Reklama

Reklama

Je zpátky! Tvůrci, kteří vám přinesli Chuckyho, znovu uvádí na scénu malou panenku posedlou duchem nechvalně proslulého sériového vraha. Když Nica (Fiona Dourif - True Blood: Pravá krev) dostane tajemný balíček, nevěnuje jeho obsahu přílišnou pozornost. Po záhadné smrti její matky ale začne mít podezření, že je to právě mluvící zrzavá panenka, nejoblíbenější hračka její neteře, která rozpoutala brutální řádění. Návrat nejpopulárnější americké hračky, kterou opět hlasem obdařil Brad Dourif, je plný krvavého vzrušení a napětí. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Hudobný videoklip

Recenzie (235)

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $5miliónov▐  Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,104,528║ Tržby za predaj DVD v USA $2,758,523║ /100%/ na video film až nadštandardná kvalita, kde poteší zručná réžia, pôsobivá kamera, dej ktorý drží stále v napätí a neomrzí, herci hrajú slušne neotrávia /70%/ ()

agentmiky 

všetky recenzie používateľa

Velká,ale opravdu velká zhovadilost.Tento film se vůbec nedá kvalitou rovnat jedničce z roku 1988.Američani to tentokrát vůbec nezvládli.Chucky ještě sám o sobě byl celkem dobrý,ale ten příběh stál za starou belu.K tomu přidali plno krve a mysleli,že to tím vylepší,ale nevylepšili.Pak k tomu připočteme ještě hodně prapodivný konec a dojdeme k závěru,že filmu za tento výkon uděluji 40%. ()

Reklama

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Po svižnej, vtipnej, zábavnej štvrtej časti "Chuckyho nevesta" (Bride of Chucky), ktorá bola natočená v roku 1998, sa v roku 2004 objavila už nie tak podarená piata epizóda, ktorá niesla názov "Chuckyho potomstvo" (Seed of Chucky). Obe to boli crazy horrorové komédie. Ďalšie pokračovanie Chuckyho príbehu bolo vyprodukované v roku 2013, pod názvom "Chuckyho kliatba" (Curse of Chucky). Na rozdiel od predchádzajúcich dvoch titulov sa to vrátilo ku serióznejšiemu horrorovému feelingu. Don Mancini, scenárista a stvoriteľ tejto série, sa to snažil vrátiť na vlnu prvých dvoch pôvodných častí "Child´s Play" (1988) a "Child´s Play 2" (1990), v ktorých jednoznačne prevládala horrorová stránka nad tou komediálnou. Celkom sa mu to aj podarilo. *** ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Slasher, v ktorom "náhodou" bandu nesympatických a otravných postáv vo veľkom dome vyvražďuje povedomá bábika z 80-tych rokov. Svojho času som dosť kritizoval Chuckyho nevestu a Chuckyho potomstvo za to, že do vážnej série nerozumne vložili čierny humor a tak som sa tešil na to, keď sa k univerzu vrátil jeho duchovný otec Mancini a jednak nakrútil plnohodnotný sequel (počkajte si na scénu po titulkoch) a jednak z Chuckyho kliatby vybral humor a uvoľnené miesto nahradil "serióznou" hororovou, pochmúrnou atmosférou. Bohužiaľ to z filmu lepší horor príliš nerobí. Spočiatku je fajn znova vidieť kultovú vraždiacu hračku, na ktorej hororoch som vyrastal, ale už čoskoro to celé upadne do monotónneho stereotypu s nezaujímavými postavami a nudným vývojom deja. Poteší ústredná hrdinka na vozíku a cameo Brada Dourifa, ale obecne o žiadny zázrak nejde. ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Chucky nikdy nebola moja obľúbená hororová postava, no videl som s ňou všetky Detské hry a tak som sa odhodlal aj k tomuto aby som si aspoň raz pripomenul toho malého zabijackého hajzlíka. Čo sa týka filmu, tak nie je zlý, ale je to skutočne len video film a to je tak všetko. Jeden dom, jeden trochu lepší príbeh, jedna zabijacká bábika a kopec tupých, nudných a mŕtvych postav. Pokial hľadáte horor na nudný deň nie je to zlá volba. Mimochodom počkajte si až skončia titulky. 60% - 3* ()

Galéria (51)

Zaujímavosti (26)

  • Se stopáží 97 minut se jedná o nejdelší film z celé série. (Lajty)
  • Ve scéně v čase 1:06:57 je Chucky v autě a túruje motor, přestože by nedosáhl na pedál. (dc125)
  • Hoci sa film odohráva v USA, natáčalo sa prevažne v Kanade. Nakrúcanie trvalo 30 dní. (ČSFD)

Reklama

Reklama