Reklama

Reklama

Půjčovna masa

(seriál)
  • USA Altered Carbon
Trailer 2
USA, (2018–2020), 15 h 36 min (Minutáž: 43–67 min)

Tvorcovia:

Laeta Kalogridis

Predloha:

Richard Morgan (kniha)

Hrajú:

Martha Higareda, Joel Kinnaman, James Purefoy, Stephanie Cleough, Ato Essandoh, Byron Mann, Andre Tricoteux, Matt Frewer, Renée Elise Goldsberry (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(2) / Epizódy(18)

Po 250 letech strávených v hibernaci je oživený vězeň, který si může vydobýt svobodu jediným způsobem: musí zjistit, kdo je vrah. (Netflix)

Recenzie používateľa Mukade k tomuto seriálu (16)

Půjčovna masa (2018) 

Kto tomu nedáva (all epizódam aj celkovo) 5, ani náhodou nie je cyberpunk fan, hah, period. ................ Btw, "Půjčovna masa", skutočne neskutočne ladí s orig názvom, same feeling... x'D , dum 'orrons. ...................... Asi všetky diely som hodnotil 4 alebo 5, ale posledné dva sú odpad.............. Teraz pozerám že Lima tu má podobný názor na posledné diely: "od 7. dílu šel celý příběh do totálních sraček. Jak to začalo zajímavě, skončilo to jako hloupý, nesmyslný a přepálený béčko." ()

Z minulosti (2018) (S01E01) 

SKVELÝ cyberpunk (s kvalitnými hercami, scenárom etc). ♥ U have something better, in "decades"?? xD ............."It's not voodoo, which btw, absolutely is bullshit", sure, dummie "materialist" ingenious bro, he he. ......................... "I don't know, how to be in this world without u." . . . ................... "OBYČAJNÉ" sekvencie tu, natočené za pár centov, sú tu more worth than 1 celý diel v "drahých" seriáloch ako Krypton... ()

Padlý anděl (2018) (S01E02) 

Najobyčajnejšie dialógy sú tu "pure pleasure" (nie all ofc), napr ten hneď v 1. scéne. Plus these "addons" ((: : click mee.  That bro is HAF (= hot af ..... I know it since Street Kings, ofc.)............. "That's  a nicer answer than most guys I wake up next to."  U better don't tell this shit tomu s ktorým by si chcela ostať till da fakin death, bro... jeez lol. ()

Na opuštěném místě (2018) (S01E03) 

"Takeshi Kovacs, what kind of schizophrenic name is that?..... It's slavic and Japanese" ........ yeah bro Kováč, protoslavic origin, ukuj dačo dobrého (: and don't be weeb xD ............................ This is so effing good, pred 2 dňami som dopozeral Krypton a tak mi čerstvo kontrastuje kvalitatívny rozdiel medzi Syfy lacnotou a týmto. ()

Reklama

Nepravý muž (2018) (S01E05) 

Eeej tak to bol epic fight... ()

Muž s mou tváří (2018) (S01E06) 

cool cool cool záver, kroch kroch blahom, heheh ()

Nora Inu (2018) (S01E07) 

Ďalší parádny diel ............... super obohatenie o sestričku .............. ()

V osidlech noci (2018) (S01E08) 

Ninja's lair... ♥ :) ....................... To "odpudenie" Kristin bolo iracionálne ale účelovosť (uvidíme aká) zjavne svätí prostriedky. V tom prípade príliš príliš. ()

Běsnění v nebi (2018) (S01E09) 

"obohatené" o detinské momenty, ugh. .................. Ďalšia vec, presne tu, na "double sleeve" situácii sa rozpadá na prach koncept o nesmrteľnosti "kopírovacím (klonovacím) spôsobom" - zreteľne to bolo zobrazené v Schwarzenegerovom filme o klonoch, kedy "nový klon" chcel aby "starý originálny klon (=ja)" už konečne zdochol a uvoľnil mu miesto. Som to teda faking ja, ten nový klon?? Effing nope, lol. Takže good luck s takouto nesmrteľnosťou. ................... Aaah, vôbec sa mi nepáči ko sa to vyvinulo, banda omegas ide zatočiť so superalfou a tvária sa pri tom veľmi dôležito a badass (lebo majú ofc veľké egá). Že lol. ............. Úplne zmenil štýl, doteraz to bolo viac-menej lone wolf a teraz tu máme zrazu tímovú akciu svorky blbečkov (Takešiho tam nerátam), som "nadšený". ............. Tí blbci mi liezli na nervy tak som rád že aspoň dočasne ich na konci dielu dostala, hehe. ...........Doteraz som dával 4-5**, toto je prinajlepšom za 2. Neukočírovali to. ()

Zabijáci (2018) (S01E10) odpad!

