Reklama

Reklama

Príbeh napínavého thrilleru Hra peňazí sa odohráva v reálnom čase kde sa herecké hviezdy George Clooney a Julia Roberts objavujú v úlohe moderátora finančného televízneho programu Lee Gatesa a jeho producentky Patty. Ocitajú sa vo veľmi vyhrotenej situácií potom, čo kontrolu nad štúdiom prevzal nahnevaný finančník, ktorý prišiel o všetok svoj majetok. Počas vypätého stretu, vysielaného televíziou v priamom prenose miliónom divákov, sa Lee a Patty púšťajú do boja nielen s útočníkom, ale aj s časom, aby rozplietli záhadu konšpirácie, ukrývajúcu sa na pozadí súčasných búrlivých a pretechnizovaných globálnych obchodných trhov. (Itafilm)

(viac)

Videá (8)

Trailer 1

Recenzie (275)

baribal 

všetky recenzie používateľa

Nuda k ukousání. Jodie není vyloženě špatná režisérka, její problém je nedostatek invence. Pan Bobr nebyl špatný, ale rozhodně neměl vytěžený potenciál. Stejně tak tomu je v Money Monster, které má herecké ksichty a líbivé prostředí, ale nemá drajv, originalitu a chytrost. Lepší film na sobotní večer, kdy se Vám nechce u filmu moc myslet. ()

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

Clooney a Roberts jsou pro mne už uhaslé hvězdy a tenhle průměrný ekonomický Thriller tedy nedokážou sami urvat. Star Power hold vypršela. Film není příliš napínavý, poněvadž hlavní záporák nedisponuje velkým nebezpečím teda alespoň na mě nepůsobil nebezpečně, neměl jsem z něj strach, nechoval se inteligentně což dost kazí divácký zážitek. Finále docela ušlo, ale pořád mám z filmu dojem, že kdyby jej režíroval chlap, tak se dočkáme i násilí či hutnější atmosféry, tedy i lepší divácký zážitek. Zhlédnout se však dalo, nudit jsem se nestihl. 55% ()

Reklama

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Přemýšlel jsem nad tím, proč bych tomuto filmu neměl vpálit pět hvězd. Sice může vytvářet pocit stokrát viděného, ale pokud Vás udrží v napětí takřka celý film, je to určitý důkaz kvality. K tomu bych určitě pochválil i nápad, který se ze začátku tvářil jako další hyper moderní techno-thriller ze světa peněz, aby se z něj nakonec stal naprosto jednoduchý a přímočarý napínák, který mi celou hodinu a půl v hlavě připomínal Telefonní budku od Joela Schumachera. Připomínal mi to ale jen a pouze tím, že jsem nedokázal odtrhnout oči od televize. A pokud tomu tak opravdu je, zaslouží si jakýkoliv jiný thriller lepší hodnocení, nežli tento kousek? ()

Pepinec 

všetky recenzie používateľa

Kdybych byla kravata, chtěla bych, aby mě nosil George Clooney. A kdybych bylo zrcadlo, nastavilo bych se Julii Roberts, abych jí připomnělo, že to ona byla kdysi pretty woman. Hra peněz je všude kolem nás a hraje se nonstop, takže žádné překvápko, že se dostala i na plátno. Na film jsem si vzpomněl teď nedávno během předzápasového studia Buly, při nekonečně bolestivém rozboru Záruby s Hostákem. Kéž by i na Kavčí hory někdy vyběhl nasranej finančník... ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Solídny thriller s hutným myšlienkovým podkladom, ktorý ale nikoho neprekvapí ani nešokuje. Prvá polovica pôsobí priamočiaro a zachytí sa pod kožu, tá druhá odhalí ďalší dejový prvok, ktorý všetkému nakoniec dá nový zmysel, ale opäť sa tu o prekvapeniach hovoriť nedá. Je to svižne nakrútené, takpovediac pre každého a zložité finančné machinácie nám sú vysvetlené bez ďalších otvorených otázok. No a pokiaľ sa čudujete, prečo sa podobná udalosť neopakuje každý tretí deň, tak odpoveďou bude asi malá pravdepodobnosť prevedenia takejto akcie. ()

Galéria (47)

Zaujímavosti (9)

Reklama

Reklama