Reklama

Reklama

Pekelná jazda 3

  • Česko Jízda do pekel 3 (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Rusty Nail (Ken Kirzinger), pomstychtivý vodič kamióna so záľubou v cudzom nešťastí a utrpení, znova rozbieha svoje zvrátené chúťky na najvyššiu rýchlosť. Keď sa niekoľko mladých amatérskych jazdcov rozhodne skrátiť si cestu na automobilové preteky Road Rally 1000, nevedomky rozpútajú desivú nočnú moru. Náhodné stretnutie s Rustym pre nich znamená smrteľné nebezpečenstvo, pretože psychopat každú svoju ďalšiu obeť prenasleduje, ponižuje a mučí s nekontrolovateľným potešením. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (78)

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Americký snímek „Jízda do pekel 3“ nepřináší nijak skvělé nápady z hlediska děje, je to přímočaré, je to jednoduché, je to někdy až moc jednoduché. Ale na nic si nehraje. To je na něm docela fajn. Má to být akční béčko, které má přesah do hororu tím, že je tu maniakální vrah. A to se povedlo. Krev zde teče, těla jsou na kusy a vypadá to hnusně uvěřitelně. Takže fajn. ()

kaposlav 

všetky recenzie používateľa

Trošku sklamanie. Miestami diery v logike, ale ešte horšie na mňa vplývalo, že v poslednej dobe je taký trend vo filmoch z USA o snahu čo najoriginálnejšej vraždy formou mučenia. To by asi nebolo ono nevymyslieť niečo, kde môžu tiecť litri krvi a praskať kosti. Ešte prvá polovička filmu bola ako tak dobrá, ale potom to šlo dolu vodou, až som sa tešil na koniec, ktorého som sa nedočkal, lebo som skapíňal sklamaním, nudou, atď... Slabé 2* ()

Reklama

vegetol.mp 

všetky recenzie používateľa

Na intelektuální a řemeslné úrovni jako druhý díl. Dobře natočené, se zábavně brutálními vraždami a nesympatickými herci. Zajímavý nápad je používání různých částí kamionu k vraždění místní omladiny. Joy Ride 3 tak ve finále vypadá jako kombinace Spielbergova Duelu a Saw Jamese Wana. Celkově překvapivě dobře udělaný žánrový film a zcela jistě nejlepší film, pod kterým je podepsaný Declan O´Brien. ()

hladass 

všetky recenzie používateľa

Poté, co babral Declan O'Brien svým neumětelstvím totálně pohřbil slušně rozjetou sérii Wrong Turn, asi si řekl, jakou lehce zavedenou sérii zkurvím teď? A volba padla na Joy Ride... První dva díly nebyly na jedno podívání špatné, jenže pak přišel mnou proklínaný Declan a... kupodivu to nedopadlo špatně... Joy Ride 3 je sice naproti předešlým spíše psycho-thrillerovým dílům čistá řezničina, ale tentokráte mi to vůbec nevadilo, protože gore vraždy jsou celkem vtipné a nápadité, Rusty Nail ze sebe chrlí docela povedené hlášky a děj (no, nevím, zda v tomto případě, jde mluvit o ději, takže řekněme spíše pokus o příběh) pěkně odsýpá... Takže za mě docela spokojenost a za pár let nebudu mít problém se podívat na nevyhnutelně přicházející čtvrtý díl... ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Tretie pokračovanie skvelého road hororu "Joy Ride" prekvapivo pokračuje aj po druhej, nepríliš vydarenej časti a hoci je skromné v rozpočte i spracovaní, mne sa páčilo viac než minulý diel (i keď na jednotku sa nechytá). Režisérskej stoličky sa ujal starý známy hororár Declan O'Brien, ktorý si odskočil od série "Wrong Turn", no bojím sa, že práve kvôli jeho neobľúbenosti medzi mnohými divákmi, môže dostať tento snímok vyžrať viac než by si zaslúžil. Pritom sa jedná o zábavné béčko, ktoré sa v prvej polovici ešte ako-tak drží na uzde; predstavuje jednoduché postavy, kvalitného záporáka, ponúkne trochu atmosféry a „road suspense“ (zľahka sa pripomenú aj kultovky "Duel" a "The Hitcher"), kým sa vo svojej druhej polovici krvavo rozparádi tak, ako to režisér dobre vie. Teda perfektné zabitia, parádne gore a príjemne brutálna zábava, pri ktorej netreba rozmýšľať. A dodatočne tomu aj zvyšujem hodnotenie z 3* na 4*, pretože ako jeden z mála nových hororov ma zlákal pozrieť si ho na druhý deň znova. ()

Galéria (10)

Reklama

Reklama