Reklama

Reklama

VOD (1)

David Wozniak (Vince Vaughn) patrí do armády nezadaných, ťahá mu na štyridsiatku, životom sa pretĺka v mikine a teniskách a nechýba mu vlastne nič okrem zodpovednosti a akýchkoľvek ambícií. Hociktorý našampónovaný borec v obleku by ho jednoducho označil za „lúzra“ a súhlasili by aj všetky jeho bývalé priateľky. Ale ak si spomenieme na porekadlo „Zapovedaného chleba sa najviac naješ“, na Davida teraz čaká doslova celá pekáreň. Zistí totiž, že je biologickým otcom 533 detí. Áno, 533. Slovom päťstotridsaťtri. Pred 20 rokmi daroval za peniaze spermie a jeho spermobanka mu teraz posiela veľmi zaujímavé úroky. Všetky jeho deti navyše chcú, aby ich biologický otec vyšiel z utajenia. Utiecť, presťahovať sa, zmeniť si meno, nebrať telefóny, neotvárať dvere? Bežné riešenia David na počudovanie zavrhne. Namiesto toho sa v slabej chvíľke rozhodne vykašľať na rady svojho právnika a otvorí Pandorinu skrinku - obálku s fotkami a životopismi svojich čerstvo dospelých detí a rozhodne sa ich potajomky spoznať. Je to dobrý alebo zlý nápad? V každom prípade veľmi zábavný. (TV Markíza)

(viac)

Videá (32)

Trailer 1

Recenzie (361)

Khalesi 

všetky recenzie používateľa

Prosím vás, takýto snímok sa predsa v žiadnom prípade nedá hodnotiť ani z umeleckého a ani intelektuálneho hľadiska. Je to Holywood a je tak trochu aj citovo vydierajúci a možno nejaké to promile v mojom obehu v momentálnej chvíli ovplyvňuje moje hodnotenie, ale proste mu napálim tie 4*. Stranou všetky klišé, myslím si , že mať tak obrovskú rodinu a byť obklopený ľuďmi z ktorých, keby len tretine na vás záležalo, by bolo niečo nádherné.. Verte tomu ak vám to píše jedináčik :) ()

luka4615 

všetky recenzie používateľa

Příjemná komedie s velmi neobvyklým tématem. Bohužel v některých místech předvídatelný až šablonovitý děj. Občas se vyskytlo i pár vážně povedených gagů, většinou v režii Chrise Pratta který zde ztvárnil mírně praštěného rádoby právníka. Pokud od tohoto filmu nebudete nic očekávat a chcete se jen pobavit, je Delivery Man jasná volba. ()

Reklama

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Tohle je přesně ta situace, kdy se říká, že někoho dohonila minulost.. I když mi ta skupina zvědavých potomků chvílemi připomínala sektu, bavil jsem se tím mírným odklonem od zavedených žánrových šablon, dojímal prostřednictvím empirie a vnitřně se usmíval nad eskapádami manuálně zručného táty Vince Vaughna a jeho obtloustlého právního zástupce, který teprve poznával ty jemné rozdíly mezi krocením velociraptorů a dětí.. ()

Handle 

všetky recenzie používateľa

Na filmu není nic špatného, ale ani dobrého. Vzhledem k nápaditému námětu je to však celé nezajímavé od A do Z - k žádné postavě si divák nevytvoří vztah a snímek v žádném ohledu nepřekvapí. Další z těch filmů, který měl být buď vtipnou komedií nebo vážnějším dramatem. Takhle to není ani jedno a je to vážně škoda... Průměr a jasné 2,5*. ()

IQ Tiqe 

všetky recenzie používateľa

Pohodovka. Žádná ujeťárna ani drama-rádobykomedie. Lehký nadprůměr. Příběh originální, toho si cením. Je tam pár tradičně americky rozjuchaných scén, patos, všivhni se mají rádi, ale i místa, kde se člověk zasměje. # [monitor, 5.1, EN sub] # příběh **** | hudba *** | humor * | akce * | napětí – | pustil bych si znovu *** ()

Galéria (27)

Zaujímavosti (7)

  • Filmovanie prebiehalo v novembri 2012 v New Yorku. (Laslo)

Reklama

Reklama