Neviem prečo (možno ohlasy diváčikov) prešli z typu lonewolf mačky na typ svorkového psa, ale nech s tým idú čím skôr do pee a nech sa neopovážia v tom pokračovať v druhej sérii. Urobili z toho debilný sitcom. .................. To bolo ultrasmiešne ako IT guy sa rozhodol zahrať sa na hrdinu a o sekundu nato skončil s odstreleným stackom LMAO. .............. Nasadenie Lizzie = ďalšia trápna somarina.............. Tento a minulý diel sa nesú v znamení masívne zretardovatenia. Neuveriteľné ako to mohli tak posrať, absolútne nulová atmosféra, resp atmosféra poobedňajšieho komediálneho seriálu pre tínedžerov. Super, nič lepšie sa nemohlo stať na záver. ................ Sestrička tiež bľaboce totálne blbosti ako by bola celoživotná chovankyňa blázninca.................... A akože kde sa naučil tak dobre šermovať s katanou náš chlapec, lebo sestra sa vyučila od japonských majstrov, v mafii zatiaľčo on sa vyučil "len" za "kukláča" a tam s mečom veľa netrénovali, to je isté, lol !! Strašný bullshit!!!....... Ďalej, tá úžasná logika hojdacieho koníka, ktorá sprevádza mechanickú protézu hornej končatiny Ortegy prejavujúca sa v tom že akoby nie len tá protéza mala nadľudskú silu (čo by bolo vporiadku), ale aj zvyšné svaly tela ju majú lebo pohadzuje si s ľuďmi ako s handrovými bábkami... Proste lol.............. S tou pomaly padajúcou stanicou, "vzducholoďou", vykradli Winter Soldiera a Black widow, trapáci. ()

Série 2 (2020) (S02) 

To myslíte vážne že zasr*tý Nový Cap America, former Falcon tu hrá Kováča??!! Hanba. To bude blbosť ešte horšia ako posledné dva diely minulej série, už to vidím, ale preklikám to nejako. ()

Zjevení dámy (2020) (S02E01) 

Nečudujem sa že už nie je ďalšia sezóna, séria lebo kvalita klesla o 90%, nemá to žiadnu atmosféru, biedna šupačina. ()

Odložená platba (2020) (S02E02) 

komparzistka drsňáčka xD  ................. Á, tak nakoniec sa tomu o5 podarilo ma zaujať, nie je to také zlé ako sa zdalo v prvom diely. Akcia je na vyššej úrovni ako v 1. sérii a aj príbeh začína byť zaujímavý a aj na Mackieho si privykám a prestáva mi vadiť. Aj keď priebežne sa musím o5 a o5 povznášať nad zjavné hlúposti, ale je to zatiaľ v pohode znesiteľné. ()

Vzbouzím se s řevem (2020) (S02E05) 

nnoooou (tým čo nízko hodnotia), práveže je to dobré teraz, podarilo sa im o5 vytvárať dobré empatické súcitiace situácie (: ()

Pohřběte mě za mrtva (2020) (S02E06) 

Tento diel is fffuckin IMPOSSIBLE !  Dve dokonalé sekvencie. Goosebumps 2x. Najlepší diel  zo všetkých v oboch sériách. ..................... Na IMDb je to najvyššie hodnotený diel druhej série (tu druhý). ()

Polámaní andělé (2020) (S02E08) 

Nadia Makyta Púchov x'D ........... Musel byť (scenárista) drama queen a nechať nám heroicky zgegnúť (real-death) Taka, super, na dobrú náladu, pattthetic. Prečo sa vlastne nebackupoval? "shrug" ()

Súvisiace novinky

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (viac)

Kyberpunkový Altered Carbon mění obsazení

Kyberpunkový Altered Carbon mění obsazení

30.07.2018

V čerstvě oznámené druhé řadě kyberpunkové sci-fi Altered Carbon od Netflixu se v hlavní roli vojáka Takeshiho Kovacse nově objeví herec Anthony Mackie (Captain America: Občanská válka, Detroit). Ten… (viac)

Netflix a hvězda bojových umění

Netflix a hvězda bojových umění

01.07.2018

Netflix si objednal akční sci-fi seriál Wu Assassins s hvězdou bojové série Zátah Iko Uwaisem. Scénář k novince napíše John Wirth (Terminátor: Příběh Sáry Connorové, Falling Skies), o režii první… (viac)

Barbar Conan míří do televize

Barbar Conan míří do televize

06.02.2018

Amazon dal před pár měsíci najevo, že si hodlá sehnat vlastní Hru o trůny. Krokem číslo jedna byl nákup televizních práv na Pána prstenů, z čehož se má ukuchtit prequel slavné filmové trilogie. Krok… (viac)

Reklama

Reklama