, alebo po brutálnej sobotňajšej kalbe, kedy ste maximálne schopní presunúť plechovku piva z podlahy smerom do huby (ak ležíte). Veriaci v tom nájdu všetko, čo potrebujú, naopak alkáči s vypnutým mozgom sa nebudú ani diviť nad kopcom hovadín, ktorými film ovplýva. ( Ak ich teda vôbec zaregistrujú.) A potokov sĺz je tam snád' viac, ako v LOTRovi... P.S. Pravú povahu filmu odhalia až záverečné titulky... ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Vynikajúci komentár užívateľa brumbrum. Zlí ľudia budú odpadovať všetko, v čom vidia len závan viery bez toho, aby si film čo i len pozreli, ale najzvrátenejším úchylnostiam budú dávať 5 hviezd, lebo vraj art. Čo môže komu vadiť na tomto filme? Dobro, láska, nádej? Ale aspoň sa mentálni chudáci znova vyfarbili. ()

Galéria (28)

Reklama

Reklama