Reklama

Reklama

Príbeh napínavého thrilleru Hra peňazí sa odohráva v reálnom čase kde sa herecké hviezdy George Clooney a Julia Roberts objavujú v úlohe moderátora finančného televízneho programu Lee Gatesa a jeho producentky Patty. Ocitajú sa vo veľmi vyhrotenej situácií potom, čo kontrolu nad štúdiom prevzal nahnevaný finančník, ktorý prišiel o všetok svoj majetok. Počas vypätého stretu, vysielaného televíziou v priamom prenose miliónom divákov, sa Lee a Patty púšťajú do boja nielen s útočníkom, ale aj s časom, aby rozplietli záhadu konšpirácie, ukrývajúcu sa na pozadí súčasných búrlivých a pretechnizovaných globálnych obchodných trhov. (Itafilm)

(viac)

Videá (8)

Trailer 1

Recenzie (275)

FFilipCZ 

všetky recenzie používateľa

Po dlouhé době konečně opět film, který si u mě zaslouží plné hodnocení. Skvělý výběr hlavních postav, které své role zahrály na jedničku. Napínavý, ani chvíli nenudící děj, dokonce jsem měl chvílemi takový zvláštní pocit a myšlenky, jako by to bylo natáčeno podle nějaké skutečné události - ano, až tak mě film vtáhl. ()

Streeper 

všetky recenzie používateľa

Má to opravdu výborný začátek, protože mě to bavilo hned a začalo to být i rychle napínavé, bohužel v polovině trochu to napětí opadá a ukecanost všech herců je nudná, ale pak se napětí opět zvedne a následuje vyvrcholení a konec, který jsem nečekala a který mě vážně rozesmutnil. Nicméně výkon Julie Roberts a George Clooneyho byl úžasný a bylo skvělé je vidět v jednom filmu. Děkuji Jodie! ()

Reklama

Wacoslav1 

všetky recenzie používateľa

Po takovým nic neříkajícím traileru jsem čekal další vesměs zbytečný film na ohrané téma, kterým snímek nakonec opravdu je, ale jednou se dá vidět bez úhony. Klonovaný George si tentokrát odpustil vesmírná moudra, vrátil se na zem a sehrál docela fajn postavu moderátora, takovýho přirozenýho, charakterově neutrálního ani neuvěřitelný sympaťák, ani nesnesitelnej egoista, prostě něco mezi tím, zkrátka mu tu úlohu docela věříte. Jsem rád, že film se celkem úspěšně vyhnul některým žánrovým klišé která se nabízela (pochopitelně až na ten konec) i když škoda, že potom co se to slibně rozjelo, tak v druhý půli to tvůrci zbytečně dohnali do trochu neskutečnýho konce (takhle by to v reálu určitě nedopadlo) navíc ta snaha soucítit za každou cenu z chudákem vocasem kterej se nechal oblbnout vyznívá docela naprázdno (Ta jeho frajerka mu to dala dobře a měla pravdu) Takže jedná se o kovanej průměr kterej si asi znova nepustím, ale ty slabší 3* mu nakonec dám.50% ()

slunicko2 

všetky recenzie používateľa

Milá americká limonáda. 1) Zaujaly mě neokázale chytré dialogy, dramatická stavba, spád a celková příjemná atmosféra snímku._____ 2) Pěkný 26letý Jack O´Donnell (útočník ve studiu) dobře doplňoval hvězdné obsazení._____ 3) Za thriller bych toto drama, budiž, neoznačil stejně jako bych na rozdíl od Falconu neoznačil útočníka ve studiu za finančníka. Chtělo by to nejdřív se na film podívat, než začnete psát obsah a charakteristiku. ()

D.Moore 

všetky recenzie používateľa

Je to asi na úrovni Města šílenců - nic moc originální nebo překvapivý, ale zato dobře zahraný a bez problémů natočený film s dobrou myšlenkou. George Clooney a Julia Roberts jsou jedna z těch vysněných hereckých dvojic a přitáhli by pozornost prakticky k čemukoliv, no a tak je dobře, že svým hvězdným potenciálem nemrhají. Co se týče scénáře, líbilo se mi, že se všechno odehrávalo v reálném čase a potěšily mě všechny ty černohumorné a satirické vtípky. ()

Galéria (47)

Zaujímavosti (9)

  • Ve 32. a 66. minutě můžeme zahlédnout akční hru "Just Cause 3". (Dusty)
  • Když jeden z členů štábu hledá na internetu význam slova „Mambo“, výsledky mu zobrazí „Mambo Italiano“ – píseň, kterou nazpívala teta George Clooneyho (Lee), Rosemary Clooney. (HellFire)
  • Scénář k filmu figuroval v roce 2014 na černé listině nejpovedenějších nezrealizovaných scénářů. (filmsim)

Reklama

Reklama