Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Deň pred najdôležitejšou skúškou navštívia študenta medicíny Jeffa Changa (Justin Chon) dvaja najlepší priatelia Miller (Miles Teller) a Casey (Skylar Astin), aby s ním oslávili jeho dvadsiate prvé narodeniny. Napriek tomu, že Jeff nemá na párty náladu, súhlasí, že na jeden drink zájde. Zábava sa, samozrejme, zvrhne a večer sa vymkne spod kontroly. Začína sa párty v meste plná alkoholu, sexi vysokoškoláčok, bláznivých nápadov a šokujúcich výtržností, okorenená jedným nasrdeným býkom a tancom na kapote policajného auta. Stihne Jeff spolu s priateľmi vytriezvieť včas, aby stihol dôležitú skúšku na univerzite? Za pokus to rozhodne stojí! (TV JOJ)

(viac)

Videá (13)

Trailer 1

Recenzie (231)

Yancl 

všetky recenzie používateľa

Tak teda nevím .. podobných filmů je spousta, ale tahle slátanina si vyloženě přeje být vtipná a cool. Jenomže, když do toho tvůrci naskládali tolik přehnaných scén bez jakékoliv kapky promyšlenosti, to je síla i na mě .. diváka, který miluje podobný styl filmů. Úlet to je, šílené to taky je, ale vtipné moc ne .. což je u komedie klíčové. Kopírování povedeného 'PROJEKTU X' jde cítít už prvních minut, ale ta přirozená reálnost je definitivně pryč. No, nehledě na to, že kdyby toho frajeři vypili tolik, jako v tomto "jsme vtipní" filmu, tak by nejspíš skončili v márnici :-) [30%] ()

verbal 

všetky recenzie používateľa

Na hovno. Sledovat hodinu a půl jak dvojice podivných, nesympatických kokotků tahá domů ožralého, slizkého ťamana, aniž by zavadili o vtip a nedejbože legraci, je dokonalou podívanou pro Assbookové drsoně 13 & bellow, co si v životě párkrát cucli akorát tak fotrovy Alpy na artritická kolena, mluvili pak sprostě na svého plyšového Džustýna Bíbra a dělali s jeho vycpaným mikrofónkem obscénní gesta. ()

Reklama

peetriss 

všetky recenzie používateľa

Nenechte se ošálit zavádějícím originálním titulem: 21 & over je pompézní hovadina pro nízkointeligentní omladinu 21 & under, která je dovedena až do krajní absurdnosti jen proto, aby tvůrci zamaskovali nedostatek vtipné kaše. Samozřejmě nesmí chybět u teenagerů tolik vděčná dávka nějakých těch exkrementů. Na šrot se snaží svézt na (pro mě nepochopitelném) úspěchu Projektu X s tím rozdílem, že je obsazen mnohem sympatičtějším hereckým obsazením, které se nejeví tak zoufalým dojmem jako ve zmíněném filmu, což je jedno z mála pozitiv, spolu s nepřítomností otravného found footage. Proti Projektu X však uberu ještě jednu hvězdu navíc pro naprosto trapné pokusy o jistou míru citové hloubkovosti. ()

WillyMarks 

všetky recenzie používateľa

No pokud se pojednává o skutečný fakt, že to někdo natáčel s vážným úmyslem, tak opravdu přemýšlím o negramotnosti amerických občanů. No a pokud to mělo opravdu býti tak stupidní, jednoduché, lehkomyslné, bez sebemenší známky inteligence a vážnosti, tak bravo, to se opravdu povedlo. Celý ten koncept "je mi 21" opravdu svědčí o tuposti filmu, jeho postav a příběhu. Občas tam nějaká ta vtipná scéna byla, ale pfff....moc z toho srandy teda nebylo... Kam se tento snímek snažil dostat, to nevím....že by jen chyba člověka, jež dopustil pustit to do kin? Do Projektu X hooooodně daleko... 15% hvězda za hispánský slečny ()

Flopik 

všetky recenzie používateľa

Teenage komédia v ktorej je naozaj len minimum kôz ale aj napriek tomu sa nato dobre pozerá.Hentakú akciu zažiť to by som mohol kludne umrieť.Skvelo som sa bavil, herci boli sympatický a hudba super.Pár vecí tu je troška mindfuck ale komu to pri takejto veci vadí tak nech ide do .... . Skvelá vec viac takých ! ()

Galéria (44)

Zaujímavosti (8)

  • Scenáristi a režiséři Jon Lucas a Scott Moore se nechali inspirovat filmem Projekt X (2012), který měl u diváků velký úspěch, a rozhodli se natočit podobný film. (TheTrox)
  • Vo filme si strihol cameo aj známy anglický hudobný producent a dubstepový DJ Rusko. (Hamaradža)
  • Natáčení probíhalo na University of Washington a v jejím okolí. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené