Reklama

Reklama

Série(3) / Epizódy(36)

Daniel Tosh, Waco O'Guin a Roger Black přinášejí animovaný seriál o politicky nekorektních dobrodružstvích skupiny strážců národního parku. Ať už jde o potraty, práva sexuálních menšin nebo náboženství, velitel strážců Woody Johnson a jeho parta řeší všechny problémy tak, že pověst jejich parku je široko daleko nejhorší. (TV Prima)

(viac)

Recenzie používateľa Sany33 k tomuto seriálu (7)

Welcome to Brickleberry (2012) (S01E01) 

Príbeh: V prvej epizóde sa spoznávame s partičkou správcov národného parku. Steve, ktorý nemá všetkých 5 pohromade sa pasuje za správca mesiaca a nadobúda pocit, že nováčik v tíme Ethel usiluje o jeho pozíciu. Ďalej tu máme malého hovoriaceho medveďa Melloya, ktorý zápasí s obezitou. lezbickú kolegyňu Connie a meno toho čierneho som už zabudol. Prevedenie: V dobe, kedy sa každý jeden seriál alebo film podkýňa o nastražené polená politickej, rasovej a etnickej korektnosti. Tento seriál si ide svoje a dáva to náležite vyžrať všetkým a povie si svoje pekne do huby. Možno by som ani nehodnotil tak dobre ale páči sa mi, že konečne niekto močí proti prúdu. 95% ()

2 Weeks Notice (2012) (S01E02) 

Príbeh: Dansel a Steve si dohodnú rýchlorande. Steveho končí fiaskom a tak skončí so šľapkou ale Dansel zbalí babičku s ktorou hneď odchádza aj domov. Steve chytí pohlavnú chorobu na čo mu lekár diagnostikuje smrť do týždňa a tak je čas na napravenie všetkého zlého v živote. Našťastie sa iba u lekára zamenili vzorky. Prevedenie: Čierny boh, mŕtve babky, rozstrieľaný mýval a slepé deti... Milujem tento seriál. 98% ()

Saved by the Balls (2012) (S01E03) 

Príbeh: Steve sa chce hrať na policajta a tak v prestrojení nabúra Ruský kartel pestovateľov marihuany. Všetko začne ísť do tuhého, keď do toho zatiahnu aj šéfa Woodyho. našťastie Densel má korene v policajnej rodine a ovláda zbrane ako profík. Malloy kvôli svojmu vulgárnemu správaniu prišiel o svoje guľky našťastie si našiel náhradné. Prevedenie: Opäť krásne nekorektná časť, ktorá si berie na paškál Ruské menšiny v USA ako aj kastráciu domácich miláčikov. 91% ()

Squabbits (2012) (S01E04) 

Príbeh: Yellowstone má bieleho bizóna a tak aj Brickleberry musí mať svoju raritu a tak vznikol Veverlík. Mutantí kríženec medzi veveričkou a králikom. Jeho sláva je obrovská, čo sa ale stane ak sa premnoží a začne terorizovať zem? Melloy sa pokúša o návrat ku koreňom ale moc mu to teda nejde. Prevedenie: Linka s mutantom celkom nezaujímavá ale zas zábavná. Najvyššie hodnotenie zachraňuje Malloy a jeho zálesácke linka v lese. 90% ()

Reklama

Race Off (2012) (S01E05) 

Príbeh: Po tom ako miestny senátor oznámi svoju návštevu v parku, musia sa udiať zmeny. Odpratanie mŕtvych zvierat a vyvolanie fingovaného požiaru sú iba čerešničky na torte. Požiar nakoniec spáli kožu Stevovi aj Denzelovi a nemocnici im omylom vymenia kožu. O rasistické vtipy je v tejto epizóde postarané do sýtosti. Prevedenie: Začínam tento seriál vážne milovať. Možno v roku 2012 by som si ho nestaval na piedestál ale teraz ho vnímam ako znak vzdoru politickej korektnosti. 94% ()

Gay Bomb (2012) (S01E06) 

Príbeh: Woody sa pokúša pritiahnuť platiacich ľudí do parku aj napriek tomu, že patria do "Cirkvi proti homosexualite". Jej skalnými prívržencami sú aj rodičia Connie, ktorý sa jej zriekli keď vyšlo najavo, že je nevyliečiteľná lezba. Connie objaví v lese tajnú vojenskú základňu na ktorej odpáli homobombu, ktorá so všetkých v okolí urobí homošov. Ethel konečne po Connie túži na ňu mala ale bomba opačný efekt. Woody a Steve zas súperia o Denzelovu priazeň. Prevedenie: Nádherná demonštrácia tejto popletenej doby na základe adabsudrum. Možno to niektorým chorým ľuĎom otvorí oči ale extrémne vtipným spôsobom. Užívam si opäť absolútnu nekorektnosť k homosexuálnej menšine. 95% ()

Hello Dottie (2012) (S01E07) 

Príbeh: Woody sa v honbe za znižovaním nákladov dostal až tak ďaleko, že vymenil ľudí za roboty ovládané na dielku z Indie. Jediný kto zostal je vlezdoprdelka Steve. Ostatných nohy zaviedli do miestneho bordelu kde sa hviezdou parketu stala Connie. Prevedenie: Množstvo skvelých hlášok na adresu rasových menšín a to ešte nehovorím, že za najlepšiu zábavu môže hovoriaci medveď. Stevove prcitnutie so zamilovanosti bolo tiež cool. 91% ()

Reklama

Reklama