Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Thanatomorphose je francúzske slovo, ktoré znamená viditeľné znaky rozkladu organizmu spôsobené smrťou. Rovnomenný film sleduje peknú mladú dievčinu, ktorá sa jedného dňa zobudí a následne zisťuje, že jej telo hnije zaživa. (sochoking)

Recenzie (134)

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Kto videl najprv film Contracted,tak tento film sa mu páčiť asi nebude.Contracted je o moc lepší vo všetkých bodoch ale okrem nechutnosti tu zas vyhráva na plnej čiare táto dosť nepodarená snímka.V obsahu je že hlavná hrdinka je pekná ja sa s tým nestotožňujem a nebola mi dvakrát sympatická.Tento film hrá hlavne na nechutnosť a morbiditu.Rozklad tela je tu znázornený do najmenších detailov.Prakticky sa to celé odohráva v jednom byte a aj dialógov je tu poskromne.A nechce sa mi veriť že s tým nešla ani k doktorovi,to sa jej v tej chvíli zdalo normálne,že sa začala rozkladať.Ani tu som nedostal vysvetlenie prečo sa jej to stalo,a to jediné ma držalo aby som tento film nevypol o niečo skor.Nahoty tam bolo dosť,lebo hlavná hrdinka mala tendenciu chodiť po bite v Evinom ruchu,len keby bola aj sympatickejšia,tak hádam by sa dalo nato aj pozerať.P.S.Kto nevidel tento film ale ani Contracted,tak nech tento ani nepozerá,neoplatí sa strácať čas a pozrie si ten druhý ktorý je oveľa lepší a aj zo sympatickejšou herečkou. ()

Forsberg11 

všetky recenzie používateľa

Bizarné, nechutné, nevkusné a hádam aj nemorálne :D. Už aj tak nie veľmi pekná mladá slečna, žijúca sama vo svojom malom bytíku (no sem tam ju príde navštíviť ten či onen) začne doslova a dopísmena hniť za živa. Začne to malými modrinami kde tu po tele, neskôr sa pridá nejaký ten odpadnutý necht, pokračuje to prstami na rukách a ďalej už snáď pokračovať nemusím. Rozhodne treba tento nenápadný kanadský kúsok vidieť. Fanúšikom žánru určite odporúčam, aj keď priradiť Thanatomorphose k nejakému žánru si netrúfam. Asi som nechápavý ale hlbšia myšlienka príbehu mi uniká, neviem čo nám tým chcel režisér povedať. Jediné čo viem je, že sa budem tešíť na jeho ďalšie snímky a že mám neutíchajúcu chuť postaviť sa minimálne na desať minút pod sprchu. Toto je skutočne humus prvej triedy, bez preháňania. Účel to splnilo, ale rozhodne to už nikdy nechcem vidieť. 70 %! ()

Reklama

Radiq odpad!

všetky recenzie používateľa

Tohle nemělo vubec žádnej smysl. Bylo to jenom kupení záběrů na rozkládající se ženskou, což prvotně nemusel být až tak špatnej nápad, ale muselo by to být pojato trošičku jinak. A tak vzniklo prodlužování děje dlouhejma záběrama, záběrama, kde není nic moc vidět, záběrama, kde se nic moc neděje a barevně ujetejma záběrama, u kterejch je sice sílená psycho hudba, ale jinak jsou zmatené a o ničem. Kolikrát jsem si všiml, že rozklad se často v různých scénách zdál mnohem menší, než před chvílí. Že se vše odehrává v jednom bytě, kterej je permanentně otevřenej... a že zavolat si záchranku nebo podívat se na sebe do zrcadla ji nenapadlo... no a proč ty dva týpky zabila, taky nevim. Prostě nemělo to vůbec žádnou logiku a tím se z toho stal film o ničem... PS: kdo chce vidět masturbující mrtvolu, ten si to možná užije. ()

dr.horrible 

všetky recenzie používateľa

Zombice z naší ulice. Autorský zámer, predpokladám, bol, natočiť film, o ktorom sa bude rozprávať, ktorý väčšina nezvládne ani dopozerať do konca, a ktorý, za pár rokov, zaujme poctivé miesto medzi indie klasikami a topkou najzvrátenejších a najnechutnejších filmov všetkých čias. Prečo sa to nestalo? Pretože tak to už s pseudoartovými grckami býva, že po nich po pár rokoch neštekne ani pes. Jedna hviezda za záverečnú scénu, zvyšok je len nepôsobivé prstovanie zhnitého mäsa, hranie sa na Nacha Cerdu, vracanie, močenie, kadenie. A ejakulát. ()

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

Pomalejší,ale hodně efektivní záležitost! Thanatomorphose se točí kolem mladé ženy Kayden Rose, která je neúspěšná sochařka, žijící o samotě ve svém apartmánu. Jednoho dne se jí z ničeho nic začnou tvořit modřiny, jak na tváři tak po těle,začíná mít intenzivní,erotické sny a pokaždé,co se probudí její stav se dvojnásobně zhorší. Místo toho, aby navštívila nemocnici, se uzavře ve svém bytě a hnije,rozkládá se,zažívá utrpení!! Hodně depresivní,hodně nechutné,hodně silné a znepokojivé,že to předčilo snad vše, co jsem doposud viděl! Pecka ve svém žánru ! 80% ()

Galéria (16)

Reklama

Reklama